تبیان، دستیار زندگی
امروزه تلفن دیگر جواب گو نیاز ها نیست. تماس های تلفنی علاوه بر هزینه بالا از مشکلات متعددی مانند قطعی، سرعت پایین، پارازیت و... برخوردارند.در این مجموعه مقالات سعی داریم شما را با یکی از سرویسهای تلفن اینترنتی به نام Skype آشنا کنیم.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

Skype و تلفن اینترنتی

سال ها از اختراع بزرگ الکساندر گراهام بل می گذرد. اختراعی که موجب شد گوشه های دور دنیا به هم نزدیک شود. تلفن شروع فعالیت های مخابراتی دنیاست.

امروزه تلفن دیگر جواب گو نیاز ها نیست. تماس های تلفنی علاوه بر هزینه بالا از مشکلات متعددی مانند قطعی، سرعت پایین، پارازیت و... برخوردارند. دست اندر کاران حوزه IT در سال های اخیر توجه خود را بر روی سیستم  Voice Over Internet Protocol که به اختصار VOIP خوانده می شود، معطوف کرده اند.

به طور خلاصه اگر سیگنال های آنالوگ را به داده های دیجیتال تبدیل و آنها را از طریق اینترنت از مبدا به مقصد منتقل کنیم، به سیستمی رایگان برای مکالمه دست پیدا کرده ایم. سیستمی که برای استفاده از آن فقط کافی ست هزینه اینترنت را بپردازیم.

skype

در این مجموعه مقالات سعی داریم شما را با یکی از سرویسهای تلفن اینترنتی به نام Skype آشنا کنیم و در ادامه نحوه استفاده از آن را کامل شرح می دهیم.

Skype، نرم افزاری رایگان برای تماس های اینترنتی شماست. شما نه تنها با یک نفر که می توانید کنفرانس های تلفنی خود را با بهترین کیفیت برگزار کنید. می توانید ویدئو کنفرانس داشته باشید. عکس ها، نوشته ها و فایل های خود را به اشتراک بگذارید.

قدم اول!

از سایت رسمی skype، نرم افزار را دانلود کنید. به این صورت که وارد سایت می شوید از منو بالای سایت به قسمت دانلود می روید و نرم افزار را دانلود و پس از آن، فایل را روی سیستم خود نصب می کنید.

پس از نصب شدن برنامه، نوبت به ساختن اکانت می رسد.  نرم افزار را باز کنید و مطابق تصویر زیر روی گزینه Don't Have a Skype Name? کلیک کنید. (برای بزرگ تر دیدن تصاویر حتما روی آنها کلیک کنید)

skype

سپس مطابق تصویر زیر اسم کامل خود، اسمی که در اسکایپ به آن شناخته می شوید و پسورد خود را پر کنید. توجه داشته باشید که اسم اسکایپ شما باید بیشتر از 6 کاراکتر و پسوردتان باید متشکل از اعداد و حروف باشد. چک مارک آخرین گزینه را هم فعال کنید.

skype

Next را بزنید و در صفحه دوم ایمیل، کشور و شهرتان را بنویسید. کشور Iran  هم در گزینه ها وجود دارد.

اکانت شما به همین راحتی ساخته شد! اکنون صفحه ای مانند زیر دارید:

skype

در مقاله بعدی توضیحات کاملی در مورد این صفحه خواهیم داد...

تهیه و تنظیم برای تبیان: فاطمه مجدآبادی