ازدواج با مردان خطرناك
در این میان مردانی هستند كه به هیچعنوان برای ازدواج مناسب نیستند؛ آنها را بهاصطلاح «مردان خطرناك» برای ازدواج مینامیم.
معتادان
اولین دسته مطرح از افراد خطرناك، مردانی هستند كه اعتیاد دارند، چه اعتیاد به داروهای روانگردان و چه مخدرهای دیگر. فکر نکنید می توانید با عشق بعد از ازدواج اعتیاد همسرتان را درمان کنید. خود را با این کار به دردسری بزرگی می اندازید.
بزهکاران
افراد سابقهدار و بزهکار و کسانی که معمولا سوءسابقهای در دستگاه قضایی دارند مانند دزدان، افراد كلاهبردار و... این افراد به احتمال خیلی زیاد تغییرناپذیرند و در مدت کوتاهی شما را با کارهای قانون گریزانه شان به ستوه می آورند.
بیماران روانی
بارها گفته ایم که ازدواج درمانی برای بیماری های روانی نیست. برخی بیماری های روانی قابل درمان است و بعد از آن می توان ازدواج کرد مثل اضطراب، افسردگی و... اما برخی دیگر اگرچه در دوره درمانی کنترل شده اند اما هرگز درمان نمی شوند. مثل اسكیزوفرنی، اختلالات دوقطبی، برخی از وسواس ها و بعضی از اختلالات شخصیتی. در این باره باید حتما با یک روانشناس مشورت کنید.
مردان خسیس
وقتی خرج كردن احساس بد ایجاد میكند، یعنی طرف مقابل شما خسیس است. برای فرد خسیس فرقی نمیكند از لحاظ مالی توانمند باشد یا كم توان چون در هر صورت موضوع پول خرج كردن احساس بدی به او میدهد. بهخصوص اگر این خرید را بخواهد برای كس دیگری انجام دهد، تا جاییكه بتواند از این كار اجتناب میكند.
بیکارها
این افراد نه تنها در جایی به کار مشغول نیستند، بلکه اساسا احساس نیازی هم به کار کردن ندارند. آنها به قوانین محل کار مقید نمی شوند، تا وقتی به اضطرار نیفتند و حسابشان خالی نشود، سراغ کار نمی روند و در مجموع تنبل و بی کار و بی عار هستند. این افراد بعد از ازدواج هم اصلاح نخواهند شد.
آدم های پرخطر
این افراد می خواهند یک شبه ره صدساله را بروند. از محل کار استعفا می دهند تا دور ایران دوره بیفتند و گنج پیدا کنند. بدون توجه به برنامه ریزی های قبلی، پولی که برای خرید خانه پس انداز کرده اند، برای خرید یک تور دور اروپا هزینه می کنند تا بالاخره به یکی از آرزوهایشان برسند. مشخصه این افراد تصمیم های ناگهانی و بدون فکر است.
مرد رفیقباز
شخصیت رفیق باز به كسی اطلاق نمیشود كه تعدادی دوست صمیمی دارد چون لازم است افراد تعدادی یا حداقل یك دوست صمیمی داشته باشند. اگر فردی هیچ دوستی نداشته باشد این یك زنگ خطر است. شخصیت رفیقباز برای رفاقت زندگی میكند. در ذهن این افراد همیشه عناوینی مانند: دوست، رفیق، مرام، معرفت و... پررنگ است و به قول خودشان برای رفیق شان جان می دهند.
دروغگو، فریبكار، بیرحم
فردی كه شخصیت ضداجتماعی دارد چند ویژگی مشخص دارد. این فرد بهشدت علاقهمند به شركت در فعالیتهای خلاف قانون است و معمولا اگر بتوان به سوابقشان دسترسی پیدا كرد، سابقهدار هستند مثل دعوا كردن، نزاع دستجمعی یا تخریب اموال عمومی.
اینها افرادی هستند كه نمیتوانند از كنار چیزهای تمیز یا مناسب به راحتی بگذرند. مثلا اگر یك ماشین مشكی متالیك ببینند حتما خطی عمیق دورتادور ماشین میاندازند. 3ویژگی مهم در این افراد هست كه آنها را خطرناك میكند و آن هم دروغگویی، فریبكاری و بیرحمی آنهاست.
این افراد در شروع ارتباط افرادی مناسب، قابل اعتماد، صادق، مهربان، شوخ طبع و آرام هستند. چنین شخصیتی كاملا طرف مقابل را جذب میكند ولی این ابتدای كار است. اما در ادامه آنقدر با رفتارهایشان شما را آزار می دهند که کلافه می شوید.
شخصیت ضد اجتماعی یک اختلال شخصیتی است و نباید به درمان آن امیدوار بود. عمرتان را پای این افراد نگذارید.
فراوری: فاطمه ایمانی
بخش کلوب ازدواج تبیان
برگرفته از برترین ها