تبیان، دستیار زندگی
کلاس آشنایی با خبرگزاری پانا در باغبهادران با حضور مربیان و معاونین پرورشی برگزار شد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

کلاس آشنایی با خبرگزاری پانا در باغبهادران برگزار شد

کلاس آشنایی با خبرگزاری پانا در باغبهادران برگزار شد


کلاس آشنایی با خبرگزاری پانا در باغبهادران با حضور مربیان و معاونین پرورشی برگزار شد.


در این نشست که با حضور زهرا نعمتیان سرپرست خبرگزاری پانا اصفهان و جمعی از فرهنگیان باغبهادان برگزارشد به تشریح فعالیتهای سازمان دانش آموزی و نقش آن درجهت فعالیتهای گروهی سازمان یافته پرداخته شد.

زهرا نعمتیان کارشناس سازمان دانش آموزی ضمن تشریح فعالیتهای گروهی و اهداف آن به تشریح و توضیح در زمینه فعالیتهای خبرگزاری پانا به عنون یک تشکل خودجوش از سازمان دانش آموزی پرداخت .

وی در ادامه ضمن اشاره به تاریخچه  پرفراز و نشیب خبرگزاری پانا گفت : این تشکیلات با زحمات زیاد دانش آموزان و مسئولین و با حداقل امکانات در ابتدای سال هشتاد فعالیت خود را آغاز کرده است .

این تشکیلات با زحمات زیاد دانش آموزان و مسئولین و با حداقل امکانات در ابتدای سال هشتاد فعالیت خود را آغاز کرده است .

نعمتیان در ادامه با توجه به نقش خطیر خبرگزاری پانا در اطلاع رسانی فعالیتهای آموزش وپرورش گفت : بی تردید برای پیمودن این راه پر فراز و نشیب و غلبه بر ناملایمات ، سختی ها و مشكلات ، علاوه بر داشتن همتی بلند و انگیزه ای قدرتمند، داشتن آگاهی و شناخت نسبت به مبانی خبر ، و استمرار در آموزش دانش آموزان و هدایتهای آنها به سمت خبر و خبرنگاری لازم و ضروری است .

وی در ادامه با اشاره به امکانات مدارس در حال حاضر و تفاوت آن و با ابتدای راه به مربیان و معاونین پرورشی توصیه کرد وافزود : روحیه خسته ناپذیری خصوصیات کسانی باید باشد که در این امر به مشارکت می پردازند .

نعمتیان در ادامه اطلاعاتی در زمینه خبر و خبرنویسی و فرایند خبر، ویژگی های خبرنگاری ،جرم شناسی در خبر، وسایل ارتباط جمعی و سازمان تحریریه در دنیای امروز،ارزشهای خبری و پرسش های خبری ارائه داد .


منبع : خبرگزاری پانا

بخش سفیران تبیان