تبیان، دستیار زندگی
محمود احمدی نژاد در گفت وگو با تلویزیون فونیکس چین گفت زمانی که موضوع گفت و گو از سوی ایران مطرح شد، آمریکایی ها از آن استقبال نکردند
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

پیش‌بینی احمدی‌نژاد از انتخابات آمریکا


 محمود احمدی نژاد در گفت وگو با تلویزیون فونیکس چین گفت زمانی که موضوع گفت و گو از سوی ایران مطرح شد، آمریکایی ها از آن استقبال نکردند.


به گزارش خبرآنلاین محمود احمدی‌نژاد در گفتگو با شبکه تلویزیونی فونیکس چین در خصوص انتخابات ریاست جمهوری آمریکا  با بیان اینکه حاکم واقعی آمریکا 'آیپک' است ، گفت: معتقدم عناصر پشت پرده تصمیم‌گیر برای دولت آمریکا فعلاً تصمیمی برای تغییر رئیس‌جمهور این کشور در انتخابات آتی ندارند.

احمدی نژاد

رئیس‌جمهور با بیان اینکه سیاست‌های کلی در آمریکا با جابجایی افراد تغییری نمی‌کند،گفت: ممکن است در دوره‌های مختلف چهره‌های جدید با ادبیات و روش‌های متفاوت در آمریکا روی کار بیایند اما همه آنها پی در پی ، سیاست‌های واحدی را اجرا می‌کنند.

احمدی نژاد همچنین سیاست ایران در قبال سوریه را  توقف کشتار و دخالت بیگانگان در سوریه و حاکمیت اراده این ملت بر سرنوشت کشورشان دانست و تصریح کرد: هر گاه و هر جا که ناتو برای حل مشکلی وارد عمل شده وضع بدتر از سابق شده است

رئیس‌جمهور همچنین با تاکید بر اینکه مستکبران هیچ‌گاه علت اصلی مخالفت خود با پیشرفت‌های ایران در عرصه انرژی هسته‌ای را آشکار نخواهند کرد، افزود: مخالفت غربی‌ها با بهره‌گیری ایران از انرژی صلح آمیز هسته‌ای ، سیاسی بوده و برآمده از مخالفت آنها با استقلال و پیشرفت ملت‌های مستقل است.

در ادامه گزیده ای از گفت و گوی رئیس جمهور با شبکه تلویزیونی فونیکس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری می آید:

خبرنگار شبکه تلویزیونی فونیکس چین از دکتر احمدی نژاد پرسید، وقتی پنج سال قبل در حاشیه اجلاس شانگهای با شما گفت و گو کردم چهره شما خندان بود و امروز نیز با چهره ای خندان با ما مواجه شدید، با این روحیه وضعیت امروز خود را به نسبت 5 سال پیش چگونه ارزیابی می کنید، رییس جمهور پاسخ داد: یک ملت مثل رودخانه ای جاری است که اگر در هر لحظه به هر نقطه آن نگاه کنید آبی که در آن نقطه جاری است، همان آبی نیست که لحظه قبل در آنجا جاری بود، اما رودخانه همان رودخانه است و نقش افراد در دل ملت نیز مانند همان قطرات آب در رودخانه است که می آیند و می روند، اما ملت باقی است.

در آمریکا حتی برای انتخاب رییس جمهور این عناصر پشت پرده هستند که تصمیم می گیرند و فکر نمی کنم در دوره آتی تصمیمی برای تغییر در عرصه ریاست جمهوری این کشور اتخاذ شده باشد

دکتر احمدی نژاد گفت: ملت ایران به سرعت در حال طی کردن مسیر پیشرفت است و امروز این ملت با 20 سال قبل و حتی با 5 سال پیش قابل مقایسه نیست و اگر چه ممکن است تغییرات و تحولات شرایط منطقه ای و جهانی در کوتاه مدت به نفع ملت ایران رقم نخورد، اما تحولات در بلند مدت یقیناً به صورت کامل به نفع ملت ایران است و شکی ندارم که هم ملت ایران و هم ملت چین از سختی ها عبور کرده و آینده ای به مراتب بهتر از امروز پیش رو دارند.

دکتر احمدی نژاد در پاسخ به سوالی درباره مساله هسته ای کشورمان و این که، سخت ترین و پیچیده ترین مساله این پرونده از نظر ایران چیست؟ تصریح کرد: موضع جمهوری اسلامی ایران در این باره کاملا روشن است؛ همه فعالیت های هسته ای ایران زیر نظر آژانس بوده و هر اتفاقی در این عرصه توسط دوربین های آژانس ضبط و ثبت می شود و مشکل اصلی در برخورد سیاسی قدرت های حاکم بر مراکز قدرت در جهان با ایران است.

