تبیان، دستیار زندگی
گروه های دستگیر شده، چه نوع از موسیقی را تولید و ترویج می کردند؟ این چنین که ساجدی نیا، رئیس پلیس تهران بزرگ می گوید این گروه‌ها به صورت زیرزمینی، اقدام به ضبط و اجرای کلیپ‌های صوتی و تصویری کرده و با تزئین و مهیا کردن نورپردازی، پس از انتقال به روی CD و
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

رپ ها را بگیر

 

رپ

بخش اجتماعی_رو زمینی یا زیرزمینی، حالا دیگر فرقی نمی کند، چون خبر دستگیری گروه های موسیقی غیرمجاز، هر روز در خبرگزاریهای داخلی منتشر می شود. از جمله فرمانده پلیس تهران بزرگ، ابتدای این هفته گفته که 2 گروه غیر مجاز بزرگ موسیقی زیر زمینی را در مناطق جنوبی پایتخت، دستگیر کرده و حالا این موسیقیدانهای زیرزمینی منتظرند تا مقام قضایی درباره شان تصمیم بگیرد.

به گفته حسین ساجدی نیا، پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی توانسته، چند نفر از اعضای گروه‌های موسیقی زیرزمینی که در زمینه انتشار و تکثیر موزیک‌های مبتذل فعالیت می‌کردند، شناسایی و دستگیر کند.

به نوشته خبرگزاری کار ایران، این گروه‌ها، موسیقی‌های نامتعارف خود را برای استفاده شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای معاند تولید کرده و برای پخش دراختیار آنها قرار می‌دادند.

رپ ها را بگیر

گروه های دستگیر شده، چه نوع از موسیقی را تولید و ترویج می کردند؟ این چنین که ساجدی نیا، رئیس پلیس تهران بزرگ می گوید این گروه‌ها به صورت زیرزمینی، اقدام به ضبط و اجرای کلیپ‌های صوتی و تصویری کرده و با تزئین و مهیا کردن نورپردازی، پس از انتقال به روی CD و یا DVD اقدام به انتشار این آهنگ‌های غیرمجاز زیرزمینی از طریق ماهواره و شبکه‌های مجازی می‌کردند.

ساجدی همچنین توضیح داده گروه‌های مذکور به احتمال زیاد از گروه‌های RAP هستند که با آرم و علایم مختلف و منحرف فعالیت می‌کنند.

به گفته رئیس پلیس تهران بزرگ، گروه‌های دستگیر شده از پیش پا افتاده‌ترین، ساده‌ترین و خیابانی‌ترین کلمات و جملات استفاده می‌کنند، بدون اینکه از حیث ادبی بتوان از آن استفاده کرد و مهمتر اینکه هیچ الزامی برای رعایت قوانین، شئونات، اخلاقیات و جملات ادبی ندارند.

گروه های موسیقی زیرزمینی در تهران دستگیر شده اند و برای طی مراحل قضایی به مراجع ذیصلاح معرفی شده اند.

این مقام انتظامی در توضیحات خود می گوید: " افراد دستگیر شده، از گروه‌های منحرف اخلاقی می‌باشند؛ که خود را فارغ از تمامی مسایل زندگی دانسته و درپی آسایش مفرط و بی‌حد و اندازه هستند.

ترویج بد زبانی، به کار بردن کلمات رکیک، شکستن قبح اعمال ننگین غربی، عادی کردن رفتارهای غلط برای جوانان، باز کردن راه برای نفوذ سایر رفتارهای ناهنجار و مبتذل، دورشدن جوانان از فرهنگ اسلامی، تشویش اذهان جوانان و کمرنگ شدن حرمت موسیقی فاخر، عادی جلوه دادن روابط ناسالم میان دختران و پسران جوان، سیاه نمایی اوضاع جامعه، تشویق جوانان علیه دیگران و فضیلت دانستن بی‌خیالی نسبت به قوم و مذهب و ملت ازجمله مواردی است که این گروه‌های منحرف در ذهن جوانان القا می‌کنند. "

موسیقی فاخر، جایگزین موسیقی زیرزمینی

ساجدی نیا، همچنین با اشاره به اینکه نیاز جوانان نسبت به موسیقی، چیزی نیست که از آن بتوان چشم پوشی کرد، می افزاید: لزوم حرکت به سوی موسیقی فاخر ایرانی راهکاری برای مقابله با ایجاد گروه‌های منحرف موسیقی در کشور است. از سازمان‌ها، نهادها و ارگان‌های ذیصلاح می خواهیم که با ایجاد شرایط مساعد فرهنگی، علاوه بر جلوگیری از اینگونه کجروی‌های اجتماعی، از کنار گرایش جوانان به این نوع موسیقی ها به سادگی عبور نکنند.

این در حالی است که در کنسرت شیراز محمدرضا لطفی، موسیقی دان بزرگ ایرانی وی، به وضعیت دیگری از موسیقی فاخر اشاره کرده بود و گفته بود موسیقی  زیرزمینی کاملا روی زمین است و این موسیقی جدی ماست که زیرزمینی شده است. به هر حال، روزمینی یا زیرزمینی، فرقی نمی کند، چون گروه های موسیقی غیرمجاز زیرزمینی اکنون در اختیار قانون هستند تا درباره شان تصمیم گرفته شود.

منبع:خبر انلاین/امید سلیمی بنی

تنظیم برای تبیان:سمیه حدادی