۱۰ عنوان کتاب در زمینه فلسفه با عنوان کلی سری کتابهای «استخوانهای روح» را با تمرکز بر فلسفه قارهای و با گرایش سیاست و اخلاق توسط نشر نیماژ منتشر شد.
کتاب «جهان ادراک» یکی از آثار جالب فلسفه پدیدارشناسی است که به قلم موریس مرلوپونتی نوشته شده که این فیلسوف در آن با برخی اندیشههای دکارت مخالفت کرده و درباره ادراک جهان مدرن نوشته است.
کتاب «فایدهگرایی» نوشته جان استوارت میل با ترجمه مرتضی مردیها از سوی نشر نی به چاپ هفتم رسید. این کتاب شرحی دقیق از نظریه فلسفی میل به قلم خود او محسوب میشود.
«فلسفه علم» نوشته سمیر اکاشا مقدمهای کوتاه بر فلسفه علم معاصر است که مضامین اصلی این شاخه از فلسفه را در برمیگیرد. نویسنده در این اثر نگاهی کوتاه به تاریخ علم میاندازد و سپس مفاهیمی چون استدلال علمی، تبیین علمی، انقلاب علمی و نیز رئالیسم علمی و ضدرئالیسم را بررسی میکند.
کتاب «بوطیقا» یکی از معروفترین تالیفات ارسطو است که با عنوان «فن شعر» شناخته میشود و یکی از آثار مهم نقد محتوایی و ساختاری شعر نزد این فیلسوف یونانی است.
ده گفتاری که کتاب «ریشههای آلمانی» نوشته لئو اشتراوس را تشکیل میدهند، با «گسست» لئو اشتراوس از نتایج اجتنابناپذیر فلسفه نیچه آغاز میشود و با «پیوست» او به فلسفه سیاسی نیچه به اتمام میرسد.