40 تا 75 درصد تلفن های همراه آلوده هستند

40 درصد تلفن همراه افراد معمولی و 75 درصد تلفن همراه پزشکان و پرستاران آلوده به میکروب های مختلف بوده و 5 درصد این میکروب ها خطرناک و بیماری زا هستند.
به گزارش فردا ؛ دکتر ایرج خسرونیا به بررسی هایی که پژوهشگران در این زمینه انجام داده اند، اشاره کرد و افزود: استفاده از تلفن همراه علاوه بر عوارض شناخته شده آن مانند آسیب های عصبی، روانی و شنوایی، باعث انتقال میکروب های مقاوم به درمان از بیمارستان ها و مراکز درمانی به سایر محیط های زندگی می شود.
این متخصص بیماری های داخلی، ضمن اینکه خواستار ممنوعیت استفاده از موبایل در مراکز درمانی شد، افزود: تلفن همراه گاه باعث انتقال میکروب از یک بیمار به بیمار دیگر می شود.

خسرونیا ادامه داد: تحقیقات نشان می دهد، علل انتقال بسیاری از بیماری های مقاوم به درمان در بیمارستان ها به ویژه در بخش های ویژه بیمارستانی، دستان آلوده پزشکان و پرستاران به میکروب های خطرناک بوده که به دنبال معاینه یک بیمار آلوده و عفونی به بیماران دیگر منتقل می شود.
وی یادآور شد: دست های آلوده علاوه بر این که به طور مستقیم میکروب و ویروس را از بیماری به بیماری دیگر منتقل می کنند، تلفن های همراه پزشکان و پرستاران را که در طول روز به طور مکرر مورد استفاده قرار می گیرند، نیز آلوده کرده، باعث انتقال میکروب از بیمارستان ها به منازل و مطب ها می شود.
خسرونیا اظهار داشت: متاسفانه 10 درصد میکروب های انتقال یافته از طریق تلفن همراه از نوع میکروب های مقاوم به درمان است.
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، به پزشکان و پرستاران توصیه کرد در موقع معاینه بیماران از تلفن همراه استفاده نکرده و بعد از معاینه و ضد عفونی کردن دست های خود با این وسیله مدرن خطرناک تماس داشته باشند.
*مطالب مرتبط:
تحقیقاتی جالب درباره مضرات موبایل
اثرات مخرب تلفن همراه بر نوجوانان
چرا مضرات موبایل گفته نمی شود؟
