تبیان، دستیار زندگی
در مراسمی از 17 معلم نمونه استانی و کشوری و 110 معلم نمونه منطقه ای هرمزگان تجلیل شد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تجلیل از معلمان نمونه هرمزگان

تجلیل از معلمان نمونه هرمزگان


در مراسمی از 17 معلم نمونه استانی و کشوری و 110 معلم نمونه منطقه ای هرمزگان تجلیل شد.


معاون وزیر آموزش و پرورش در این مراسم بررسی چگونگی اجرای سند تحول آموزش و پرورش ، تکمیل و اجرای برنامه های آموزشی و تقویت نقش عمومی آموزش و پرورش را از مهمترین برنامه های نظام آموزشی کشور در سال جدید دانست.

فرشته حشمتیان با اشاره به سه عامل اعتقاد ، احکام و اخلاق در ایجاد جایگاه والا برای معلمان افزود: معلم برای هدایت دانش آموز نیاز به شناخت واقعی جایگاه خود دارد.

معلم برای هدایت دانش آموز نیاز به شناخت واقعی جایگاه خود دارد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان نیز در این مراسم با تأکید به الگو قرار دادن حضرت فاطمه زهرا (س) ایشان را در مقام معلم توصیف کرد.

آیت الله نعیم آبادی افزود : در سال حماسه سیاسی و حماسی اقتصادی معلمان باید در آگاهی بخشی به جامعه ، پیشرو باشند.

در سال حماسه سیاسی و حماسی اقتصادی معلمان باید در آگاهی بخشی به جامعه ، پیشرو باشند.

عزیزی استاندار هرمزگان نیز در این مراسم ، 4 هزار و 900 شهید معلم و 36 هزار دانش آموز در کشور را نشان دهنده جایگاه والای فرهنگیان در نظام اسلامی دانست.

در این مراسم آخوندی رئیس آموزش و پرورش هرمزگان پیام وزیر آموزش و پرورش را به مناسبت روز معلم قرائت کرد.

در بخشی از این پیام آمده است : جای امیدواری است که سند تحول بنیادی آموزش و پرورش بر اساس اندیشه های اسلامی و رهبر انقلاب به تصویب رسید.

در این مراسم همچنین از تمبر معلمان نمونه سال 92 رونمایی شد.


منبع : خبرگزاری پانا

بخش سفیران تبیان