تبیان، دستیار زندگی
برای بسیاری از زوج‌های جوان، برقراری روابط خوب و سالم با خانواده همسر کار مشکلی است، به خصوص در زمان نامزدی و عقد که خانواده ها در حال محک زدن داماد و عروس شان هستند و احتمالا خیلی زود از یکدیگر می رنجند. اما نکته‌های زیر به شما کمک می‌کند که آسان تر...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

چطور عروس/ داماد خوبی باشیم؟


برای بسیاری از زوج‌های جوان، برقراری روابط خوب و سالم با خانواده همسر کار مشکلی است، به خصوص در زمان نامزدی و عقد که خانواده ها در حال محک زدن داماد و عروس شان هستند و احتمالا خیلی زود از یکدیگر می رنجند.  اما نکته‌های زیر به شما کمک می‌کند که آسان تر بتوانید با خانواده همسرتان کنار بیایید. تجربه نشان داده است با درایت و فهم بیشتر می‌توان خانواده همسر را نیز مانند خانواده خود دوست داشت و به آن احترام گذاشت و احترام گرفت.

چطور عروس/ داماد خوبی باشیم؟

عقایدتان را برای خودتان نگه دارید

بنا به تیپ شخصیتی‌تان ممکن است خاموش ماندن و اظهار نظر نکردن برای شما سخت یا آسان باشد، اما در هر حال نهایت تلاشتان را بکنید و در مواقعی که با نظریات خانواده همسرتان مخالف هستید، اظهار مخالفت نکنید. بهتر است حتی اگر نظر شما را هم جویا شدند، شما با سیاست و ادب از جواب دادن طفره بروید. این‌کار اصطکاک بین شما و خانواده همسرتان را کم می‌کند.

بیشتر گوش کنید و پر حرفی نکنید

معمولا وقتی آدمها پر حرفی می‌کنند حواسشان کاملا به آنچه می‌گویند جمع نیست. برای این‌که همیشه سنجیده سخن بگویید باید بیشتر شنونده باشید.گاهی فضای صمیمیت ، شما را به پرگویی تشویق می‌کند؛ همیشه در مقابل این وسوسه مقاومت کنید.

مودب باشید

"لطفا"، "خواهش می‌کنم" و "متشکرم" کلمات جادویی هستند. همیشه از آنها استفاده کنید.

ملاقات‌هایتان را کوتاه اما شیرین کنید

هر چه بیشتر کنار خانواده همسرتان باشید احتمال ایجاد برخورد هم بیشتر می‌شود. اگر حس کردید فضای اتاق پر تنش شده است، بدون آن که به روی خود بیاورید به آرامی ‌اتاق را ترک کنید به آشپزخانه بروید و یک لیوان آب بخورید. این کار شما تنش را کمتر می‌کند.

ضمنا کمک در کارهای خانه هم به روابط شما و خانواده همسرتان کمک زیادی می‌کند. چیدن میز غذا،خشک کردن ظرف‌ها یا هر کار دیگری که باعث ایجاد تحرک در محیط شود از اوج گرفتن تنش جلوگیری می‌کند. اما مراقب باشید که این فعالیت ها به عنوان وظیفه شما شناخته نشوند و همیشه در حد کمک بمانند. تعادل را در کمک کردن رعایت کنید.

کارت تبریک و هدیه فراموشتان نشود

مناسبات را همیشه یادداشت کنید. می‌توانید با تهیه یک کارت قشنگ یا یک هدیه کوچک دل اعضای خانواده همسرتان را به دست بیاورید.

به جای حاضر جوابی و اخم کردن به نصایح آنها با آرامش به حرف‌هایشان گوش کنید. قرار نیست اگر درست نبود شما حتما به آن نصیحت عمل کنید. فقط به آن گوش دهید، لبخند بزنید

بخشی از تعطیلات را در کنار آنها بگذرانید

اگر در مناسبت ها و تعطیلات به خانواده همسرتان سر نزنید و آنها را تنها بگذارید، این حس به آنها القا می‌شود که شما فرزندشان را دزدیده‌اید یا آنها را تحویل نمی گیرید! حتی اگر به خودتان هم خوش نمی‌گذرد به خاطر همسرتان بخشی از تعطیلات را در کنار خانواده او باشید و با خوشرویی تلاش کنید به همه خوش بگذرد.

به نصایح آنها با حوصله گوش کنید

اگر شما را نصیحت کردند یا از شیوه زندگی‌تان انتقاد کردند یا خواستند راه و رسم شروع زندگی را به شما بیاموزند، به جای حاضر جوابی و اخم کردن با آرامش به حرف‌هایشان گوش کنید. قرار نیست اگر درست نبود شما حتما به آن نصیحت عمل کنید. فقط به آن گوش دهید، لبخند بزنید.

فرآوری: فاطمه ایمانی

بخش کلوب ازدواج تبیان


برگرفته از سیمرغ، آفتاب

مشاوره
مشاوره
در رابطه با این محتوا تجربیات خود را در پرسان به اشتراک بگذارید.