کار خیر و تلاش برای نیکی به دیگران مسئله ای نیست که به دلیل بروز برخی رفتارهای نامناسب بتوان آن را نادیده گرفت و انجامش نداد چنان که قرآن کریم علاوه بر تاکید بر انجام خیرات، بر سبقت در آن نیز تاکید کرده و می فرماید: «فَاسْتَبِقُواْ الْخَيْرَاتِ».
علیرضا پناهیان، در یادوراۀ شهدای دانشگاه امامصادق(ع) با بیان اینکه بچهها در جبهه، همدیگر را از لذتهای معنوی خبردار میکردند، گفت: شما مؤمنین، اینقدر دربارۀ لذتهای معنوی باهم حرف بزنید که دیگران، حسرتزده بگویند: «مگر چه خبری هست؟ مگر اینها چقدر لذت میبرند!» و آنها هم کمکم بهسمت لذتهای معنوی بیایند. در ادامه فرازهایی از این سخنرانی را میخوانید:
اگر صبر به معنای پایداری، ایستادگی، استقامت و عقب نکردن را به پایگاه ذکر الهی این منبع لایزال وصل کنید، صبر تمام نمی شود، صبری که تمام نشد یعنی سیر انسان به سوی همه قله ها هیچ وقفه ای نمی یابد.
آیت الله صدیقی گفت: مداومت بر نماز اول وقت، پرهیز از حرام خوری، قدرت طلبی، خدمت به مردم، رصد کردن اعمال صالح به گونهای که ملکه وجودی انسان شود از عوامل عاقبتبخیری انسان است.
یک کارشناس مهدویت با تاکید بر اینکه تمام اولیای الهی و قرآن بر موضوع رعایت عدل و انصاف در جامعه تاکید ویژهای داشتهاند، گفت: اگر زیر بنای اعتقادی در جامعه ضعیف باشد و انسانها پایههای فکری و عقیدتی درستی نداشته باشند، ما نمیتوانیم بر روی موضوع انصاف در جامعه کار کنیم چرا که این رفتار یک رفتار فطری و درونی است.
در بسته خبری وقف با ۳ بانوی نیکوکار که ساختمان و منزل مسکونی خود را وقف امور خیر کردهاند و جوانی که زمین اهدایی پدر را ابتدا به باغ پسته تبدیل و آن را وقف عزاداری حضرت زهرا(س)کرده آشنا شوید.
انسان مومن به حالت اعتدال در درون رسیده است که نه یک سره لذت ها و شادی های این دنیا را بر خود حرام می کند و نه از آن سو می افتد که نداند دلبستگی به همان نعمت ها عامل اندوه خواهد بود.
کسی که به انجام گناهان عادت کرده و عمر خود را به مخالفت و سرپیچی از دستورات الهی صرف کرده، برای توبه و بازگشت به سوی خدا مسیر دشواری را دارد که توسل به اهل بیت می تواند راهگشای او باشد.
یک عضو جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر این مطلب که یکی از مطالب بسیار مهم دنیای امروز حرکت کردن و رسیدن به وحدت است، گفت: امروز جهان، جهان بیداری است و علی رغم تمام کارشکنیهای دشمنان شاهد بیداری مسلمانان هستیم و وحدت باید در تمام زمینههای سیاسی و اقتصادی و علمی و... و. شکل بگیرد.
معاون فرهنگی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: وحدت مسلمانان و سران کشورهای اسلامی برکات ویژهای در زمینه اقتصادی، علمی، امنیتی و رفاه اجتماعی خواهد داشت.