تبیان، دستیار زندگی
1. دلیل و برهان را کنار بگذارید زندگی، میدان جنگ نیست. نه تنها این کار باعث از بین بردن احساساتتان می‌شود بلکه حتی همسرتان به طرز زیرکانه‌ای می‌فهمد که احساساتش برایتان مهم نیست. 2. محیط خانه را امن نگه داشتن همیشه اثر نمی کند اگرچه جمله هرچه تو بگوی
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

بعد ازدواج اینجوری نباشی
8 عادت بد که بعد از ازدواج باید ترک کنید
مردی عصبانی

1. دلیل و برهان را کنار بگذارید

زندگی، میدان جنگ نیست. نه تنها این کار باعث از بین بردن احساساتتان می‌شود بلکه حتی همسرتان به طرز زیرکانه‌ای می‌فهمد که احساساتش برایتان مهم نیست.

2. محیط خانه را امن نگه داشتن همیشه اثر نمی کند

اگرچه جمله "هرچه تو بگویی عزیزم" محیط خانه را آرام و امن می‌کند اما شما را در نقش یک همسر فداکار نشان می‌دهد. شما بایستی گاهی اوقات عصبانی، گاهی اوقات حالت تدافعی و گاهی اوقات هم فداکارانه رفتار کنید. این جالبتر نیست؟

3. حواس پرتی و گیج بودن را دور بریزید

بیش از اندازه فعال بودن و تمرکز نداشتن، در مکالمه بینتان یا در زندگی، صمیمیت و علاقه بینتان را از بین می‌برد.

نکته‌ای که بسیار حائز اهمیت است:

خنده، صمیمیت و علاقه شدید بین همسران، برای امروز، فردا و همیشه است

4. دست از سرزنش بردارید

با صدای بلند گله و شکایت کردن فقط برای مدت کوتاهی مفید است و باعث نارضایتی و عصبانیت همسرتان می‌شود.

5. از عیب جویی، انتقاد و مسخره کردن دوری کنید

این تکنیک ها، فردی که به او عشق ورزیدید را تحقیر می‌کند. به جای آن، با او محترمانه برخورد کنید، و اجازه دهید با شما مثل یک فرشته برخورد کند و مسئولیتهایی که هر دو شما موظف به انجام آن هستید را برای داشتن زندگی شاد با هم تقسیم کنید.

6. قلدری نکنید

این کار زشت به همسر شما می‌فهماند که او در نظر شما هیچ ارزشی ندارد.

7. تدافعی برخورد نکنید

تدافعی برخورد کردن، صحبتها و بحث‌های سازنده‌تان را سرد می‌کند. اگر اینگونه رفتار کنید، همسرتان دیگر حق صحبت کردن در مورد موضوع مورد بحث را ندارد.

8. یک جانبه تصمیم گیری نکنید

گاهی اوقات، شما می‌خواهید رنگ حمامتان را به سلیقه خودتان انتخاب کنید. این مانعی ندارد اما اگر بخواهید در مورد پول، زمان، بچه‌ها و زندگی‌تان به تنهایی تصمیم گیری کنید، به این معنی است که همسرتان را نادیده گرفته‌اید و یک طرفه و از جانب او تصمیم گیری کرده اید.


باشگاه کاربران تبیان - ارسالی از f.a88