سه شنبه 3 اسفند 1395 - 24 جمادي الاول 1438 - 21 فوريه 2017
پنگوئن‏ها پرندگانی دریایی‏اند که در سردترین نقاط دنیا زندگی می‏کنند. آنها در جزیره‏های قطب جنوب و نقاط جنوبی آمریکای جنوبی، آفریقای جنوبی و استرالیا یافت می‏شوند. پنگوئن‏ها نمی‏توانند پرواز کنند؛ اما بهتر از هر پرنده دیگری شنا می‏کنند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

بهترین پرنده شناگر

  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن
  • پنگوئن
    پنگوئن

 

پنگوئن‏ها پرندگانی دریایی‏اند که در سردترین نقاط دنیا زندگی می‏کنند. آنها در جزیره‏های قطب جنوب و نقاط جنوبی آمریکای جنوبی، آفریقای جنوبی و استرالیا یافت می‏شوند. پنگوئن‏ها نمی‏توانند پرواز کنند؛ اما بهتر از هر پرنده دیگری شنا می‏کنند.

- پنگوئن‏های آدلای به صورت گروه‏هایی پر سر و صدا در جزایر قطب جنوب زندگی می‏کنند. هنگامی که آنها برای گرم کردن یکدیگر و جلب جفت صدا می‏کنند، سرشان را به عقب برمی‏گردانند.

- پنگوئن‏ها با کمک بال‏های سخت و پارو مانند خود شنا می‏کنند. پاها و دم آنها نیز به جلو راندن جانور کمک می‏کنند. پنگوئن‏ها از ماهی‏ها و نوعی میگو به نام کریل تغذیه می‏کنند. پرهای ضدآب و لایه‏های چربی زیرپوست، آنها را گرم نگه می‏دارد.

- پنگوئن‏های امپراتور لانه درست نمی‏کنند. پنگوئن نر برای گرم نگه داشتن تخم، آن را روی پای خود نگه می‏دارد. هنگامی که جوجه پنگوئن از تخم بیرون می‏آید، برای چند هفته روی پاهای پدر و مادر و چسبیده به آن باقی می‏ماند.

- پنگوئن امپراتور (بالا) تا بیش از 120 سانتی‏متر رشد می‏کند؛ در حالی که قد پنگوئن‏های کوچک فقط تا 40 سانتی‏متر می‏رسد.

نخستین کتاب مرجع من

تنظیم : بخش کودک و نوجوان

********************************************

مطالب مرتبط

مورچه خواری در لباس ماهی

زرافه ای با پاهای گورخر

اژدهای کومودو

پروانه

جالوت بزرگ ترین سوسک دنیا

شترمرغ بزرگترین پرنده دنیا

وال بزرگترین حیوان آبها

بزرگترین حیوان خشکی

مشاوره
مشاوره
اگر در خصوص این موضوع سوالی داشتید، به مشاوره تبیان مراجعه نمایید .
تلفن : 81200000
پست الکترونیک : public@tebyan.com
آدرس : بلوارکشاورز ، خیابان نادری ، نبش حجت دوست ، پلاک 12

ارتباط با ما

روابط عمومی

درباره ما

نقشه سایت

تعدادبازدیدکنندگان
افراد آنلاین