آب های اروند بهترین راوی والفجر 8
گزارش تصویری از عملیات والفجر 8
مقدمه :
غروب نزدیک می شود و تو گویی تقدیر زمین از همین حاشیه ی اروند رود است که تعیین می گردد و مگر به راستی جز این است بچه ها آماده و مسلح با کوله پشتی و پتو و جلیقه های نجات در میان نخلستان های حاشیه های اروند آخرین ساعات روز را بسوی پایان خوش انتظار طی می کنند . این ها بچه های قرن پانزدهم هجری قمری هستند همانان که کره ی زمین سال هاست انتظار آنان را می کشد تا بر خاک بلا دیده ی این سیاره قدم گذارند و ظلمت و بی خبری را به پایان برسانند و اینک آنان آمده اند ....
برای دیدن فایل تصویری این قسمت ، کلیک کنید .
استقبال از عید والفجر 8 :
در میان نخلستان های اروند پیشاپیش عید فرا رسیده است و هر چه به شب نزدیک تر می شویم دل ها را اشتیاقی عجیب ، بیشتر و بیشتر در خود می فشارد...
برای دیدن فایل تصویری استقبال از عید والفجر 8 ، کلیک کنید .
روحانیون در جبهه :
یکی از رزمندگان می گوید: روحانیت، همیشه نقش مهمی در گوشه و کنار این مرز و بوم دارند و باید بگویم که اگر روحانیون حضور نمی داشتند، پیروزی در جبهه نمی بود. برای این که از نظر روحی و فکری ما را تقویت نموده و مطالب اسلامی را بر افکار جوانان پیاده کرده اند.
یکی از فرماندهان سپاه هم نقش روحانیت را چنین بازگو می کند: من در عملیات کربلای پنج، در شدیدترین پاتک دشمن، شاهد بودم که چند نفر روحانی، کار سه فرمانده لشکر را انجام می دادند و در همان حال، چند نفر روحانی که در کانال خطوط مقدم حضور داشتند، با یک بلندگوی دستی نیروها را تشویق به مقاومت می کردند. همین امر باعث شد پاتک شدید دشمن که خیلی هم به آن امیدوار بود، با مقاومت بچه های رزمنده دفع شود.
در گزارش عملیات «والفجر هشت» آمده است: در یکی از تیپ ها، 25 نفر روحانی غواص در شب عملیات برای رزمندگان معبر گشودند و در یکی از لشکرها، فرمانده غواصان آن لشکر یک روحانی بود.
به طور کلی، نقش روحانیون را در دفاع مقدس می توان به چند دسته تقسیم کرد:
1ـ مشروع دانستن دفاع مقدس توسط امام (ره) و علما و مراجع تقلید از قبیل آیت الله العظمی گلپایگانی (ره)، آیت الله العظمی اراکی (ره)، و آیت الله العظمی بهاءالدینی.
2ـ تشویق مردم به حضور در جبهه و بسیج آن ها.
3ـ تأثیر بر فرماندهان جنگ.
4ـ شوق روحانیون به جهاد و عشق به جبهه و حضور آنان به عنوان رزمنده در خطوط نبرد. به عنوان مثال شهید حجت الاسلام عبدالله میثمی حتی حاضر نشد برای زیارت دو هفته ای خانه خدا، جبهه را ترک کند و می گفت: ما در این جبهه ها اجر زیارت خانه خدا را هم می بریم.
5ـ تلطیف روحیه رزمندگان با تقویت ایمان و توکل بر خدا، توسل به اهل بیت، پاسخ به مسائل شرعی مربوط به جبهه و جهاد و مسائل عمومی رزمندگان.
6 ـ آفرینش حماسه ها با حضور خود در خطوط مقدم جبهه ها، تقویت روحیه رزمی، شجاعت، شهادت طلبی و ایثار .
برای دیدن فایل های تصویری حضور روحانیت در جبهه کلیک کنید .
ادامه دارد .....
تنظیم برای تبیان :
بخش هنر مردان خدا - سیفی