تبیان، دستیار زندگی
نرم افزار DTNA در سه نقطه خارج از آمریکا تست شده است، این نرم افزار از توییت‌ های فضای این شبکه یک نمونه تهیه کرده و در همان زمان براساس عبارات، کلید‌واژه‌ها و برچسب‌ های خاصی که برایش تعریف شده؛ آنها را طبقه بندی می‌ کند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

آخرین راه سرقت ازحریم خصوصی شما


نرم افزار DTNA در سه نقطه خارج از آمریکا تست شده است، این نرم افزار از توییت‌ های فضای این شبکه یک نمونه تهیه کرده و در همان زمان براساس عبارات، کلید‌واژه‌ها و برچسب‌ های خاصی که برایش تعریف شده؛ آنها را طبقه بندی می‌ کند.

هکر

دانشجویان ارتش آمریکا با ابداع روشی جدید توانسته‌ اند در سرقت اطلاعات از کاربران شبکه‌ های اجتماعی تغییر رویه‌ بدهند. دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیروی دریایی ارتش آمریکا به دو پروژه ی جدید جمع آوری اطلاعات خصوصی از کاربران شبکه‌ های اجتماعی روی آورده‌ اند. اولین پروژه "تحلیل دینامیک شبکه توییتر" (DTNA) نام گرفته است و برای ورود به سیستم کد برنامه‌ های کاربردی موجود در فضای توییتر برنامه نویسی شده است.

دومین پروژه ی مخصوص جاسوسی اطلاعاتی از فضای شبکه‌ های اجتماعی در سوریه نوشته شده که البته به بهانه‌ ای دقیقا مشابه بهانه آمریکا برای حمله به عراق به منظور تاراج منابع کشور عراق و رواج سلطه ‌اش در منطقه صورت گرفته و آن چیزی نیست جز بهانه واهی وجود سلاح‌ های کشتار جمعی در سوریه. نرم افزار DTNA در سه نقطه خارج از آمریکا نیز تست شده است، این نرم افزار از توییت‌ های فضای این شبکه یک نمونه تهیه کرده و در همان زمان براساس عبارات، کلید‌واژه‌ها و برچسب‌ های خاصی که برایش تعریف شده؛ آنها را طبقه بندی می‌ کند.

انتظار می‌ رفت که این برنامه روی خنثی کردن تمایلات خصمانه نسبت به آمریکا و تبلیغات در این زمینه متمرکز شود. عرصه توسعه این برنامه شبکه‌ های اجتماعی نظیر "فیس بوک"، "توئیتر"، "یوتیوب" و سایر شبکه های معروف جهانی است

این نرم افزار علاوه‌ بر اینکه به صورت مداوم این اطلاعات را به‌ روزرسانی می‌ کند، آن‌ ها را مکان ‌یابی نموده و برچسب جغرافیایی نیز بر روی آن‌ها می ‌زند. افسران اطلاعات ارتش آمریکا به وسیله این نرم افزار می‌ توانند رفتار و احساسات کاربران را در مورد یک موضوع بررسی کنند. ارتش آمریکا علاوه‌ بر نقض حقوق عرفی و اخلاقی بشر در پروژه اولشان، در پروژه دوم خود نیز فضای ورود به زندگی شخصی مردم را گسترش داده و علاوه بر توییتر به فیس ‌بوک، یوتیوب و گوگل پلاس وارد شده‌ اند. ارتش آمریکا همچنین اخیرا اقدام به ساخت برنامه ای دقیق کرده است که قادر به ساخت هویت های جعلی در شبکه های اجتماعی است. این شخصیت های جعلی برای همکاری با سایت هایی چون توییتر و فیس بوک طراحی شده اند تا از این طریق به سهولت به اطلاعات شخصی افراد دست پیدا کنند.

هکر

در این میان آنچه که حائز اهمیت می باشد آن است که از سویی، چندی پیش مقامات واشنگتن اعلام آمادگی کرده‌ بودند که 42 میلیون دلار برای طراحی برنامه کامپیوتری هزینه کنند تا بتواند به نشان دادن و سر و سامان بخشیدن به اطلاعات مربوط به وضعیت اخلاقی - روانی گروه‌های نظامی و اجتماعی و بالاخص قشر دانشجو کشورهای دیگر که تمایلات و حوادث در آنها می ‌تواند به امنیت آمریکا مربوط باشد، کمک کند. انتظار می‌ رفت که این برنامه روی خنثی کردن تمایلات خصمانه نسبت به آمریکا و تبلیغات در این زمینه متمرکز شود. عرصه توسعه این برنامه شبکه‌ های اجتماعی نظیر "فیس بوک"، "توئیتر"، "یوتیوب" و سایر شبکه های معروف جهانی است.

از سوی دیگر وزارت دفاع آمریکا در حال توسعه شبکه‌ های اطلاعاتی خود در سطح جهان است و چندی پیش، پنتاگون از آغاز به کار بخش "راهکار برای اقدام در عرصه اینترنتی" خبر داد که بر اساس آن قرار است وب سایتی به عنوان "عرصه فعالیت عملیاتی" نظامیان آمریکایی به وجود آورد. از جزئیات دقیق این طرح اطلاع دقیقی ارائه نشده، ولی در اصل در این وب سایت صحبت بر سر عرصه‌ های فنی برای دفاع از شبکه‌ ها و تأسیسات مهم نظامی و همچنین مبارزه با هکرها و تروریست‌ های اطلاعاتی است و اکنون روشن شده است که پنتاگون طرح‌ هایی برای استفاده از عرصه اینترنت برای فعالیت‌های اطلاعاتی - جاسوسی نظامی از دشمنان آمریکا در دست تهیه دارد.

دانشجویان ارتش آمریکا با ابداع روشی جدید توانسته‌ اند در سرقت اطلاعات از کاربران شبکه‌ های اجتماعی تغییر رویه‌ بدهند. دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیروی دریایی ارتش آمریکا به دو پروژه ی جدید جمع آوری اطلاعات خصوصی از کاربران شبکه‌ های اجتماعی روی آورده‌ اند

گسترش سرورهای اجتماعی می ‌تواند در این زمینه بسیار مفید باشد و به طور موثری از امکانات به وجود آمده برای عملکرد نیروهای نظامی استفاده شده و برای آنها امکان تحقق بهتر عملیات اطلاعاتی را فراهم کند که این مسئله به عقیده طراحان این برنامه دارای اهمیت تاکتیکی و راهبردی برای کشور آمریکاست.

فرآروی : آزاده مرنی

بخش ارتباطات تبیان


منابع: گرداب / فارس / رسانه ایران