تبیان، دستیار زندگی
با شروع تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و به منظور گرم شدن تنور انتخابات، موسسه فرهنگی اطلاع رسانی تبیان، در صفحه ویژه انتخابات به معرفی گروه های مختلف سیاسی پرداخت.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

در تبیان با گروه های سیاسی آشنا شوید

انتخابات

با شروع تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و به منظور گرم شدن تنور انتخابات، موسسه فرهنگی اطلاع رسانی تبیان، در صفحه ویژه انتخابات به معرفی گروه های مختلف سیاسی پرداخت.

به گزارش روابط عمومی، صفحه ویژه انتخابات موسسه فرهنگی اطلاع رسانی تبیان به منظور گرم شدن تنور انتخابات و اشنایی کاربران با لیست ها و گروه های مختلف سیاسی، در مجموعه مقالاتی به معرفی گروه های سیاسی، لیست های انتخاباتی و افراد شاخص این لیست ها پرداخت.

یوسف قاضی زاده در آخرین شماره این ویژه نامه نوشته است :«اگر چه شاید به علت شناخته تر شدن برخی اعضا و سر لیستهای جبهه متحد اصولگرایان و هم چنین برخی حمایتهای مهم شخصیتهای سیاسی و مذهبی تاثیر گذار، احتمال موفقیت این لیست در تهران و بسیاری شهرهای کوچک بزرگ بالاتر است، اما به نظر می رسد این جبهه در نیل به هدفی مهم که شاید هدف دوم آنها بعد از راهیابی به بهارستان بوده است، چندان موفق نبوده ؛ هدفی که در نام این جبهه نهفته است: متحد کردن همه اصولگرایان.

ایده تشکیل جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم آزموده شده بود و به نسبت موفق عمل کرده بود. اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم پس از آنکه سه کرسی در شورای شهر تهران را در انتخابات دوره قبل شوراها به خاطر عدم اتحاد با یکدیگر و دادن لیستهای متنوع به اصلاح طلبان واگذار کرده بودند، در انتخابات مجلس هشتم با یک لیست واحد روبروی لیست موسوم به یاران خاتمی ایستادند و عملا اکثریت قریب به اتفاقشان به مجلس راه یافتند. در آن دوره طیفهای موتلفه، جبهه پیروان خط امام و رهبری، رایحه خوش خدمت، ایثارگران و .... در کنار هم یک لیست دادند و ضمن ساماندهی شبکه اجتماعی آرا در تهران، توانستند به بهارستان راه یابند.

به نظر می رسید در انتخابات سال 90 نیز این تجربه به کار بیاید و حتی تلاشهای زیادی در این راه انجام شد.آیت الله مهدوی کنی که سالها از حوزه رسمی سیاست کنار کشیده بودند دوباره در میدان حاضر شدند. طراحی سازوکار 7+8 و شورای داوری تحت نظارت آیت الله مهدوی کنی و آیت الله یزدی از ابتکاراتی بود که بر پایه آن تلاش شد که وحدت میان اصولگرایان شکل بگیرد.

چندی بعد طیفی از نیروهای سابق همکار دولت که از دولت خارج شده بودند و طیفی ار نمایندگان حامی دولت در مجلس طی ائتلافی که به هر حال حول ایده ها و آرا ی آیت الله مصباح یزدی شکل گرفته بودند سر برآورندو با تشکیل "جبهه پایداری" که رویکردهای انتخاباتی خاص خود را داشت این سوال مطرح شد که آیا واقعا وحدت انتخاباتی انجام شده است؟

آیت الله مهدوی با نشان دادن آمادگی برای ائتلاف با این طیف از تعجب خود درباره دلیل ایجاد مسیر موازی اصولگرایی نیز سخن گفت. وی در واکنش به این اقدام گفت : «اعلامیه ای منتشر شد که جمعیت دیگری مقابل این جمعیتی که جامعتین جمع کردند، تشکیل شده؛ من آنها را نهی می کنم. جدا کردن صف همان چیزی است که دشمن می خواهد.» و در ادامه یک جمله کلیدی گفت که : «این کارها را نکنید، خوب نیست».»

تنظیم: هومن بهلولی