میهن من اشکیست چکیده بر گونهی تاریخ در جغرافیای ظلم و مظلومیست سربلند و پر آوازه که به بلندای قامت خورشید، لاله کاشته و درفش «هَیْهَاتَ مِنَّا الذِّلَّه» را در کربلای عطش -با دستان آزادگی- همچنان در اهتزاز نگاه داشته.
پاییز امسال فقط با برف زیبایش غافلگیرمان نکرد، ابتدای روز بیست و چهارم آبان ماه اعلام تصمیم دولت برای شروع همزمان سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین فضای جامعه را تغییر داد.
تیرماه برای جمهوری اسلامی ایران یادآور حوادثی تراژدیک اما عبرتآموز مثل کودتای نقاب در پایگاه نوژه، شلیک آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران، بمبگذاری منافقین در دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت دکتر بهشتی و یارانش و حمله شیمیایی صدام به سردشت و کشته و شیمیایی شدن بیش از 8000 نفر است. به همین مناسبت نگاهی انداختیم به برخی از خصومتها و اقدامات غرب علیه جمهوری اسلامی ایران و انواع هجمهها، ابزارها و سلاحهایی که تاکنون برای شکست ایران به کار گرفتهاند. جنگ نظامی، اقتصادی، سیاسی، تبلیغاتی، جنگ نرم، جنگ نیابتی، تحریم، تهدید و ترور فقط برخی از اقدامات غرب علیه جمهوری اسلامی و ملت ایران از ابتدای انقلاب تا امروز بودهاست. بهراستی ملت غیور و نظام مقتدر جمهوری اسلامی ایران در چند جبهه در حال نبرد با دشمنان خود هستند؟ آیا تهدیدهای امروز آمریکا مسالهی جدیدی است؟ و آیا با مرور این اتفاقات میتوان به تعامل با این دشمنان اندیشید؟ بهمنظور یادآوری برخی از خصومتهای غرب علیه ملت و نظام جمهوری اسلامی ایران، تبیان شما را به مطالعه مطالب گردآوری شده در زیر دعوت مینماید.
دکتر سید محمد حسینی بهشتی متولد 2 آبان 1307 از یاران نزدیک امام خمینی و انقلاب اسلامی بود. شهید بهشتی به همراه آیتالله خامنهای، آیتالله هاشمی رفسنجانی، شهید باهنر و سید علی اکبر موسوی اردبیلی، حزب جمهوری اسلامی را تاسیس کردند که از این تعداد، شهید بهشتی، شهید باهنر و آیتالله خامنهای توسط گروهک منافقین در 3 مرحله مجزا مورد ترور قرار گرفتند. البته ترور آیتالله خامنهای به اذنالله نافرجام بود. شهید بهشتی در هفتم تیر 1360 به همراه 72 تن دیگر بر اثر بمبگذاری گروهک جنایتکار و تروریستی مجاهدین خلق(منافقین) به شهادت رسیدند. تبیان به مناسبت فرا رسیدن هفتم تیر سالروز شهادت شهید بهشتی و روز قوه قضاییه، مطالبی را آماده کرده که دعوت به مطالعه و دیدن آنها در زیر مینماید.
با نگاهی متفاوت به بررسی بخشی از عملکردهای مصدق پرداخته ایم.
امام خمینی(ره) درباره مصدق چه نظری داشت؟ آیا مصدق پایه گذار صنعت نفت بود؟ چه رابطه ای میان مصدق و انگلیسی ها وجود دارد؟ آمریکایی ها پاسخ اعتماد مصدق را چگونه دادند؟ اعضای جبهه ملی چه جایگاهی برای دین قائل بودند؟
اینها چندسوالی است که در این پرونده به آن پاسخ خواهیم داد.
بسیاری از منتقدان و مخالفان انقلاب اسلامی، هدف از صدور انقلاب را دخالت در امور داخلی دیگر کشورها و به تبع آن، ملتهب کردن فضای سیاسی بیان کردهاند، حال آنکه حقیقت غیر از این است.
پس از ماهها برگزاری نشستها و مذاکرات فراوان هستهای با امضای توافقنامه برجام تصور آن میرفت که تحریمهای ظالمانه علیه ایران تا حدودی رفع شود اما نه تنها چنین نشد بلکه با تمدید و تشدید تحریمها نیز روبرو شدیم و این در حالی است که اخیرا زمزمههای از پیشنهاد مذاکره بر سر مسائل موشکی کشورمان به گوش میرسد. آیا وقت بیدار شدن نرسیده است؟
آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی، یکی از مبارزین خستگی ناپذیر انقلاب اسلامی بود که در راستای به ثمر نشستن آرمان های امام راحل و انقلاب اسلامی؛ از هیچ تلاشی فروگذار نکرد. سپری کردن سال های سخت زندان، تحمل شکنجه های ساواک و پس از آن؛ پذیرفتن مسئولیت های خطیری
حسن روحانی با کلید وارد عرصه رقابت های انتخاباتی شد و حال شاه کلید در دست اوست، باید دید می تواند قفل های ملت را باز کند و شیرینی خلق حماسه را در کام انها دو چندان کند
در آخرین روزهای عملکرد دولت دهم می توان یک ارزیابی از عملکرد این دولت
داشت . آیا شما به دولت احمدی نژاد نمره قبولی می دهید؟ آیا وعده های داده شده محقق شد ؟