«هیچ در دنیا نیست که حسرت آن را بخوریم.» این بخشی از شعر معروفی است که در کره شمالی خوانده میشود. شعری که مضمونش این است که چون در کره شمالی زندگی میکنند چیزی در دنیا نیست که حسرت آن را بخورند.
جمال عبدالنّاصر رهبرانقلاب ۱۹۵۲ بود که منجر به سرنگونی پادشاهی خاندان محمد علی شد و اولین رئیسجمهور مصر، محمد نجیب را در حبس خانگی قرار داد و خود به جای او نشست!
2 اردیبهشت ماه سال 1385، «حسنين هيكل» نويسنده مشهور مصري در مصاحبه با شبكه تلويزيوني الجزيره گفت: حادثه انفجارهاي اهواز نمونه اي آشکار از مداخلات انگليس در امور داخلي ايران است.
در سال ۱۹۲۶ لبنان از سوریه تجزیه و کشوری جداگانه شد. پس از مذاکرات طولانی در سالهای ۱۹۳۰ و ۱۹۳۲ توافقهایی برای تأسیس سوریه خودمختار بهعمل آمد. با سقوط فرانسه به دست آلمان در جنگ جهانی دوم سوریه تحت قیمومیت دولت فرانسه آزاد درآمد...
جنبش افسران آزاد مصر به فرماندهی ژنرال محمد نجیب در 23 ژوئیه 1952م علیه رژیم سلطنتی كودتا كرد، ملك فاروق، پادشاه مصر را مجبور به استعفا نمود و خود در ژوئن 1953م به عنوان اولین رئیس جمهور مصر برگزیده شد ...
ملک فاروق تنها ۴۵ سال عمر کرد اما این پادشاه فربه که از سال ۱۹۳۶ تا ۱۹۵۲ بر مصر و سودان حکومت کرد، هر روز صبح ۱۲ تخم مرغ را به عنوان صبحانه میبلعید و عاشق سیگار برگهای هاوانا، زنان زیبا و کادیلاکهای پر زرق و برق بود...
در سال ۱۹۴ پیش از میلاد یک سردار فراری چینی به نام ویمن قدرت را در این منطقه به دست گرفت؛ ولی چندی نگذشته بود که دودمان "هان" در چین، حکومت وی را سرنگون ساخت و کره جزئی از امپراطوری چین شد.
نزدیک به نیم قرن است که داستانها و افسانههایی دربارهٔ سازهای مرموز با نام " ساختمان ویژه شماره ۱" به گوش میخورد. در این رابطه حرفهایی از وجود یک کاخ زیرزمینی، چندین آزمایشگاه، تونلها و اتاقهای مخفی به میان میآید. در نهایت راز این بنای مخفی در زیر خاک، پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی افشا شد. این ساختمان، پناهگاه رهبر شوروی "ژوزف استالین" بود که در شهر "ساماراً در عمق ۳۷ متری خاک بنا شده بود.
روزی از روزهای ماه دسامبر سال ۱۹۶۷ بود که «هارولد ای. هولت» نخستوزیر استرالیا برای شنا به دریا رفت و پس از آن هرگز کسی او را ندید. آیا هولت ربوده شده است؟
در دوران استالین شهروندان شوروی حتی در میان چهاردیواری خانههای خود نیز جرات مخالفت با حکومت را نداشتند و دروغ در محافل شخصی نیز رواج داشت. به عبارت دیگر میتوان گفت که دروغ برای بسیاری از مردم تبدیل به طبیعت ثانویه آنان شده بود. برخی از مردم همه آنچه را که در طول روز شاهد بودند پنهان میکردند و به همین خاطر در نهایت تفاوت و مرز میان دروغ و واقعیت از میان رفت و تشخیص آن ناممکن شد!
مکان صدام حسین تا چندین هفته پس از سقوط بغداد و پایان درگیریهای اصلی نامعلوم بود و افراد زیادی گزارش میدادند که وی را دیدهاند ولی هیچکدام تأیید نشد. یک سری نوارهای صوتی که ادعا میشد با صدای صدام ضبط شده، هر چند وقت یکبار پخش میشدند ولی اعتبار هیچکدام مورد تأیید قرار نگرفت.
سرزمینی که امروزه صهیونیست ها آن را «اسرائیل» نامیدهاند، سرزمین فلسطین است. فلسطین، از آن رو که گذرگاه مهمی برای اتصال سه قاره اروپا، افریقا و آسیا است، پیوسته در طول تاریخ مورد هجوم حاکمان مستکبر جهانی قرار گرفته و آنها همواره برای تسلّط بر شهرهای استراتژیک و راههای تجاری فلسطین تلاش میکردند.
زنان ساری پوش از میهمانانشان که طبق مدهای فرنگ لباس می پوشیدند با چای های انگلیسی پذیرایی می کردند. بچه های اشراف زاده ی هندی هم به مدارس انگلیسی می رفتندو کاملایک شهروند انگلیسی تربیت می شدند. بزرگتر هم که می شدندبه انگلستان فرستاده می شدند تا در دانشگاه آکسفورد و کمبریج ادامه تحصیل بدهند. آنها با اتمام تحصیلشان کاملا وفادار به انگلستان به هند باز می گشتند، اما با اتفاقی زندگی اشرافی ایندو دگرگون شد....
شش سال قبل فتنه ای خطرناک شبیه فتنه های زمان امیرالمؤمنین (علیه السلام) که فرصت و حلاوت درک حقیقی اسلام ناب محمدی (ص) را از مسلمانان سلب نمود این بار پیچیده و آغشته به سمّ صهیونیسم و استکبار همچون طوفانی ویرانگر، عالم اسلامی را درنوردید.
بی نظیر با لباس های محلی سبز رنگ و شال سفیدی که بر سرش داشت و موهای مشکی اش را پوشانده بود از پله های کاخ ریاست جمهوری بالا رفت ، او اولین زنی بود که توانست رهبری ملتی اسلامی را به عهده بگیرد...
نیکلای بوخارین، یکی از نظریهپردازان حزب و مدیرمسئول روزنامه پراودا در ژوئن ۱۹۲۵ خطاب به دهقانان گفت: «ثروتمند شوید، پول جمع کنید و اقتصاد خود را توسعه دهید.»
بوریس یلتسین، رئیسجمهور جدید، اما مصمم بود اموال دولتی را به بخش خصوصی واگذار کند و از روسیه کشوری ثروتمند بسازد. او اعلام کرد: «ما به میلیونها ثروتمند نیاز داریم و نه یک گروه ثروتمند.» آنچه تا آن روز تنها به صورت ظاهری وجود داشت باید صورت واقعیت به خود بگیرد...
احسان طبری یکی از نظریهپردزان حزب توده در دفاع از شوروی گفت: «ما به همان ترتیب که برای انگلستان در ایران منافعی قائلیم و علیه آن سخن نمیگوییم باید معترف باشیم که شوروی هم در ایران منافع جدید دارد»