احساس گرما میتواند یک اتفاق عادی و طبیعی باشد یا علامتی از یک مشکل جدیتر؛ بنابراین جدی بودن یا جدی نبودن این حالت بستگی به علت آن دارد که برخی از آنها شامل موارد زیر میشود:
وقتی هوا سرد است طبیعتاً خیلی خوشایند است که شما احساس گرما کنید این گرمایی که در وجود شماست آزارتان نمیدهد؛ اما وقتی که احساس میکنید انگار در میان آتش هستید چطور؟ البته که در این حد احساس گرما کردن اصلاً مطبوع نیست.
در پیادهرویهای طولانی حتماً لازم است چند بار استراحت کنید تا هم چیزی بخورید و آبی بنوشید و هم جلوی خستگی بیش از حدتان را بگیرید. پس هر وقت سایه خنکی پیدا کردید به عضلاتتان فرصتی بدهید تا خودشان را بازیابی کنند و بدنتان هم بتواند خودش را خنک کند. مطمئن باشید با این روش از ادامه مسیر طولانی که در پیش دارید لذت بیشتری هم خواهید برد.
تمام روز نشستن اصلاً برای سلامتیتان خوب نیست و این مسئله نهتنها شهودی است؛ بلکه تحقیقات علمی نیز بارها آن را ثابت کرده است. مطالعات نشان میدهند طولانیمدت نشستن موجب افزایش احتمال مرگ ناشی از انواع بیماریها میشود، خصوصاً مرگ در اثر حوادث قلبی و عروقی.
اگر هیچ بیماری یا عارضه خاصی ندارید پس واقعاً خوششانسید، اما باز هم میتوانید سالمتر و تندرستتر باشید. یک سری از علائمی که شاید دارید و آنها را جدی نمیگیرید در واقع میتوانند نشاندهنده این باشند که بهاندازه کافی از خودتان مراقبت نمیکنید. همراه ما باشید تا بگوییم این علائم کداماند و چطور میتوانید علت آنها را برطرف کنید.
هوای خیلی گرم علاوه بر خطراتی که برای سلامت جسم دارد، مثل گرمازدگی و سکته گرمایی و حتی مشکلات قلبی و تنفسی، میتواند پیامدهای ناخوشایندی برای سلامت روان هم داشته باشد، خصوصاً برای کسانی که عوارض روحی و روانی دارند. در هوای خیلی گرم همه ما احساس میکنیم رفتارهای ما نیز تغییراتی میکند.
قرنها ماه و اثرات آن بر رفتارهای انسان، موضوع اصلی اسطورهشناسی و فرهنگ و باور مردم در تمام دنیا بوده است. قدمت کلمه Lunacy به معنی جنون به قرن پانزدهم برمیگردد؛ زمانی که این باور وجود داشت که ماه و چرخهی آن میتواند باعث شود خوی تهاجمی افراد بیشتر یا کمتر شود. جدای از تمام خرافات و باورهای قدیمی، آیا اثر ماه بر انسان پشتوانه علمی هم دارد؟
افزایش سن و تأثیر آن بر پوست و همچنین بیماریها و داروهای مصرفی در سنین بالا موجب میشود که سالمندان در گرما آسیبپذیرتر شوند. پس بیشتر مراقبشان باشیم.
گریهکردن بخشی طبیعی از تجربیات انسان است. بعضی از افراد بهندرت و بعضی دیگر مکرراً گریه میکنند. دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است ما را به گریه بیندازد؛ اما اغلب بهعنوان واکنشی در برابر اندوه و ناراحتی، خشم و ناتوانی و یا از سر خوشحالی گریه میکنیم.
هنگامی که فرد در یک محیط خیلی گرم یا مرطوب قرار می گیرد یا اینکه فعالیت بدنی شدیدی دارد، برای رها شدن از این گرمای زیاد، مکانیسم هایی در بدن فعال می شوند که باعث بروز گرمازدگی در فرد می شوند. اولین اقدام در حالت گرمازدگی ، کاهش دمای بدن با روش کنترل شده ای است.
تنفس یک عملکرد حیاتی است که ما را در هر لحظه از هر روز زنده نگه میدارد و ازآنجاییکه اتفاقی طبیعی و ناخودآگاه است آن را نادیده میگیریم؛ اما افرادی که دچار آسم، بیماری ریوی یا دیگر عوارض مرتبط با تنفس هستند نسبت به این عملکرد مهم بدنشان نمیتوانند بیتفاوت باشند. آیا ممکن است تنفس با بینی بهتر از تنفس با دهان باشد؟