سه شنبه 3 اسفند 1395 - 24 جمادي الاول 1438 - 21 فوريه 2017
ببرها بزرگ‏ترین گربه‏ها هستند. آنها در بیشه‏ها و جنگل‏های آسیا زندگی می‏کنند. ببرها هنگام شکار، از پوست راه راه خود برای استتار در بین علف‏ها بهره می‏برند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

راه راه های خطرناک

ببرها بزرگ‏ترین گربه‏ها هستند. آنها در بیشه‏ها و جنگل‏های آسیا زندگی می‏کنند. ببرها هنگام شکار، از پوست راه راه خود برای استتار در بین علف‏ها بهره می‏برند.

ببر

- ببرهای ماده در هر بار زایمان بین یک تا سه توله به دنیا می‏آورند. توله‏ها بیش از یک سال همراه مادر خود زندگی می‏کنند.

ببر

- یک ببر به آرامی از میان علف‏ها به شکار خود، مثلاً یک گوزن نزدیک می‏شود. هنگامی که به اندازه کافی به شکار نزدیک شد، با یک ضربه ناگهانی و محکم به پشت جانور، آن را به زمین می‏اندازد و با گاز گرفتن سریع گردن گوزن، جانور را می‏کشد.

ببر
ببر
ببر

- ببرها را به خاطر پوست زیبایشان شکار می‏کنند. همچنین چینی‏ها آنها را برای ساختن یک داروی سنتی از استخوان‏ها و بخش‏های دیگر بدنشان می‏کشند؛ به خاطر همین، نسل ببرها تقریباً در حال نابودی است.

نخستین کتاب مرجع من

تنظیم: بخش کودک و نوجوان

***************************************

مطالب مرتبط

خطر! بپا توی دام نیفتی!!

جانورانی با پوست پولک دار

پرنده ای با منقاری شبیه به کفش

زندگی در خشکی و آب

جیرجیرک های جیغ جیغو

حیوانات عجیب و غریب

زنبور عسل و زنبور معمولی

مشاوره
مشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .
تلفن : 81200000
پست الکترونیک : public@tebyan.com
آدرس : بلوارکشاورز ، خیابان نادری ، نبش حجت دوست ، پلاک 12

ارتباط با ما

روابط عمومی

درباره ما

نقشه سایت

تعدادبازدیدکنندگان
افراد آنلاین