رییس جمهور با طرح این سوال که آیا مشکل کشورهای غربی در موضوع پرونده هسته ای ایران ساخت بمب اتم است؟ خاطر نشان کرد: اگر واقعاً مشکل این است که کشورهای غربی به اعتراف خود هزاران بمب اتم در اختیار دارند که می تواند بارها کره زمین را به طور کامل متلاشی کند و رژیم صهیونیستی نیز به اعتراف خود 250 بمب هسته ای دارد. نگرانی آنها از توانایی ایران برای غنی سازی اورانیوم به میزان 20 درصد نیست، چرا که امروز کسانی با سابقه استفاده از بمب اتمی بیشترین تعداد از این نوع تسلیحات را در اختیار دارند.

 آیا شما در قلب ملت ایران یک قهرمان هستید؟

خبرنگار شبکه تلویزیونی فونیکس از رییس جمهور پرسید که آیا شما در قلب ملت ایران یک قهرمان هستید؟ و رییس جمهور پاسخ داد: من در رودخانه جاری و زلال ملت ایران یک قطره ام و این برای من باعث افتخار زیادی است که قطره ای از اقیانوس ملت ایران و بشریت باشم و از آنجا که امروز همه ملت ها به دنبال عدالت هستند، قطره ای از اقیانوس این ملت ها بودن بسیار زیبا و مطلوب است.

رییس جمهور در پاسخ به این سوال که نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه اظهار داشته است که طرح جدید وی برای حل مسائل سوریه فقط با کمک ایران و روسیه قابل اجراست، نظر شما در این رابطه چیست؟ گفت: جمهوری اسلامی ایران درباره سوریه دو حرف روشن دارد، اول این که این حق همه ملت هاست که از احترام، عدالت، آزادی و حق تعیین سرنوشت برخوردار باشند و دوم این که احقاق این حق و استیفای آن باید با روش های مسالمت آمیز و از آن مهمتر بدون دخالت خارجی صورت گیرد، چرا که دخالت های خارجی نقطه مقابل آرامش، ثبات و احقاق حقوق ملت هاست. احمدی نژاد با اشاره به این که، هر گاه و هر جا که ناتو برای حل مشکلی وارد عمل شده وضع بدتر از سابق شده است.

رییس جمهور در پاسخ به این سوال که آیا با اجرای طرح جدید مبنی بر این که، بشار اسد با کمک و دخالت ایران و روسیه قدرت را به هر کس که خودش تشخیص می دهد واگذار کند، موافق هستید؟ تصریح کرد: به هیچ وجه نباید در امور داخلی کشورهای دیگر دخالت کرد و چنین اموری فقط در حیطه اختیارات دولت و ملت سوریه است؛ سیاست جمهوری اسلامی ایران توقف کشتار، کینه ورزی و دخالت بیگانگان در سوریه و حاکمیت اراده این ملت بر سرنوشت خویش است.

دکتر احمدی نژاد ادامه داد: هیچ کس نمی تواند از خارج از یک کشور به کسی، یا مسئولی در آن کشور بگوید در جایگاهت بمان یا برو؛ حقوق همه ملت ها باید محترم شمرده شده و اگر این اصل رعایت شود دیگر جنگ و درگیری باقی نخواهد ماند. باید کمک کنیم تا فضایی ایجاد شود که ملت سوریه بتوانند انتخابات آزاد برگزار کنند، اگر نه دخالت هیچ کشوری در امور داخلی سوریه کمکی به این کشور نخواهد کرد.

احمدی نژاد

دین و اعتقادات ما اجازه تهدید، توهین و درگیری با دیگر ملت ها را برای پیشبرد اهدافمان نمی دهد

دکتر احمدی نژاد با تصریح به این که، دین و اعتقادات ما اجازه تهدید، توهین و درگیری با دیگر ملت ها را برای پیشبرد اهدافمان نمی دهد، خاطر نشان کرد: از آنجا که مستکبران دین ندارند این حرفها را نمی فهمند؛ دین آنان قدرت و ثروت است که پیشبرد اهداف و تامین منافعشان را به هر قیمتی، حتی به قیمت کشتار مردم بیگانه توجیه می کند و شما خود در چین، سالهای طولانی با یکی از مصادیق این موضوع یعنی استعمار انگلیس درگیر بودید که قصد داشتند بر این ملت مسلط شده و همه ثروتش را غارت کنند.

رییس جمهور گفت: آنچه در اعتقادات ملت ایران مورد تاکید قرار گرفته روش و منش خدمت، احترام و عدالت برای ملت ها و تلاش برای ریشه کنی فقر، تبعیض و جنگ در همه دنیا و برای همه ملت هاست و شادی خود را در تلخکامی دیگران و کسب ثروت برای خود را در تحمیل فقر به دیگران تعریف نکرده ایم.

