افتتاح خبرگزاری دفاع مقدس
در آیین افتتاح نخستین خبرگزاری دفاع مقدس که با حضور سرلشکر فیروزآبادی رئیس ستادکل نیروهای مسلح، حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سرتیپ پاسدار مسعود جزایری معاون بسیج و فرهنگ دفاعی ستادکل نیروهای مسلح، سردار کارگر رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، سرتیپ محمد تاجیک معاون پدافند غیرعامل کشور، سردار حاجعلی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین، امیر حسنی سعدی معاون هماهنگکننده ستادکل نیروهای مسلح، سردار منتظرالمهدی معاون فرهنگی اجتماعی نیروی انتظامی، محمدزاده معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمیدرضا مقدمفر معاون فرهنگی سپاه پاسداران، سیدنظامالدین موسوی مدیرعامل خبرگزاری فارس و حجتالاسلام بهرامی رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی به همراه عدهای از فعالین رسانهای صبح امروز در سالن رضوان صدا و سیما برگزار شد.
در این مراسم، مدیرعامل خبرگزاری دفاع مقدس گفت: خبرنگاران این رسانه افسران جنگ نرم و تحت امر مقام معظم رهبری هستند که روایتگر دفاع مقدس بوده و در گروههایی مثل حماسه و جهاد و شهادت و چندرسانهای برای گروههای هدف تولید خبر میکنند و اخبار شهدای بینالملل، بیداری اسلامی، راهیان نور، شهدای ترور، هنر و ادبیات، جامعه ایثارگری و فضای مجازی نیز از عناوین مورد توجه این خبرگزاری است.
در ادامه ، سردارکارگر رئیس بنیاد حفظ اثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز بیان کرد: در وظایف بنیاد حفظ آثار ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت ثبت شده است و ثبت این آثار در تمامی شئون و جلوگیری از نابودی و تحریف آن جزو اساسنامه بنیاد است که به تأیید مقام معظم رهبری نیز رسیده است.
وی افزود: در ماده 3 این اساسنامه در فراهم ساختن این شرایط از طریق رسانههای صوتی، تصویری و مطبوعاتی به ترویج و نشر ارزشهای دفاع مقدس پرداخته شود و ما مجاب به راهاندازی این خبرگزاری شدهایم. لذا کار اجرایی آن سه ماه به طول انجامید و تلاش کردیم که این خبرگزاری در آستانه سالروز فتح خرمشهر افتتاح شود که در این روز بحمدالله شاهد افتتاح آن هستیم.
امیر حسنی سعدی معاون هماهنگکننده ستادکل نیروهای مسلح نیز در این مراسم اظهار کرد: وقتی عراق به خرمشهر حمله کرد 40 روز تلاش نمود تا این دو شهر یعنی آبادان و خرمشهر را به تصرف درآورد آن هم با لشکرهای و تیمهای ویژه، ولی 40 روز در تنگنای عجیبی گیر کرد.
وی افزود: اگر عراق آبادان را هم اشغال میکرد به هدف خود که در قطعنامه 1975 آمده بود میرسید و سرنوشت جنگ تغییر میکرد. اما بعد از 40 روز به دلیل ناتوانی به لاک دفاعی فرو رفت.
امیر حسنی سعدی تصریح کرد: در عملیات بیتالمقدس که 24 روز طول کشید، وقتی که در روز دهم آن عملیات با رمز علی بن ابیطالب آغاز شد، قرار بود رزمندگان در تاریکی از کارون عبور کنند، اما هنوز هوا تاریک نشده بود نیروها عبور کردند و فاصله 17 تا 25 کیلومتر را با دشمن جنگیدند تا به جاده خرمشهر رسیدند.
معاون هماهنگ کننده ستادکل نیروهای مسلح یادآور شد: عراق در مدت 19 ماه تصرف خرمشهر، همه استحکامات را پیشبینی کرده بود و تصور میکرد برای همیشه در خرمشهر میماند، اما در روز دوم خردادماه مرحله سوم عملیات بیتالمقدس با حضور قرارگاههای فتح، نصر و فجر آغاز شد و عراق نیز با تمام امکانات وارد عمل شد، ولی در ساعت 2:30 تا 3 بعدازظهر جاده شلمچه بسته شده و تمام نیروهای عراقی به محاصره ما درآمدند و نیروهای عراقی که 20 ماه در خرمشهر حضور داشتند باور نمیکردند چگونه به اسارت درآمده و این جز یاری خداوند چیزی نبود و در آزادسازی خرمشهر همه نیروها اعم از بسیج، سپاه و ارتش حضور داشتند.
در ادامه مراسم سردار حاجعلی فضلی جانشین سازمان بسیج نیز در سخنانی بیان کرد: امام(ره) در عملیات بیتالمقدس ید واحده بودن را از همگان میخواست و این عملیات بزرگ در محدود 5400 کیلومتر طراحی شد و در بین رودخانههای کرخه، اروند، هورالهویزه و هورالعظیم انجام گرفت.
وی یادآور شد: این عملیات در عرض 300 کیلومتر و عمق 100 کیلومتر انجام شد و قرارگاههای فتح، قدس، نصر و فجر عهدهدار انجام آن شدند و در این عملیات 10 گردان حضور داشت و برخلاف عملیاتهای دیگر که در شب برگزار میشد، این عملیات در روز انجام گرفت و به واقع با فتح خرمشهر، امام بیداری اسلامی را به همگان نوید دادند.
بخش فرهنگ پایداری تبیان
منبع: فارس