گفت: پیامبر فرمودند حضرت زینب(س) شبیهترین فرد به حضرت خدیجه(س) است همچنان که حضرت خدیجه حامی پیامبر(س) در سختیها بود حضرت زینب(س) نیز حامی امام حسین(ع) در کربلا بودند.
حضرت زینب(س) با تمام رنجهایی که در حادثه کربلا با آن مواجه بودند، در برابر دشمن محکم و با صلابت بوده و در اوج فصاحت و بلاغت به خطبهخوانی پرداختهاند؛ به گونهای که خطبههای این بانو تحسین بسیاری از فصحا و مبلغان را برانگیختهاست.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: هیأتی ازسوی سازمان حج وزیارت و بعثه مقام معظم رهبری درآینده نزدیک برای بررسی شرایط به سوریه خواهند رفت و در صورت احراز شرایط و صدور مجوز این اقدام انجام خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمین ریاضت گفت: اسم حضرت زینب (س) که به معنای زیبندهی پدر است، نشان میدهد که برای شناخت عقیلهی بنی هاشم، باید امام علی (ع) را شناخت.
عبدالله بن جعفر با اینکه یکی از بزرگان بنیهاشم بود، فرزند شهید بزرگ اسلام جعفر بن ابیطالب و برادرزاده امیرالمؤمنین علیهالسلام و بزرگ شده دست آن حضرت بود و افتخار همسری بانوی بزرگ اسلام حضرت زینب کبری سلامالله علیها را داشت.
حجت الاسلام والمسلمین عالی گفت: قرآن به ما یاد داده که در مصیبت و بلا نگاه ما به سوی خدا باشد، حضرت زینب(س) در مصائب وارده چنان صبور بودند که فرشتگان آسمان بر آن تعجب میکردند.
زینب سلام الله علیها بانویی است که زنان کوفه برای" درس تفسیرش"؛ نه فقط تفسیر قرآن، بلکه تفسیر عشق و علاقه و درس زندگی صف اندر صف در انتظار دیدار اویند .
در مجلس یزید، هنگامی که چشم زینب کبری(علیها السلام) به سر خونین برادرش امام حسین(علیه السلام) افتاد، با صدای محزونی که دل ها را به وحشت می انداخت فریاد زد: «یا حُسَیْناهُ! یا حَبیبَ رَسُولِ اللهِ! یَابْنَ مَکَّهَ وَ مِنی، یَابْنَ فاطِمَهَ الزَّهْراءِ سَیِّدَهَ النِّساءِ، یَابْنَ بِنْتِ الْمُصْطَفی»؛ (ای حسین ای محبوب رسول خدا، ای پسر مکه و منا، ای پسر فاطمه زهرا، بانوی همه زنان جهان، ای پسر دختر (محمد) مصطفی). راوی این ماجرا نقل می کند: به خداسوگند با این ندای زینب(علیها السلام)، تمام کسانی که در مجلس بودند گریستند و در آن حال یزیدساکت بود...!!
صحبت از حضرت زینب (سلام الله علیها) است؛ آن بانوی عزیزی که علم و شجاعت و همه کمالات انسانی را از پدر و مادر بزرگوار به ارث برده بود. او در دامن پاک فاطمه کبری (سلام الله علیها) و در محضر امیر مؤمنان رشد یافت.