پنجم اسفندماه ۱۳۹۵جمعی از شاعران مذهبیسرا با رهبر انقلاب دیدار کردند. جعفر عباسی از شاعران آیینی اهل خراسان جنوبی در این دیدار شعری درباره کتاب الغدیر خواند و حضرت آیتالله خامنهای ضمن تمجید از شعر وی، نکاتی را درباره کتاب الغدیر بیان کرد.
قیمت سفر عتبات عالیات عراق به دنبال نوسانات ارز به سه میلیون و چهارصد هزار تومان رسید و بسته ارزان عتبات که با قیمتی در حدود ٨٠٠ هزار تومان عرضه شده بود، عملا قابلیت اجرا پیدا نکرد.
کتاب «قیام امام حسین(ع) و انقلاب امام خمینی(ره)» نوشته آیت الله عیسی قاسم، رهبر شیعیان بحرین با ترجمه دکتر سید مهدی نوری کیذقانی و مریم نصر اللهی از سوی دفتر نشر معارف منتشر شد.
این اندیشه که کتاب شریف صحیفه سجادیه شامل ادعیه است و برداشت نادرست ما از کلمه ادعیه که به متونی تشریفاتی و مناجاتی تعبیر می شود باعث شده که نیاز کمتری به مطالعه و فهم معارف صحیفه احساس کنیم. در حالی که مطالب این کتاب آموزشی هم هست و توحید و معاد و دیگر اصول و نیز عارف اخلاقی و حقوقی را م یتوان از آن آموخت و آموزش داد.
محمدبن محمدبن نعمان ملقب به شیخ مفید و معروف به ابنالمعلم یکی از مشاهیر علما و مراجع بزرگ شیعه در سده چهارم بود که آوازه علمی و معنویاش در طول اعصار زبانزد خواص بوده است.
در فرازی از زیارت اربعین امام حسین علیه السلام، زائر در مورد ایشان این طور شهادت می دهد:«أَشْهَدُ أَنَّكَ مِنْ دَعَائِمِ الدِّينِ وَ أَرْكَانِ الْمُسْلِمِينَ وَ مَعْقِلِ الْمُؤْمِنِينَ»گواهى می دهم كه تو از ستون هاى دين، و پايه هاى مسلمانان، و پناهگاه مردم مؤمن هستی.
در زیارت اربعین امام حسین علیه السلام می خوانیم: «السَّلامُ عَلَى أسِيرَ الْكُرُبَاتِ وَ قَتِيلَ الْعَبَرَاتِ» سلام بر کسی که اسیر اندوه ها و کشته ی اشک ها شد .
از دیرباز ایرانیان مسلمان، حضور علی بن موسی الرضا علیه السلام در این سرزمین را مغتنم شمرده و با ابراز محبت و خاکساری به آن آستان، وفاداری و ارادتشان را به ساحت پاک اهل بیت علیهم السلام نمایش میدهند.
جامعه ما مانند بسیاری از جوامع دیگر خرافی است، و از جهاتی خرافی تر. شاید دهه اول انقلاب اندکی جدیتر شد، آن هم به خاطر تفکر انقلابی و حضور نیروهای دیگر در عرصه که به تدریج رفتند و همه چیز یک دست شد دو دهه اخیر، تفکر عمومی در جامعه ما، بیش از همیشه به سمت خرافی گری پیش رفته است. این امر مطلوب بسیاری بوده و برای آن هزینه کرده اند. کار هم فقط کار سیاستمداران نیست، بسیاری از طبقات ذی نقش دیگر هم از این امر سود می برند. اما فارغ از اینها، مشکل ریشه دارتر از این حرفهاست.
شاید یکی از پربسامدترین مفاهیم در مباحث و نوشته های تمدنی و اجتماعی ما، بویژه در مقایسه میان غرب و شرق، مفهوم «عقب ماندگی»، یافتن علل آن و تلاش برای جبران آن یعنی رسیدن به پیشرفت و توسعه باشد. در این وضعیت، یکی «ما» هستیم و دیگر «غرب». نسبت این دو به همدیگر، و فاصله عریض و طویل میان آنها، تأمل بسیاری از اندیشمندان و سیاستمداران ما را در پی داشته است.