تبیان، دستیار زندگی
گوگل می‌گوید هدفش از این کار، دسترسی آسان‌تر به اینترنت برای افرادی است که بیرون از شهر‌ها زندگی می‌کنند و به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

گوگل و تلاش برای اتصال یک میلیارد نفر


گوگل می‌گوید هدفش از این کار، دسترسی آسان‌تر به اینترنت برای افرادی است که بیرون از شهر‌ها زندگی می‌کنند و به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند.
شرکت گوگل به سختی در تلاش است تا با ایجاد شبکه‌های بی‌سیم (وایرلس) در اقتصادهای نوظهور امکان دسترسی یک میلیارد نفر و یا بیشتر به اینترنت را فراهم کند.

گوگل

افراد آگاه به این امر می‌گویند که این شبکه‌های بی‌سیم در مناطقی همچون آفریقای مرکزی و جنوب شرق آسیا مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

به گفته آنها هدف از ایجاد این شبکه‌ها فراهم کردن امکان دسترسی به اینترنت برای افرادی است که بیرون از شهرهای بزرگ زندگی می‌کنند و به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند.

در این راستا گوگل قصد دارد تا با تشکیل تیمی از شرکت‌های محلی و ارائه تجهیزات به آنها در بازارهای نوظهور به توسعه این شبکه‌ها اقدام کند.

دویچه وله نیز این طرح گوگل را بلندپروازانه دانسته و نوشته است که گوگل می‌خواهد با سرمایه‌گذاری کلان روی طرحی عظیم و استراتژیکظ¬ زمینه دسترسی یک میلیارد شهروند کشورهای در حال توسعه به اینترنت را فراهم کند. اجرای این طرحظ¬ درآمدهای گوگل را چندین برابر خواهد کرد.

بر این اساس شرکت گوگل سخت مشغول برنامه‌ریزی است تا بتواند هرچه زودتر طرحی عظیم و استراتژیک را پیاده‌سازی کند. مسوولان این کمپانی قصد دارند شبکه‌های اینترنت بی‌سیم را در کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور راه‌اندازی کنند تا از این طریق از میان شهروندان این کشورها یک میلیارد کاربر جدید به جمع کاربران اینترنت در سراسر جهان بپیوندند.

شبکه‌های اینترنت بی‌سیم گوگل می‌توانند کیفیت و سرعت اتصالات اینترنتی در مناطق شهری را هم افزایش دهد. برای تحقق این اهدافظ¬ گوگل مذاکره با شرکت‌های خدمات‌دهنده و تنظیم‌کنندگان مقررات ارتباطات دیجیتال در کشورهای در حال توسعه را آغاز کرده است.

دویچه وله نیز این طرح گوگل را بلندپروازانه دانسته و نوشته است که گوگل می‌خواهد با سرمایه‌گذاری کلان روی طرحی عظیم و استراتژیک زمینه دسترسی یک میلیارد شهروند کشورهای در حال توسعه به اینترنت را فراهم کند. اجرای این طرح درآمدهای گوگل را چندین برابر خواهد کرد

به نقل از روزنامه وال استریت ژورنال، شرکت گوگل می‌خواهد از طریق امواج تلویزیونی اینترنت را در دسترس کاربران قرار دهد و این کار نیازمند همکاری دولت‌ها است و به همین منظور گوگل با دولت‌هایی نظیر آفریقای جنوبی و کنیا گفت‌وگوهایی داشته است.

گوگل

علاوه بر اینظ¬ گوگل بالون‌های مخصوصی طراحی کرده که به «پلت‌فرم‌های با ارتفاع بالا» موسوم شده‌اند و می‌توانند تا چندین کیلومتر مربع را تحت پوشش قرار دهند و کاربران از طریق آنها به اینترنت بی‌سیم متصل شوند.

گوگل همچنین می‌خواهد با تولید اکوسیستم جدیدی از پردازشگرهای موبایلظ¬ گوشی‌های هوشمند ارزان‌قیمتی برای این "بازارهای نوظهور" طراحی کند که دسترسی آنها به اینترنت را تسهیل خوهد کرد. شبکه‌های مبتنی بر ماهواره هم از دیگر گزینه‌های این کمپانی برای افزایش دسترسی به اینترنت‌اند. بسته به موقعیت کشورهاظ¬ گوگل از ترکیبی از این روش‌ها برای افزایش دسترسی به اینترنت بهره خواهد گرفت.

شرکت گوگل 87 درصد از درآمد سالانه 50 میلیارد دلاری خود را از طریق تبلیغات آنلاین به دست می‌آورد. افزایش تعداد کاربران اینترنت در جهانظ¬ افزایش درآمدهای گوگل را هم در پی خواهد داشتظ¬ چون تعداد کاربرانی که از وب‌سرویس‌های گوگل استفاده می‌کنند هم از این طریق افزایش می‌یابد و گوگل ظرفیت بیشتری برای تبلیغ آنلاین خواهد داشت.

بخش ارتباطات تبیان


منبع: ایتنا