رییس جمهور اضافه کرد: ‌امروز مردم خود اروپا و آمریکا هم اسیر سلطه اقلیتی سرمایه سالار شده اند که اگر چه عاملان و بانیان اصلی بحران اقتصادی امروز غرب و جهان هستند، اما وقتی قرار است این بحران رفع شود، باز همین سرمایه سالاران دست در جیب مردم می کنند تا به هزینه آنان بحران های اقتصادی را مرتفع نمایند و مردم این کشورها نیز هر چه فریاد می زنند، صدایشان به جایی نمی رسد، چرا که اکثر آنان حاکمانی ناصالح دارند که به جای تامین منافع ملت هایشان به فکر حمله نظامی، دخالت و توطئه علیه دیگر کشورها هستند، تا منافع همان اقلیت سرمایه سالار تامین شود.

احمدی نژاد با تاکید بر این که، دوره استعمار به پایان رسیده و مستکبران باید به کشورهای خود بازگشته و به جای دخالت در امور دیگران به فکر تامین منافع ملت هایشان باشند، تصریح کرد: از زاویه نگاه اعتقادی و مذهبی ملت ایران، همه انسان ها محترم بوده و همه باید در مدیریت جهان مشارکت کنند تا چند دولت و سرمایه سالاران آنان خود را مالک دنیا و برتر از دیگران نبینند؛ دین ما معتقدان به خود را به اخلاق، انسانیت، تواضع، مهرورزی و دوست داشتن دیگران توصیه می کند، نه به سلاح، تهدید و تحقیر.

خبرنگار شبکه تلویزیونی فونیکس از رییس جمهور پرسید که آیا شما در قلب ملت ایران یک قهرمان هستید؟ و رییس جمهور پاسخ داد: من در رودخانه جاری و زلال ملت ایران یک قطره ام و این برای من باعث افتخار زیادی است که قطره ای از اقیانوس ملت ایران و بشریت باشم

زمانی که موضوع گفت و گو از سوی ایران مطرح شد، آمریکایی ها از آن استقبال نکردند

رییس جمهور در پاسخ به این سوال که در 6 سال گذشته نشانه هایی از سوی جمهوری اسلامی ایران برای برقراری روابط با ایالات متحده آمریکا مشاهده شده که به نتیجه نرسیده، در صورت انتخاب فرد دیگری در دوره آتی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ایران چه انتظاری از وی خواهد داشت؟ گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره از گفت و گو درباره مسائل مختلف بین المللی با کشورهای مختلف از جمله آمریکا استقبال کرده اما در عین حال تاکید داشته است که این گفت و گو ها باید در فضایی عادلانه و ضمن احترام به حقوق متقابل ملت ها صورت گیرد.

احمدی نژاد افزود: زمانی که این بحث از سوی ایران مطرح شد، آمریکایی ها از آن استقبال نکردند و معتقدم عناصر پشت پرده تصمیم گیر برای دولت آمریکا فعلاً تصمیمی برای تغییر در عرصه ریاست جمهوری این کشور در انتخابات آتی ندارند.

رییس جمهور نظام سیاسی آمریکا را جزء بسته ترین نظامهای سیاسی جهان برشمرد و اظهار داشت:‌ در آمریکا حتی برای انتخاب رییس جمهور این عناصر پشت پرده هستند که تصمیم می گیرند و فکر نمی کنم در دوره آتی تصمیمی برای تغییر در عرصه ریاست جمهوری این کشور اتخاذ شده باشد.

دکتر احمدی نژاد در پاسخ به این سوال که عناصر پشت پرده در عرصه سیاست ایالات متحده که از آنها نام بردید، چه کسانی هستند؟ تصریح کرد: اینان همان کسانی هستند که ایالات متحده را اداره کرده و اداره مراکز قدرت و ثروت دنیا در اختیار آنان است.

رییس جمهور اضافه کرد: اگر چه در ظاهر در عرصه سیاسی آمریکا دو حزب دمکرات و جمهوری خواه، صحنه گردانان سیاست هستند و با یکدیگر رقابت می کنند، اما مدیران اصلی، صحنه سیاست و قدرت در آمریکا افراد دیگری هستند.

دکتر احمدی نژاد با بیان این که، سیاست های کلی در آمریکا با جابجایی افراد تغییری نمی کند، خاطر نشان کرد: ممکن است در دوره های مختلف چهره های جدید با ادبیات و روش های متفاوت در آمریکا روی کار بیایند، اما همه آنها پی در پی، سیاست های واحدی را اجرا می کنند، به عنوان مثال آمریکا سالهای طولانی است که قصد دارد بر خاورمیانه مسلط شده و از رژیم صهیونیستی حمایت می کند و این سیاست با روی کار آمدن هیچ فردی و از هیچ حزبی تغییری نکرده است و همچنین گسترش پایگاه های نظامی این کشور در سرتاسر دنیا سیاستی خدشه ناپذیر در دولت های متوالی است.

