سه شنبه 3 اسفند 1395 - 24 جمادي الاول 1438 - 21 فوريه 2017
فیس بوک در این چند روز از ابزار جستجوی گرافی اش پرده برداری کرده که اطلاعات شخصی افراد که در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته اند را تبدیل به یک پایگاه داده ی قدرمتمند می کند. البته این قابلیت اکنون به صورت محدود تنها در آمریکا در اختیار کاربران قرار گرف
عکس نویسنده
عکس نویسنده
نویسنده : آزاده مرنی
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

بزرگترین سارق اینترنتی


فیس بوک در این چند روز از ابزار جستجوی گرافی اش پرده برداری کرده که اطلاعات شخصی افراد که در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته اند را تبدیل به یک پایگاه داده ی قدرمتمند می کند. البته این قابلیت اکنون به صورت محدود تنها در آمریکا در اختیار کاربران قرار گرفته و به تمامی افراد اجازه می دهد تا به آسانی در فیس بوک و در اطلاعات دوستانشان جستجو کنند.


سارق اینترنتی

چندی پیش غول شبکه اجتماعی های جهان (فیس بوک-2004) از جدیدترین تغییرات اعمال شده در بخش حریم خصوصی خود رونمایی کرد و گفته می‌ شود این تغییرات جدید در راستای تلاش این شرکت برای قادر ساختن کاربران به کنترل بیشتر محتوای حساب‌ های کاربریشان صورت گرفته است. فیس بوک مدعی است که تغییرات جدید، اعضای فیس بوک را قادر می ‌کند تا با سرعت بیشتر تنظیمات حریم خصوصی را برای عکس‌ ها، نظرات و دیگر اطلاعات خود تغییر دهند.

فیس بوک در این چند روز از ابزار جستجوی گرافی اش پرده برداری کرده که اطلاعات شخصی افراد که در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته اند را تبدیل به یک پایگاه داده ی قدرمتمند می کند. البته این قابلیت اکنون به صورت محدود تنها در آمریکا در اختیار کاربران قرار گرفته و به تمامی افراد اجازه می دهد تا به آسانی در فیس بوک و در اطلاعات دوستانشان جستجو کنند. البته این شبکه ی اجتماعی تاکید کرده که این ویژگی جدید به اطلاعات حریم خصوصی افراد احترام می گذارد و هر چیزی که کاربر دسترسی آنرا برای دوستان یا کل شبکه باز گذاشته باشد در جستجوی گرافی آورده می شود.

در واقع با جستجوی گرافی شما می توانید در هر چیزی که توسط شما به اشتراک گذاشته شده به جستجو بپردازید. دیگران نیز می توانند به چیزهایی که شما با آنها منتشر کرده اید دسترسی داشته باشند. در نتیجه افراد مختلف نتایج متفاوتی را خواهند دید و مادامیکه فیس بوک به تنظیمات حریم خصوصی شما احترام می گذارد این قضیه را نیز باید در نظر بگیرید که اطلاعات خصوصی تان در دسترس تر خواهند بود. به همین دلیل است که باید همیشه اطلاعات شخصی  که بر روی فیس بوک می گذارید را رصد کنید. در نهایت مطمئن شوید که چه چیزی را با چه کسی به اشتراک می گذارید. قابلیت جستجو در فیسبوک بسیار راحتتر و روانتر کار خواهد کرد. پس چیزی را به اشتراک بگذارید که می خواهید توسط دیگران یافته شود.

