تبیان، دستیار زندگی
حتماً شما هم این جمله معروف را شنیده‌اید که می‌گوید: «پا، قلب دوم انسان است». پس برای عضوی به این مهمی باید بیشتر وقت بگذارید و دقت به خرج دهید.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

راهنمای خرید کفش مناسب


حتماً شما هم این جمله معروف را شنیده‌اید که می‌گوید: «پا، قلب دوم انسان است». پس برای عضوی به این مهمی باید بیشتر وقت بگذارید و دقت به خرج دهید.


کفش مردانه

برای این که به خوبی متوجه این نکته بشوید فقط کافی است ساعتی را با یک کفش نامناسب بگذرانید تا سختی ایجاد شده، شما را به این فکر بیندازد که برای عضوی به این مهمی باید بیشتر وقت بگذارید و دقت به خرج دهید. به تناسب فصل‌ها همیشه انواع متنوعی از کفش‌ها در بازار موجود است که گاهی این مدل‌های زیاد، شما را در خرید سردرگم می‌کنند. برای این که به چنین وضعی دچار نشوید نکات زیر به شما کمک خواهد کرد.

کفش کودکان

اگر کودک نوپایی دارید که می‌خواهید برای اولین بار برایش کفش تهیه کنید، باید نکات مختلفی مانند رنگ، جنس و راحتی آن را مورد توجه قرار دهید. برای کودکانی که برای اولین بار کفش به پا می‌کنند بهتر است از رنگ‌های شاد و روشن استفاده کنید تا به پوشیدن کفش ترغیب شوند. این کودکان معمولاً ساعات کمی راه می‌روند، بنابراین استفاده از رنگ‌های روشن که زود کثیف می‌شود، مشکل‌ساز نخواهد بود.

کفش‌های پارچه‌ای که قیمت ارزان‌تری هم دارد، می‌تواند گزینه خوبی برای این دسته از کودکان باشد. چرا که پای آن‌ها به سرعت رشد می‌کند و کفش‌ها خیلی زود بدون استفاده می‌شود.

اگر کودک شما بزرگ‌تر و پرجنب‌ و جوش‌تر است، می‌توانید از کفش‌های چرمی استفاده کنید. این کفش‌ها نرم و انعطاف‌پذیر است و برای تمیز کردنشان هم با مشکل کمتری روبه‌رو خواهید بود. دقت داشته باشید برای کودکان از کفش‌های تخت و بدون پاشنه استفاده کنید، چرا که این‌گونه کفش‌ها به پای آن‌ها آسیب وارد نمی‌کند.

بهترین زمان خرید کفش هنگام غروب است، چرا که در ساعات اولیه روز، پاها اندازه کوچک‌تری دارند. در ضمن، هنگام خرید کفش حتماً جوراب به پا داشته باشید تا سایز مناسبی را انتخاب کنید.

کفش ورزشی

تصور رایجی که بین افراد وجود دارد این است که تمام کفش‌های کتانی، کفش ورزشی هستند. در حالی که کفش‌های ورزشی باید ویژگی‌های خاصی داشته باشند.

هنگام خرید کفش ورزشی از فروشنده بخواهید کفش‌های طبی که گودی پا را پر می‌کند و مناسب پیاده‌روی است به شما معرفی کند. داخل این کفش‌ها باید نرم و امکان گردش هوا در آن‌ها وجود داشته باشد. از آنجا که هنگام ورزش فشار زیادی به پاشنه پا وارد می‌شود، باید این قسمت به کمی لژ انعطاف‌پذیر مجهز باشد.

بیماران دیابتی

این بیماران اغلب با مشکل ورم پا روبه‌رو هستند به همین دلیل باید کفش‌هایی با یک یا دو سایز بزرگ‌تر خریداری کنند. کفش این افراد باید جلو بسته باشد تا پای آن‌ها زخم نشود. دلیل این کار این است که زخم پا در بیماران دیابتی به سختی درمان می‌شود.

خرید کفش مناسب

نکات مهم هنگام خرید کفش

* هنگام خرید کفش حتماً جوراب به پا داشته باشید تا سایز مناسبی را انتخاب کنید.

* برای خرید صندل مدل‌هایی را انتخاب کنید که کف آن‌ها لیز نباشد. همچنین سطح تماس پا با صندل هم نباید طوری باشد که صندل از پا در بیاید.

* برای آن که مطمئن شوید کفش شما اندازه است، پای خود را به جلوی کفش بچسبانید و انگشت خود را در انتهای کفش قرار دهید. فاصله‌ای به اندازه یک بندانگشت مناسب خواهد بود.

* توجه داشته باشید که کفش باید از همان ابتدا در پای شما راحت باشد. نه این که منتظر بمانید تا کم‌کم جا باز کند.

* کفش‌های پلاستیکی نه برای کودکان و نه برای بزرگ‌سالان، چندان مناسب نیست. چرا که پا در این کفش‌ها عرق می‌کند و ممکن است دچار عفونت‌های قارچی شود. اگر از این کفش‌ها استفاده می‌کنید، جوراب را فراموش نکنید.

* بهترین زمان خرید کفش هنگام غروب است، چرا که در ساعات اولیه روز، پاها اندازه کوچک‌تری دارند.


باشگاه کاربران تبیان - ارسالی از: simin-bala