گفت و گویی متفاوت با سر مربی ایتالیایی سایپا
اهالی فوتبال ایران مربی خارجی را دوست ندارند
آینده فوتبال ایران را تیم هایی مثل فولاد و ذوب آهن بیمه می کنند
![]() |
" جیوانی می" گفت: بیش از این شنیده بودم که اهالی فوتبال ایران مربی خارجی را دوست ندارند ، اما باورش برایم سخت بود ، اما متاسفانه حالا به این نتیجه رسیده ام و یقین پیدا کرده ام که مربیان خارجی ، در سطح بسیار عالی هم که باشند ، نمی توانند برای فوتبال ایران خدمت کنند.
سرمربی تیم فوتبال سایپا افزود: زمانی که " لازارونی" سرمربی تیم ملی برزیل ، قصد داشت درایتالیا به کار مربیگری بپردازد ، مجبور شد در کلاسی شرکت کند که من پیش از آن کلاس مدرکA خود را گرفته بودم.
" می" گفت: مدرکی که من دارم همان مدرکی است که " کاپلو" ، " تراپاتونی" و" لیپی " دارند ، با این تفاوت که آنها می توانند در بالاترین سطوح فوتبال دنیا تیم داری کنند ، اما من نباید در ایران تیمی داشته باشم و روی نیمکت ساپیا بنشینم.
"می" که عصبانیتش از چهره برافروخته اش کاملا نمایان بود ، گفت:" ویالی" با گواهینامه درجه 3 مربیگری از ایتالیا یعنی یک درجه پایین تر از من، عهده دار مسئولیت تیم "چلسی" انگلستان بود ، اما من با دو درجه بالاتر نمی دانم که چرا نمی توانم در ایران تیم داری کنم.
وی درباره وضعیت تیم سایپا گفت: من وضعیت تیم را بسیار خوب می دانم و فکر می کنم بچه ها از هر نظر آماده هستند.
" می " افزود: الان زمانی است که تیم های لیگ، کاشته های خود را درو کنند و تیم سایپا نیز نمی تواند ازاین قاعده مستثنی باشد ، به شرط اینکه داوران اجازه چنین کاری را بدهند.
"می" در خصوص اینکه چرا این روزها کمتر تن به مصاحبه می دهد ، گفت: هیچ روزنامه نگاری نمی تواند ، ادعا کند که من با او صحبت نکرده ام ، فقط آن اتفاقی که در بازی با فولاد افتاد، اتفاق نادری بود که آن هم فکر کردم طرف من افراد متفرقه ای به جز خبرنگاران بودند.
"می" گفت: این روزها سوالی ذهن مرا به خود مشغول کرده است و آن این است که چرا برخی روزنامه ها حرفهای مرا نمی نویسند ، بلکه حرفهایی را از جانب من به چاپ می رسانند ، که هیچ کدام حرفهای من نبوده است.
سرمربی سایپا گفت: هیچ گاه تا به امروز بدون واسطه با روزنامه ها صحبت نکرده ام ، ولی باور کنید حرفهایی از قول من تا به امروز در برخی از روزنامه ها چاپ شده است که روح من از آن بی خبر بوده است.
"می" گفت: اگر یک مربی بعد از پایان یک بازی مایل به گفت و گو با خبرنگاران نمی شود ، دلیلش آن نیست که ازحرف زدن می ترسد ، بلکه بهتر می داند ، در آن شرایط خاص ، حرفی را به زبان نیاورد که برایش عواقبی در پی داشته باشد.
"می" درباره مقایسه تیم سایپا با سایر تیم ها گفت: من اعتقاد دارم که سایپا نیز مثل بقیه تیم ها بازی می کند. اگر دریک بازی پیروز میدان می شود، دلیل آن نیست که استحقاق آنرا داشته ، چنانچه اگر بازی را می بازد، دلیل آن نیست که شایسته پیروزی نبوده است ، بلکه برای نتیجه گیری یک تیم عوامل بسیاری دخیل هستند که از مهمترین آنها داور است.
"می" سپس با اشاره به اتفاقی که تا کنون در بازی های سایپا برای این تیم رخ داده است، گفت: شما ببینید، ما تنها تیم لیگی هستیم که تا به حال داوران برای ما پنالتی نگرفته اند که این کمی سوال برانگیز است.
