یکی از بزرگ ترین درس های عملی از حضرت زهرا(س) حضور فعّال در صحنه های اجتماعی- سیاسی با حفظ عفّت و حجاب و ارزش های وجودی زن است که تبلور آن در انقلاب اسلامی، جلوه یافت.
یک کارشناس دینی گفت: حضرت فاطمه(س) عالی ترین تجلی اقتدای به رسول الله(ص) است، ایشان بهترین کسی است که میشود نشانی رسول الله(ص) را در زندگی او گرفت؛ چون رسول خدا(ص) فرمودند: «فاطمه پاره تن من است» و از طرفی این درّ گرانبها در محضر رسول الله(ص) پرورش یافت.
حجت الاسلام بهاری با بیان اینکه وجوه کوثر بودن حضرت زهرا(س) در تاریخ تداوم داشته و دارد، گفت: به اعتراف بزرگان اهل سنت و تشیع آیات سوره مبارکه هل اتی برای خانه این بانو نازل شده و این خیر کثیر شامل حال همه می شود.
حضرت زهرا سلامالله علیها شبانه دفن شدند تا برای همیشه این سؤال مطرح باشد که چرا پاره تن پیامبر صلیالله علیه و آله و کسی که آنقدر مورد عشق وعلاقه آن حضرت بود و بارها او را سرور بانوان دوعالم نامیده بودند، باید شبانه و به دور از اکثریت مردم دفن شود؟
دبیر جامعه مبلغین تهران گفت: هنگامی که خدای تعالی این گوهر گرانبهای عرش را به پیامبر اکرم (ص) اعطا فرمود و ضمانتنامه دین خدا را رقم زد. یعنی به برکت حضرت زهرا (س)، دین خدا ضمانت پیدا کرد.
یک کارشناس مسائل دینی با تاکید بر این موضوع که امیدواریم جامعه ما تخصصیتر و عملیتر با سیره اهل بیت (ع) آشنا شود گفت: ما هرچه بیشتر و تخصصیتر به زندگی حضرت زهرا (س) بپردازیم، زودتر به رشد و تعالی میرسیم؛ وقتی به زندگی حضرت نگاه میکنیم میبینیم در برخوردهای اجتماعی و سیاسی هر جایی که لازم است حضرت زهرا (س) حضور داشته باشد به عالیترین شکل ممکن ظهور و بروز پیدا میکند و در هر جایی که لازم است سکوت کنند، سکوت اختیار میکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: نکته که در رابطه با الگوگیری از حضرت زهرا(س) مغفول مانده این است که بسیاری از افراد گمان می کنند حضرت زهرا (س) الگویی صرفا برای زنان است در حالی که فاطمه زهرا (س)به عنوان یک انسان کامل الگویی برای همگان هستند.
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان گفت: پس از وفات پیامبر(ص) جبرئیل از سوی خداوند بر حضرت زهرا(س) نازل میشد و علومی را به ایشان عطا میکرد و امیرمومنان امام علی(ع) آن را مکتوب میکردند.