سه شنبه 3 اسفند 1395 - 24 جمادي الاول 1438 - 21 فوريه 2017
پَنگوئن‌ها پرندگانی هستند که قدرت پرواز کردن ندارند.غذای اصلی پنگوئن ها ماهی‌ها است. آنها بال‌های کلفتی دارند که به عنوان باله شنا از آن استفاده می‌کنند. پنگوئنها در جاهای سردسیر قطب جنوب زمین زندگی می کنند.
عکس نویسنده
عکس نویسنده
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

پنگوئن های قطبی

  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن

پَنگوئن‌هاپرندگانی هستند که قدرت پرواز کردن ندارند.غذای اصلیپنگوئن ها ماهی‌هااست. آنها بال‌های کلفتی دارند که به عنوان باله شنا از آن استفاده می‌کنند.پنگوئنها در جاهای سردسیرقطب جنوب زمین زندگی می کنند.

پنگوئن‌هادارای پرهای ضد آب و بَراقی هستند که به خشک نگه داشتن پوستشان کمک می‌کند. انبوه پرهای آن‌ها از بیشتر پرندگان بیشتر است. پرهایپنگوئن‌ها هر سال می‌ریزد و پرهای جدید به جای آن‌ها رشد می‌کند.

پنگوئن فرمانروایا پنگوئن فرمانفرمایا پنگوئن امپراتور از بزرگ‌ترین گونه پنگوئناست. این پرنده بر خلاف پرندگان دیگر، هرگز به زمین خشک پا نمی‌گذارد. او تمام عمر خود را یا در دریا و یا روی یخهای جنوبگان (قاره قطب جنوب) می‌گذراند.

پنگوئنامپراتور بزرگ‌ترین نوعپنگوئن است. قد آن ۱/۱ متر و وزنش بیش از ۳۰ کیلوگرم است.پنگوئن‌ها پاهایی دارند که از آنها برای شنا کردن استفاده می‌کنند. پنگوئن‌هادارای رنگ‌های متضادند، شکمشان روشن‌تر است و پشتشان سیاه است. این رنگ بندی کمک می‌کند که موقعی که در داخل آب هستند خودشان را پنهان کنند و آن‌ها را از چشم شکارچیان پنهان می‌کند.

پنگوئن‌های امپراتورگوشتخوارانی هستند که دردریا شکار می‌کنند. آن‌ها به طور عمده از ماهی، ماهی مرکب و خرچنگ تغذیه می‌کنند. این پرندگان در جستجوی غذا  تا ۱۶۰کیلومتر از لانه خود دور می‌شوند تا به آب‌های سرد قطبی رسیده و در آن به جستجوی غذا بپردازند.

همه پنگوئن‌ها در نیمکره جنوبی زمین زندگی می‌کنند، پنگوئن‌های امپراتورروی توده‌های یخ، در قاره جنوبگان(قاره قطب جنوب)  زندگی می‌کنند.

 

فرآوری:مهدیه زمردکار

بخش کودک و نوجوان تبیان


منابع: ویکی پدیا،رشد

مطالب مرتبط:

جوجه اردک زیبا

مخلوقات شگفت انگیز

پرنده ی سخنگو

وارد دنیای جادویی شوید

کنجکاوی های دردسر ساز

مهر مادری

رنگ آمیزی خدادادی

دنیای رنگارنگ پرندگان

هیولاهای میکروسکوپی

 

مشاوره
مشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .
تلفن : 81200000
پست الکترونیک : public@tebyan.com
آدرس : بلوارکشاورز ، خیابان نادری ، نبش حجت دوست ، پلاک 12

ارتباط با ما

روابط عمومی

درباره ما

نقشه سایت

تعدادبازدیدکنندگان
افراد آنلاین