رییس جمهور با بیان این که، رویکرد مخالفت با دولت های مستقل و خود برتر بینی نزد هیچ یک از دولت های مختلف آمریکا تغییری نداشته است، خاطر نشان کرد: البته تصمیم گیران پشت پرده سیاست آمریکا هر زمانی که احساس نیاز کردند چهره ای جدید به عرصه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا آورده اند؛ چنانکه وقتی در سال های منتهی به دور قبلی انتخابات ریاست جمهوری این کشور وجهه آمریکا در عرصه بین المللی و نزد ملت ها مخدوش و منفور شده بود، این عده احساس کردند که باید شخصیتی روی کار بیاید که این چهره را ترمیم کند و طوری صحنه را مدیریت کردند که او به این جایگاه رسید، در حالی که تصمیم گیران اصلی تغییری نکرده اند و با در اختیار داشتن تمام ثروت و قدرت سیاسی و رسانه ای در آمریکا همه امور را مدیریت کرده و اجازه نمی دهند کسی خارج از حیطه تمایلات آنان تصمیمی گرفته یا اقدامی کند.

دکتر احمدی نژاد سازمان 'ایپک' را یکی از مصادیق اظهارات خود درباره عناصر تصمیم ساز پشت پرده در سیاست ایالات متحده نام برد و گفت: همه روسای جمهور آمریکا در حالی که به طور طبیعی در قبال جمعیت 300 میلیونی این کشور متعهد هستند، باید در نشست این سازمان حضور یافته و در مقابل اقلیتی ناشناخته ادای سوگند کرده و متعهد به رعایت منافع آنها شوند. حال می توان فهمید که در آمریکا واقعاً چه کسی حاکم است؛ رییس جمهور یا اعضای سازمان ایپک؟

رییس جمهور اضافه کرد: با روند فعلی تغییری در عرصه سیاسی و رویکردهای دولت ایالات متحده رخ نخواهد داد، حتی اگر رییس جمهور تغییر کند و چنانکه قرائن و شواهد گواهی می دهند فعلا ماموریت رییس جمهور فعلی از نظر تصمیم گیران پشت پرده قدرت در آمریکا پایان نیافته و همچنان به حضور او نیاز دارند.

ملت ایران ملتی بزرگ و برخوردار از تاریخی پر افتخار و همواره آماده دفاع از خود است؛ ملت ایران می خواهد با عزت زندگی کند و اگر چه بعید می دانم که بین ایران و آمریکا درگیریی پیش بیاید، اما بزرگی و قدرت ملت ایران نیز بر هیچ کس پوشیده نیست

وی در پاسخ به این سوال که یکی از مقامات آمریکایی هنگام سفر به سرزمین های اشغالی فلسطین، مدعی شده بود که ایالات متحده، طرح کاملی برای حمله به ایران دارد که در صورت نیاز آن را عملیاتی خواهد کرد، واکنش ایران به این مساله چیست و آیا تا به حال ضرورتی برای مقابله با این تهدیدات احساس کرده اید؟ گفت: خود آقای بوش هم مدعی داشتن چنین طرح هایی بود، پس می بینم که تعیین سیاست ها و اعلام و اجرای آنها در آمریکا ارتباطی با جابجایی افراد ندارد و از سویی دیگر ملت ایران 33 سال است که عادت کرده با این تهدیدها زندگی کند.

رییس جمهور اضافه کرد: ملت ایران ملتی بزرگ و برخوردار از تاریخی پر افتخار و همواره آماده دفاع از خود است؛ ملت ایران می خواهد با عزت زندگی کند و اگر چه بعید می دانم که بین ایران و آمریکا درگیریی پیش بیاید، اما بزرگی و قدرت ملت ایران نیز بر هیچ کس پوشیده نیست.

وی در پاسخ به این سوال که فشارها از ناحیه کشورهای غربی به ایران هر روز در حال افزایش است و شما با چه حالت قلبی با این مواضع از سوی غربی ها مواجه می شوید؟ اظهار داشت: ما یک ملت هستیم، ملتی چند هزار ساله که مثل برخی ملت ها از صد یا دویست سال پیش به وجود نیامده ایم.

رییس جمهور ادامه داد: ایران و چین کشورهایی هستند که از سوابق چندین هزارساله تمدنی برخوردار بوده و حوادث بزرگ و کوچک زیادی را در طول تاریخ پرافتخار خود پشت سر گذاشته اند و یقیناً رویدادهای جاری را نیز با سرافرازی پشت سر خواهند گذاشت؛ من به آینده ایمان دارم چون به ملت ایران و خدای این ملت ایمان دارم

بخش سیاست تبیان

منابع:  خبر آنلاین