اما این موضوع به همین جا ختم نمی شود؛ طبق اعلام کمیسیون اروپا، فیس بوک پش از این، از اطلاعات شخصی کاربران خود شامل عقاید سیاسی، عقاید مذهبی و دیدگاه‌ های‌ شان سوء‌ استفاده می‌ کند و داده‌ هایی را که گردآوری می‌ کند به تبلیغات ‌دهنده‌ ها می‌ فروشد

اما این موضوع به همین جا ختم نمی شود؛ طبق اعلام کمیسیون اروپا، فیس بوک پش از این، از اطلاعات شخصی کاربران خود شامل عقاید سیاسی، عقاید مذهبی و دیدگاه‌ های‌ شان سوء‌ استفاده می‌ کند و داده‌ هایی را که گردآوری می‌ کند به تبلیغات ‌دهنده‌ ها می‌ فروشد. طبق گزارشی که نشریه ی تلگراف منتشر کرده است این غول شبکه‌ سازی اجتماعی با استفاده از نرم‌افزاری پیشرفته اطلاعات مربوط به فعالیت‌ های کاربران فیس‌ بوک را گردآوری می ‌کند. به همین دلیل و برای جلوگیری از این قبیل سرقت های اطلاعاتی چند توصیه داریم:

سارق اینترنتی

1.تنظیمات پیش فرض را بر روی Friends Only بگذارید

در قسمت پایین هر Status یا عکس و فیلمی که می خواهید به اشتراک بگذارید یک گزینه خاکستری  وجود دارد که با تنظیم آن بر روی Friends می توانید انتخاب کنید که فقط دوستانتان آن مطلب را ببینند. ازین طریق تنها دوستانتان به اطلاعات شما دسترسی دارند. شما همیشه می توانید با انتخاب Public یا Friend of Friends تنظیم انتشار مطالبتان را تغییر دهید.

2.توجه داشته باشید چه چیزی را Like می کنید

جستجوی گرافی Like های شما را جستجو می کند. به طور مثال می توانید دنبال افرادی بگردید که یک چیز مشخص را Like کرده اند و نتایج باورنکردنی خواهید یافت. به طور مثال اگر شما در دوران دانشجویی صفحه “ماری جوانا”‌ را لایک کرده باشید نامتان هنگام جستجوی این واژه به عنوان فردی که آنرا می پسندد ظاهر خواهد شد. پس اکنون زمان پاکسازی است.

3.عکسها را بازنگری کنید.

جستجوی گرافی همچنین می تواند در عکسهای شما جستجو کند. اکنون زمان آن است که عکس هایی که در آنها تگ شده اید و نامتان در آنها برچسب خورده را بازنگری کنید و برچسب آن عکسهایی را که نمی پسندید را حذف کنید. ابزار خصوصی سازی جدید فیسبوک این کار را ساده تر کرده است. بر روی آیکون قفل کوچک بالای صفحه کلیک کنید و Who can see my stuff? را انتخاب کنید. و سپس Where can I review all my posts and things I’m tagged in? را انتخاب کنید. اکنون در صفحه ی Activity Log زبانه ی عکس را انتخاب کنید. در این می توانید ببینید که آیا تصاویرتان عمومی هستند یا خصوصی.

فیس بوک در این چند روز از ابزار جستجوی گرافی اش پرده برداری کرده که اطلاعات شخصی افراد که در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته اند را تبدیل به یک پایگاه داده ی قدرمتمند می کند

4.دوستانتان را دسته بندی کنید.

در این قسمت می توانید دوستانتان را دسته بندی کنید و به هر دسته دسترسی به خصوصی بدهید. به طور مثال ممکن است نخواهید همکاران محل کارتان به تمامی تصاویر و اطلاعات شما دسترسی داشته باشند. از این رو می توانید لیست همکاران را تهیه کنید و آنها را درون آن قرار دهید و دسترسی محدود نیز به آنها بدهید.

فرآوری : آزاده مرنی

بخش ارتباطات تبیان


منابع: برسام / فردا نیوز

تلفن : 81200000
پست الکترونیک : public@tebyan.com
آدرس : بلوارکشاورز ، خیابان نادری ، نبش حجت دوست ، پلاک 12

ارتباط با ما

روابط عمومی

درباره ما

نقشه سایت

تعدادبازدیدکنندگان
افراد آنلاین