امید رئال به سانتیاگوبرنابئو
تیتو وبلانوا در اولین رویارویی اش با ژوزه مورینیو در ال کلاسیکو به پیروزی رسید تا سرمربی پرتغالی کهکشانی ها بداند علی رغم جدایی گواردیولا، هنوز هم کفه ترازو و سود کاتالان هاست. در دیدار پنج شنبه، بارسا بار دیگر تیم برتر میدان بود و می توانست به یک بردی بهتر از نتیجه 3-2 دست پیدا کند. اما در نهایت این ویکتور والدس بود که فرشته نجات رئالی ها شد و با اشتباه بچه گانه اش در فاصله پنج دقیقه به پایان دیدار تیم مادریدی را به دیدار برگشت امیداوار کرد.
دروازه بان یعنی نصف تیم
ویکتور والدس در 8 سال اخیر دروازه بان اصلی بارسا بوده، سه قهرمانی در چمپیونزلیگ به دست آورده و قهرمانی در یورو و جام جهانی نیز در کارنامه اش دیده می شود. او همچنین در چند فصل اخیر جایزه سامورا که بهترین دروازه بان فوتبال اسپانیا اهدا می شود را نیز بارها به دست آورده است اما با این وجود، کسی تردیدی ندارد که دروازه بان اول بارسا، با رقیبش در دروازه رئال، فاصله ای کهکشانی دارد. در واقع این یکی از معدود مواردی است که حتی هواداران بارسا هم با آن موافق هستند و البته والدس نیز این را در آخرین ال کلاسیکو به خوبی نشان داد. تقریبا در همه حرکات والدس عدم قطعیتی وجود دارد که باعث می شود نتوان چندان به او اعتماد کرد. ممکن است او تا دقیقه 80 یک دیدار در حد یک دروازه بان در کلاس جهانی کار کند. اما هیچ تضمینی نیست که در 10 دقیقه پایانی نیز نمایش مشابهی داشته باشد، و فراموش نکنیم که تنها یک اشتباه دروازه بان می تواند هزینه ای بسیار گزاف تر از سایر بازیکنان تیم داشته باشد و با یک اشتباه، نیمی از اندوخته های تیم را به باد بدهد. اگر بارسا با اختلاف دو گل به سانتیاگو برنابئو می رفت، شانس به مراتب بیشتری برای فتح سوپر کاپ داشت اما اکنون دو تیم تقریبا در شرایط برابری قرار دارند.
رئال در شبی شکست خورد که مورینیو با چند تغییر نسبت به اولین دیدار فصل لالیگا تیمش را راهی میدان کرد. البته حضور بازیکنانی مانند خدیرا و بنزما چندان تعجب برانگیز نبود اما کمتر کسی فکر می کرد که سرمربی پرتغالی در این دیدار از خوسه کایه خون استفاده کند، بازیکنی که یکی از بهترین های رئال در این دیدار هم بود
بارسا و حفظ هویت تیمی
هر چند این دومین بازی رسمی بارسای ویلانوا بود اما این تیم فرق چندانی با بارسای گوادیولا ندارد. حفظ توپ، بازی تک ضرب و استفاده از فضاهای کوچک برای نفوذ در خط دفاعی حریف، ترفندهای اصلی بارسا در ال کلاسیکو بود واحتمالا آن را در سراسر فصل پیش رو نیز شاهد خواهیم بود. بعداز شکست بارسا مقابل چلسی در نیمه نهایی چمپیو نزلیگ و همین طور از دست رفتن قهرمانی لالیگا، بسیاری از منتقدان، این را نشانه پایان عصر تیکی تاکای بارسا دانستند و جدایی گواردیولا را حکم قطعی این اتفاق معرفی کردند اما به نظر می رسد حداقل تا زمانی که ارکان اصلی تیم فعلی یعنی پیکه، دنی آلوس، بوسکتس، ژاوری، اینی استا و مسی در بارسا حضور دارند، تیکی تاکای بارسا نیز پا برجا خواهد بود.
تیم غیر منتظره رئال
رئال در شبی شکست خورد که مورینیو با چند تغییر نسبت به اولین دیدار فصل لالیگا تیمش را راهی میدان کرد. البته حضور بازیکنانی مانند خدیرا و بنزما چندان تعجب برانگیز نبود اما کمتر کسی فکر می کرد که سرمربی پرتغالی در این دیدار از خوسه کایه خون استفاده کند، بازیکنی که یکی از بهترین های رئال در این دیدار هم بود. رئال در تابستان هیچ خرید قابل توجهی انجام نداد با این وجود، مورینیو هنوز هم که تواند تیم های حریف را غافلگیر کند و این اتفاق مثبتی برای کهکشانی ها محسوب می شود. اگر مورینیو بتواند در چند روز باقی مانده از بازار نقل و انتقالات لوکا مودریچ را هم به خدمت بگیرد، می تواند برنامه هایش را با فراغ بال بیشتری به نمایش بگذارد.
دیدار برگشت، رئال متفاوت
مطمئنا دردیدار برگشت رئال متفاوتی خواهیم دید. مورینیو چند روز قبل از دیدار رفت اعلام کرد که حاضر است در سوپر کاپ ببازد و در مقابل قهرمان لالیگا شود اما از آنجا که او حق انتخابی دراین زمینه ندارد، پس مطمئنا برای او تیمش را برای پیروزی و فتح سوپر کاپ راهی میدان خواهد کرد. رئال دیدار برگشت فصل گذشته لالیگا خواهد بود، تیمی که در نوکمپ اجازه کارکردن به بارسا را نداد و توانست در نهایت 2-1 پیروز شود . از سوی دیگر در دیدار برگشت، په په بار دیگر می تواند برای رئال به میدان برود، بازیکنی که با حضورش خط دفاعی رئال سر و شکل به مراتب بهتری دارد.
بخش ورزشی تبیان
منبع:گل