نظر محققان تا اینجا این است که BA4 و BA5 در سلولهای ریهی انسان راحتتر تکثیر شده و بیماری شدیدتری ایجاد میکنند. این یافتههای اولیه نشان میدهند خطر BA4 و BA5 برای سلامت جهانی بیشتر از BA2 میباشد.
عفونت سینوسی نسبتا شایع بوده و خطرناک نیست. بیشتر عفونتهای سینوسی در عرض چند روز برطرف شده و عوارض طولانی ندارند. اما کووید – 19 جدیتر بوده و میتواند عوارض بلندمدتتری ایجاد نماید. ضمنا این بیماری بینهایت مُسری است، بنابراین خیلی مهم است تا زمانی که خوب نشدهاید و واکسن نزدهاید خودتان را ایزوله کنید.
برخی از علائم کووید – 19 ممکن است مشابه عفونت سینوسها باشند. علائمی مانند گرفتگی بینی، گلودرد یا تب ممکن است باعث شوند شک کنید که آیا دچار عفونت سینوسها شدهاید یا کووید – 19.
لوزهها به عنوان بخشی از سیستم ایمنی بدن، بعضی از میکروبهای بیماریزا را گیر میاندازند. وقتی لوزهها دچار عفونت شوند، متورم شده و دردناک میشوند. التهاب لوزه و حلق، تونسیلوفارنژیت نیز نامیده میشود؛ اما بیشتر افراد آن را گلودرد مینامند.
التهاب لوزه زمانی است که لوزهها دچار عفونت و التهاب میشوند. لوزهها، دو گره لنفی با بافت نرم هستند که در دو طرف پشت حلق قرار دارند. شما میتوانید جلوی آینه دهان خود را باز کنید و زبانتان را درآورید و لوزههایتان را ببینید.
تخلیه ترشحات و خلط سینه با کمک روشهای وضعیتی بدن راهی است برای کمک به درمان مشکلات تنفسی ناشی از التهاب و موکوس اضافی در راههای هوایی ریه است. در این روشها از جاذبه زمین و با کمک تغییراتی در وضعیت بدن، برای خارج کردن موکوس از ریهها استفاده میشود.
برای بیشتر افراد، کووید 19 یا همان کرونا یک بیماری خفیف و بیدردسر است؛ اما عدهای نیز دچار علائم سختی میشوند که تا ماهها ادامه دارند، از جمله خستگیها طولانیمدت، درد مداوم و تنگی نفس.
عادتهای خوب سلامتی مانند رژیم غذایی سالم، ورزش منظم و ...، به شما کمک میکنند دچار بیماریهای ویروسی و تنفسی نشوید. ضمناً این عادتهای خوب به ریکاوری و بهبودی سریعتر از سرماخوردگی و آنفلوانزا و دیگر بیماریهای تنفسی نیز کمک میکنند.
علائم ذات الریه میتوانند آنقدر خفیف باشند که تقریباً متوجه آنها نشوید، یا آنقدر شدید باشند که نیاز شود در بیمارستان بستری شوید. اینکه بدنتان چگونه به ذات الریه واکنش نشان میدهد بستگی به نوع عامل عفونت، سن شما و وضعیت عمومی سلامتیتان دارد.
ذاتالریه یک عفونت ریوی شایع است که منشاء باکتریایی، ویروسی و یا قارچی دارد. این بیماری اغلب با سرفه، عطسه، تماس و یا حتی تنفس منتشر میشود و آنهایی که علائم ذاتالریه را نشان میدهند نیز میتوانند ناقل این بیماری باشند.
مطالعهای نشان داده ترکیبی از عصاره گرفته شده از برگهای آویشن با پیچک میتواند سرفه و برونشیت را درمان کند. در اینفوگرافی درباره خواص آویشن بیشتر بخوانید.
وقتی پاندمی کرونا شروع شد، هیچکس نمیدانست چه تعدادی از افراد نیاز به بستری شدن در بیمارستان جهت درمان کووید 19 خواهند داشت؛ اما یک چیزی را پزشکان خوب میدانستند و آن هم اینکه افرادی که به دلیل کرونا در بیمارستان بستری میشوند به احتمال زیاد همان پارامترهایی را تجربه میکنند که سایر بیماران مبتلا به عفونتهای ویروسی تنفسی، مثلاً H1N1 با آنها روبرو هستند.
میدانیم برای خلاص شدن از شر بیماری آنفلوانزا باید مایعات بیشتری مصرف کرد، غذای سالم و مقوی خورد و بهخوبی استراحت کرد؛ اما در کنار این کارها و برای اینکه روند بهبودی زودتر طی شود لازم است برخی کارها را انجام ندهید. در این اینفو به این نبایدها اشاره شده است.
درست است که این روزها گفته میشود هر بیماری کرونا است مگر اینکه خلافش ثابت شود؛ اما بدانید که آنفلوانزا مثل هر سال وجود دارد بنابراین با بروز کوچکترین مشکل وحشت نکنید چون ممکن است آنفلوانزا گرفته باشید. البته واقعیت این است که برخلاف سرماخوردگی که در عین آزاردهنده بودن خطرناک نیست، باید آنفلوانزا را جدی گرفت. چون ممکن است دردسرساز شود. به همین دلیل باید حواستان به بدن و سلامتیتان باشد.
فصل سرمایی که پیش رو داریم، علاوه بر سرماخوردگی و آنفلوانزا با شیوع ویروس کووید – 19 نیز همراه است و این یعنی اینکه باید توجه بیشتری به حفظ قدرت سیستم ایمنیتان داشته باشید. سیستم ایمنی بدن با مبارزه با عفونت از بدن مراقبت میکند. سلولهای ایمنی با همکاری هم، پاتوژنهای خطرناک را نابود میکنند.