تبیان، دستیار زندگی
رزومه، مهمترین سند و مدرک شما برای یافتن شغل و کار مناسب است و به نوعی می‌توان از این سند به عنوان برگ برنده در جستجو برای کار یاد کرد.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

رزومه کاری را درست بنویس!


رزومه، مهمترین سند و مدرک شما برای یافتن شغل و کار مناسب است و به نوعی می‌توان از این سند به عنوان برگ برنده در جستجو برای کار یاد کرد. اما گاهی این برگ برنده نیز می‌تواند نقش یک میانبر را برای شکست شما در جستجوی کار پیدا کند و هیچ نتیجه‏ای برایتان نداشته باشد.


چطور یک رزومه بی‌نقص بنویسیم؟

اما مشکل کجاست و چرا گاهی نوشتن و ارسال رزومه برای نهادها و سازمان‌های مختلف حتی در حد یک تماس تلفنی هم نتیجه نخواهد داشت؟

در این مقاله شما را با سه اشتباه در رزومه نویسی آشنا می‌کنیم که ارتکاب به آنها می‌تواند برگ برنده رزومه را به مهمترین عامل شکست در راه پیدا کردن شغل مناسب تبدیل کند.

1 - فکر نکردن به عاقبت کار

اعتماد به نفس، ویژگی بسیار خوبی است و می‌تواند در حل بسیاری از مشکلات و پیچیدگی‌های زندگی به ما کمک کند، اما خدا نکند که این اعتماد به نفس از حد و اندازه خود فراتر رود و به «اعتماد به نفس کاذب» تبدیل شود.

کسانی که دارای اعتماد به نفس بیش از حد هستند، به هیج عنوان به وظایفی که باید انجام دهند فکر نمی‌کنند و تنها فکر و ذکرشان این است که مثلا بتوانند پستی درحد یک مدیرعامل داشته باشند.

فکر کردن به هرچیز غیر از جزئیات وظایفی که قرار است در یک پست به شخص محول شود، او را حتی از یک تماس تلفنی بعد ارسال رزومه محروم می‌کند.

تلاش کنید با ساده ترین و مستقیم‏ترین عبارات، تمامی توانایی‌ها و سوابق کاری خود را به کوتاه‏ترین شکل ممکن در رزومه وارد کنید.

2 - داستان سرایی

یکی از نکات بسیار مهمی که می‌توان از آن به عنوان کلید رزومه نویسی یاد کرد، «کوتاه نویسی» است. دقت داشته باشید که رزومه کاری، کتاب داستان نیست و نیازی به استفاده از آرایه‌های ادبی، صفات و کارهایی از این دست در آن وجود ندارد.

به گفته کارشناسان آموزشی، حتی می‌توان 25 سال سابقه کاری را در یک برگ رزومه نوشت.

مختصر و مفید بنویسید؛ بدین معنا که تلاش کنید با ساده ترین و مستقیم‏ترین عبارات، تمامی توانایی‌ها و سوابق کاری خود را به کوتاه‏ترین شکل ممکن در رزومه وارد کنید.

3 - رویا پردازی

نوشتن واقعیت‌ها در روزمه نویسی از اهمیت بالایی برخورداراست. تصویری که شما از خود در رزومه ارائه می‌کنید، در واقع می‌تواند تضمین کننده یا برباد دهنده آینده شما باشد.

نوشتن آنچه در آینده می‌خواهید به آن برسید، کمک چندانی به شما در یافتن شغل مناسب نمی‌کند. آنچه را در رزومه بنویسید که همین حالا دارید و اصلا سعی نکنید، رویا پردازانه به قضیه نگاه کنید.


باشگاه کاربران تبیان – ارسالی از: hamidreza1404