تبیان، دستیار زندگی
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم نرخ غذای دانشجویی و جزییات بیمه تکمیلی را در سال تحصیلی 91جدید را تشریح كرد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

دانشجویان بیمه تکمیلی می‌شوند


رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم نرخ غذای دانشجویی و جزییات بیمه تکمیلی را در سال تحصیلی 91جدید را تشریح كرد.

كیوان مرادیان كوچك‌سرایی صبح امروز در نشست مطبوعاتی كه در محل صندوق رفاه دانشجویان برگزار شد، از افزایش نرخ تغذیه دانشجویی در سال جدید خبر داد و گفت: نرخ غذای كم‌هزینه در سال گذشته 290 تومان، متوسط 350 و پرهزینه 485 تومان بوده است كه این رقم امسال در رابطه با غذای كم هزینه به 350 تومان، غذای متوسط به مبلغ 485 تومان و غذای پر هزینه به مبلغ 590 تومان افزایش یافته است.

صندوق رفاه دانشجویی

وی همچنین در خصوص قیمت صبحانه نیز گفت: نرخ وعده صبحانه 300 تومان تعیین شده است. همچنین قیمت غذای ناهار و شام نیز بر مبنای نوع غذا به دانشجویان ارائه خواهد شد.

به گفته وی، پیشنهاد شده است كه سه نوع غذا به دانشجویان ارائه شود.

وی خاطر نشان كرد: كلیه دانشجویان كه نمی‌توانند هزینه غذا را پرداخت كنند، می‌توانند تا 100 درصد از وام تغذیه استفاده كنند و 9 ماه پس از فراغت از تحصیل در اقساط 60 ماهه، وام خود را بازپرداخت كنند.

كوچك‌سرایی با بیان اینكه در نظر است كه امسال كیفیت غذای دانشجویی مطلوب‌تر از سال‌های گذشته باشد، در خصوص نوع گوشت غذای دانشجویی، گفت: عمده گوشت غذای دانشجویان برزیلی است كه تهیه بخشی از آن از طریق كمك به صندوق رفاه انجام می‌گیرد و در سال تحصیلی جدید، صندوق برنامه دارد با شركت‌های برزیلی تعاملی داشته باشد، تا گوشت با قیمت مناسب‌تری به دانشجویان ارائه شود.

وی خاطر نشان كرد: در حال حاضر صندوق رفاه 21 میلیارد تومان اعتبار تغذیه در بین دانشگاه‌ها توزیع كرده است.

وی با اشاره به 18 نوع وام دانشجویی تصریح كرد: بازپرداخت كلیه وام‌ها 9 ماه پس از فراغت تحصیلی و در اقساط 60 ماهه است و تنها بازپرداخت وام ودیعه مسكن متفاوت است كه دانشجویان باید از پایان تحصیلاتشان آن را بازگردانند.

كوچك‌سرایی تصریح كرد: بنا است كه در سال تحصیلی جدید 80 درصد دانشگاه‌ها خدمات تغذیه را به بخش خصوصی واگذار كرد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم همچنین  اعلام کرد که این صندوق به منظور ارتقاء سلامت دانشجویان برای نخستین بار اقدام به ایجاد پوشش تکمیلی درمان دانشجویان شاخص تحصیل در کشور کرده است که تجمیع این بیمه با بیمه حوادث دانشجویی بیمه دانش نامگذاری شده است.

این صندوق به منظور ارتقاء سلامت دانشجویان برای نخستین بار اقدام به ایجاد پوشش تکمیلی درمان دانشجویان شاخص تحصیل در کشور کرده است که تجمیع این بیمه با بیمه حوادث دانشجویی بیمه دانش نامگذاری شده است

مرادیان اضافه کرد: تمام دانشجویان در سال تحصیلی جدید علاوه بر اینکه سقف پوشش بیمه حوادث دانشجویی هستند، در صورت تمایل می توانند خود و خانواده را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهند.

وی ادامه داد: شرکت های دانا، دی، سینا و کارآفرین به عنوان شرکت های طرف قرارداد با صندوق رفاه امروز تفاهم نامه‌ای را در این زمینه با صندوق رفاه دانشجویان امضاء کردند.

بیمه تکمیلی

این مقام مسئول به جزئیات کامل نوع تعهدات بیمه تکمیلی دانش اشاره کرد که بر این اساس اعمال جراحی عمومی شامل بستری و جراحی در بیمارستان و مراکز جراحی محدود با بیشتر از 6 ساعت بستری، آنژیوگرافی قلب، شیمی درمانی و انواع سنگ شکن 000/000/30 میلیون ریال، تامین هزینه های بیمارستانی(اعمال جراحی خاص) شامل: اعمال جراحی مغز و اعصاب (به استثنای دیسک ستون فقرات)، قلب، پیوند کلیه و مغز استخوان، پیوند کبد و ریه 000/000/50 میلیون ریال و خدمات پاراکلینیکی یک شامل: سنوگرافی، ماموگرافی، رادیوتراپی، انواع اسکن و ستیواسکن، دانسیتومتری، انواع آندوسکوپی، رکتوسکوپی، آنوسکوپی، سیگموئیدسکوپی، 000/000/3 میلیون ریال می شود.

دانشجوبان

وی اظهار داشت: خدمات پاراکلینیکی دو شامل تست ورزش، نوار عضله و عصب، نوار مغز، آنژیوگرافی چشم، تست تنفسی، تست آلرژی، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، هلترمانیتورینگ قلب، 000/000/3 میلیون ریال محاسبه می شود.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان خدمات پاراکلینیکی سه شامل اعمال مجاز سرپایی(مانند شکستگی ها و دررفتگی ها، گچگیری، بخیه، تخلیه کیست، رادیوتراپی، کرایوتراپی، اکسیزیون لیپوم، آنژیوگرافی چشم و لیزردرمانی(در موارد غیرزیبایی) را 000/000/3 میلیون ریال اعلام کرد.

وی افزود: همچنین جبران هزینه های آزمایشگاهی شامل آزمایش های تشخیص طبی، پاتولوژی یا آسیب شناسی، ژنتیک پزشکی، نوار قلب و فیزیوتراپی 000/000/2 میلیون ریال محاسبه می شود.

به گفته مرادیان جبران هزینه های زایمان طبیعی و سزارین 000/000/5 میلیون ریال، تامین هزینه های آمبولانس در داخل شهر 000/500 هزار ریال، تامین هزینه های آمبولانس در خارج از شهر 000/000/1 میلیون ریال، دندانپزشکی 000/000/2 میلیون ریال، عینک 000/000/1 میلیون ریال، حق بیمه ماهیانه با فرانشیز 10 درصد 000/60 هزار ریال خواهد بود.

تمام دانشجویان در سال تحصیلی جدید علاوه بر اینکه سقف پوشش بیمه حوادث دانشجویی هستند، در صورت تمایل می توانند خود و خانواده را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهند

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت با بیان جزئیات بیمه حوادث دانش،‌ گفت: جبران هزینه های پزشکی ناشی از حوادث به مبلغ 000/000/20 میلیون ریال، غرامت فوت ناشی از حوادث 000/000/100 میلیون ریال، غرامت نقص عضو(کلی و جزئی) ناشی از حوادث 000/000/100 میلیون ریال و حق بیمه ماهیانه 000/20 هزار ریال خواهد بود.

وی درباره وام بیمه دانش اعلام کرد: به منظور کاهش فشار مالی بر دانشجویان، بخشی از حق بیمه به عنوان وام در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.

گزارش: عباس عباس زادگان

بخش اجتماعی تبیان