تبیان، دستیار زندگی
آموزش مسئولیت‌های مالی به کودکان، پایه و اساس عملکرد مالی صحیح آن‌ها در بزرگ‌سالی است. افرادی که مسئولیت‌های مالی را از کودکی می‌آموزند، در بزرگ‌سالی کمتر بدهکار شده و بیشتر پس‌انداز می‌کنند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

چطور از بدهکار شدن فرزندمان جلوگیری کنیم!؟


آموزش مسئولیت‌های مالی به کودکان، پایه و اساس عملکرد مالی صحیح آن‌ها در بزرگ‌سالی است. مطالعات نشان داده است افرادی که مسئولیت‌های مالی را از سنین پایین و در واقع از کودکی می‌آموزند، در بزرگ‌سالی کم‌تر بدهکار شده، بیش‌تر پس‌انداز می‌کنند.


پول تو جیبی

برای آموزش مسئولیت‌های مالی به کودکان و داشتن کودکانی با آینده بهتر، با روش‌های زیر به آن‌ها کمک کنید:

صحبت در مورد پول

با آن‌ها در مورد پول صحبت کنید و به آن‌ها در مورد انواع صورتحساب‌ها و اهمیت پرداخت به موقع آن‌ها توضیح دهید. همچنین در مورد این که چطور قیمت‌ها را با هم مقایسه و بهترین و مناسب‌ترین کالا را خریداری کنند. یا این که چطور با توجه به قیمت‌های مختلف بازار، خرید خوب و درستی داشته باشند؟

تأمین هزینه‌ها

به او در مورد تأمین هزینه‌ها توضیح دهید. تنظیم بودجه، مهارت مهمی است که باید آموزش داده شود. برای او مقرری تعیین کنید. به او نشان دهید چه مقدار پول دارد. کجا می‌تواند آن را هزینه کند؟ و چطور می‌تواند آن را پس‌انداز نماید؟

همراهی هنگام خرید

هنگام خرید او را با خود ببرید و در مورد مقدار پولی که برای خرید دارید و اقلام مورد نیاز خود صحبت کنید. به او بیاموزید که چطور اجناس و قیمت‌ها را با هم مقایسه و بهترین خرید را داشته باشد. این تجربه‌ای برای او خواهد بود تا با توجه به مقدار پول موجود، در مورد خرید کالاها، بهترین تصمیم را بگیرد.

حساب پس‌انداز

با پول خود او یک حساب پس‌انداز باز کنید. هر بار کمی به آن اضافه کنید. به کودک خود در مورد نحوه برداشت و آگاهی از مقدار سودی که به پس‌انداز او تعلق می‌گیرد، صحبت کنید و نحوه محاسبه سود بانکی را به او توضیح دهید.

تنظیم بودجه، مهارت مهمی است که باید به كودك آموزش داده شود. برای او مقرری تعیین کنید. به او نشان دهید چه مقدار پول دارد و کجا می‌تواند آن را هزینه کند؟

خریدهای احساسی

به او در مورد صحیح نبودن خریدهای ناگهانی و احساسی توضیح دهید. این که از خرید از روی هوس خودداری کند و بین چیزهایی که نیاز دارد و چیزهایی که دلش می‌خواهد، تفاوت قائل شود. مطمئن شوید کاملاً تفهیم شده است که اگر چیزی گران است، باید برای خرید آن پس‌انداز کند، نه این که فوراً قرض کرده و برای داشتن آن، زیر بار بدهی برود.

مقرری

برای انجام بعضی کارهای خود در نزدیک خانه برایش مقرری در نظر بگیرید. این باعث می‌شود ارزش پولی را که خود بدست می‌آورد، بداند و اخلاق کاری در او تقویت شود. مطمئن باشید که ضمن انجام کار، به نتایج و معیارهای جالبی خواهد رسید.

منبع: همشهری آنلاین


باشگاه کاربران تبیان - ارسالی از: esmael1350