تبیان، دستیار زندگی
شما باید حداقل شش ماه قبل از تاریخ برگزاری عروسی خود نسبت به انتخاب تالار عروسی خود اقدام کنید. برای انتخاب تالار یا باغ عروسی، باید نکات ریز و درشت را در نظر بگیرید و معیارهای زیادی را در ذهن داشته باشد
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

10 نکته در انتخاب تالار عروسی


شما باید حداقل شش ماه قبل از تاریخ برگزاری عروسی خود نسبت به انتخاب تالار عروسی خود اقدام کنید. برای انتخاب تالار یا باغ عروسی، باید نکات ریز و درشت را در نظر بگیرید و معیارهای زیادی را در ذهن داشته باشد. در اینجا برخی از مهمترین معیارها برای انتخاب تالار یا باغ محل برگزاری عروسی را ذکر می کنیم.

10 نکته در انتخاب تالار عروسی

 موقعیت و دسترسی شهری

تالار محل برگزاری جشن عروسی شما باید از نظر موقعیت جغرافیایی و دسترسی شهری، وضعیت مناسبی داشته باشد. شاید مهمترین موضوع در انتخاب تالار عروسی همین باشد. چرا که مهمانان شما می بایست این مسیر را طی کنند و چنانچه دسترسی به محل برگزاری عروسی شما بنا به دلایلی مثل: ترافیک و یا واقع شدن در خارج از شهر، مشکل باشد باعث کلافه شدن و خستگی مهمانان شما خواهد شد.

از طرفی سعی کنید تالار را در نزدیکی آرایشگاه عروس و آتلیه عکاسی خود انتخاب کنید چرا که خود شما هم می بایست این مسیر را طی کنید و چنانچه این اماکن دور از هم باشند، دیر در جشن خود حاضر خواهید شد. هیچ چیز بد تر از این نیست که عروس و داماد موقع شام به جشن خود برسند.

ظرفیت سالن پذیرایی عروسی

وسعت تالار محل برگزاری جشن عروسی شما ارتباط مستقیم با تعداد مهمانان شما دارد. اگر تعداد مهمانان شما کم هستند، سالن بزرگ و وسیع برای برگزاری عروسی شما مناسب نیست چرا که مهمانان شما در آن پراکنده می شوند و عروسی شما خلوت و سرد به نظر می رسد. بنابراین در صورتی که تعداد مهمانان شما کم هستند، یک سالن کوچکتر را برای پذیرایی در نظر بگیرید. در ضمن درهر صورت، از مسئول تالار یا باغ سوال کنید که در صورت لزوم آیا صندلی اضافه برای پذیرایی دارند یا خیر؟

سرویسهای بهداشتی را فراموش نکنید. خصوصا اگر عروسی شما در فصل های سرد سال برگزار می شود حتما بررسی کنید که سرویس های بهداشتی به اندازه کافی وجود داشته باشند و در عین حال تمیز و بهداشتی هم باشند

نظافت سالن

در هنگام انتخاب تالار به تمیزی روکش ها و رومیزی ها، کف سالن و در و دیوار آن توجه کنید. حتما به مدیر تالار تاکید کنید که برای مهمانی شما، روکش ها و رومیزی ها می بایست تمیز باشند و حتی الامکان روز قبل شسته شده باشند و روی این موضوع پافشاری کنید تا متوجه حساسیت شما بشوند. در غیر این صورت ممکن است در روز عروسی شما، برخی از مهمانان شاهد روکش های صندلی و رومیزی هایی باشند که با انواع و اقسام نوشیدنی ها، لک شده اند.

سرویسهای بهداشتی را فراموش نکنید. خصوصا اگر عروسی شما در فصل های سرد سال برگزار می شود حتما بررسی کنید که سرویس های بهداشتی به اندازه کافی وجود داشته باشند و در عین حال تمیز و بهداشتی هم باشند. علاوه بر این محل سرویس ها و مسافت آنها تا محل جشن هم خیلی مهم است. امکانات دیگری رختکن های زنانه از نکاتی هستند که می بایست به آنها توجه کنید.

تست غذا و کیفیت پذیرایی

متداول است که بعد از انتخاب تالار و قبل از عقد قرارداد، کیفیت غذا و پذیرایی توسط مشتری تست می شود. معمولا مشتری یک شب به صورت سرزده به تالار یا باغ رفته و بعد از ملاقات با مدیر تالار تقاضای تست غذا و مشاهده نوع سرویس دهی را می کند. امکان مشاهده نحوه سرویس دهی مهمانداران، برخورد آنها با مهمانان، نوع لباس آنها، کیفیت ظروف پذیرایی و... از نزدیک، به شما کمک خواهد کرد که تصمیم نهایی خود را راحت تر بگیرید.

10 نکته در انتخاب تالار عروسی

سرکشی و بررسی نهایی

حتما روز قبل از مراسم، به تالار یا باغ عروسی خود سر بزنید تا اطمینان حاصل کنید که همه چیز مرتب است. تمیزی روکش های صندلی و رومیزی ها، تعداد صندلی ها، نور پردازی، تزئینات و خلاصه همه چیز را بررسی کنید. این سرکشی و حساسیت شما، به مدیریت تالار نیز ثابت می کند که شما نسبت به همه چیز حساس هستید و در جهت جلب رضایت شما تلاش خواهد کرد.

هزینه های تالار

برای خودتان بودجه تعیین کنید و به آن پایبند باشید. هزینه های یک تالار عروسی به طور معمول شامل

·هزینه ورودی که یک رقم ثابت بدون در نظر گرفتن تعداد مهمانان است.

·هزینه غذا و پذیرایی که معمولا به ازای هر نفر محاسبه می شود و بستگی به تعداد مهمانان، انواع غذا، نوشیدنی، پیش غذا و... دارد.

·هزینه خدمات که معمولا درصدی از مجموع هزینه هاست که به کل هزینه ها اضافه می شود.

·هزینه مالیات برارزش افزوده و عوارض که طبق قانون پرداخت آن بر عهده شماست.

·هزینه تزئینات مثل: بادکنک آرایی، گل آرایی و... که در صورت عدم تمایل شما، حذف می شوند.

معمولا محاسبه هزینه ها به این صورت است که در هنگام عقد قرارداد، بخشی از هزینه ها را بعنوان بیعانه پرداخت و تاریخ را رزور می کنید. حدود یک هفته قبل از مراسم، دو سوم هزینه ها را پرداخت می کنید و شب عروسی، وقتی مطمئن شدید که همه چیز مرتب است و مشکلی در ارایه خدمات نیست، تسویه حساب نهایی را انجام می دهید.

بخش کلوب ازدواج تبیان


عروس سایت

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.