سرمربی ایتالیایی تیم سایپا درباره علت جوان کردن تیمش در این برهه زمانی گفت: من اسکلت تیم را جوان کردم ، ولی دست به ترکیب آشنای آن نزدم ، در حالیکه اعتقاد دارم وقتی ما از خارج از کشور شما به فوتبال ایران وارد می شویم ، باید این ریسک بزرگ را بکنیم ، وگرنه مربیان شما هرگز حاضر به چنین ریسکی نبوده و نخواهند بود.
"می" گفت: به نظر من آینده فوتبال ایران را تیم هایی مثل فولاد و ذوب آهن بیمه می کنند ، نه تیم هایی مثل پرسپولیس ، استقلال ، سپاهان و....
"می" درباره علت اینکه چرا تا کنون نتوانسته در تیمش جانشین شایسته ای برای کاظمیان پیدا کند گفت: جواد یکی از استعدادها و استثناهای فوتبال ایران است. اگر جواد یک بازیکن معمولی ، متوسط و یا خوب بود ، به راحتی می شد ، جای او را پر کرد ، اما پیدا کردن یک جانشین برای جواد کاظمیان کار بسیار دشواری است ، من به همه گفته ام که در سه بازی هفت گل را وارد دروازه حریفان خود کردیم ، که از این هفت گل ، 3 گل را جواد زد و 3 گل را هم ساخت ، که این کارنامه بسیار درخشانی برای یک بازیکن فوتبال می تواند باشد.
"می" گفت: شما درنظر داشته باشید که جواد کاظمیان را من نفروخته ام که حالا بخواهم پاسخگوی سئوالات شما باشم ، بلکه این کار را باشگاه سایپا انجام داد و قطعاً هم برای این کارشان دلایلی داشته اند.
"می" درباره توجیه عملکرد خود در سایپا گفت: من زمانی عهده دار مسئولیت این تیم شدم که سایپا 35 بازیکن داشت و من باید با آنها در لیگ حاضر می شدم ، شما نتایج سال گذشته سایپا را در نظر بگیرید. رفتن جواد کاظمیان را نیز مدنظر قرار دهید و بعد منصفانه و به دور از اغراض شخصی درباره عملکرد من قضاوت کنید.
"می" درباره دیدار این هفته تیمش در مقابل استقلال اهواز گفت: اگر چه ما در بازی رفت 5 بر 2 این تیم را در اهواز شکست دادیم ، اما هرگز استحقاق چنین پیروزی پر گلی را نداشتیم و همین نتیجه هم برای ما دردسرهای تازه ای را به وجود آورد و باعث بالا رفتن انتظارات از ما شد.
سرمربی ایتالیایی سایپا در مورد انتقادهایی که در خصوص عدم مهره چینی مناسب به وی می شود ، گفت: هیچ کسی به یک بازیکن نزدیکتر از مربی نیست و اوست که تمرینات یک هفته او را زیر نظر داشته و می تواند قضاوت کند که این بازیکن می تواند در زمین موثر باشد یا نه!
"می" گفت: هیچ کس نمی تواند مرا با حرف متقاعد کند ، که در مهره چینی دچار اشتباه شده ام ، بلکه همیشه سعی کرده ام بهترین ها و آماده ترین ها رابه میدان بفرستم.
"می " در پایان حرفهایش بار دیگر به مشکلاتی ، که این روزها فدراسیون فوتبال برای او درست کرده است ، اشاره کرد و گفت: من مدرک درجه یک مربیگری فوتبال را از دانشگاه ایتالیا دارم ، اما فدراسیون برایم مانع تراشی کرده و می گوید ، نمی توانم در ایران مربیگری کنم ، که این حرف پس از 6 ماه کار در ایران نه تنها برای من ، بلکه برای خیلی های دیگر کمی سنگین و غیر قابل هضم است.
گفتنی است ،" جیوانی می" مدت 6 ماه است که هدایت تیم سایپا را بر عهده گرفته است و اخیراً فدراسیون فوتبال از مدرک مربیگری وی ایراد گرفته است.