تبیان، دستیار زندگی
برج میلاد بلندترین آسمان‌خراش ایران و چهارمین برج مخابراتی بلند در جهان است. این برج مخابراتی و چندمنظوره، در مجموعه مرکز ارتباطات بین المللی تهران، در شمال‌غربی شهر تهران...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تک نگین پایتخت

درباره برج میلاد بیشتر بدانیم؟

برج میلاد

برج میلاد بلندترین آسمان‌خراش ایران و چهارمین برج مخابراتی بلند در جهان است. این برج مخابراتی و چندمنظوره، در مجموعه مرکز ارتباطات بین المللی تهران، در شمال ‌غربی شهر تهران، میان تپه‌ای با مساحت تقریبی 14هکتار واقع در جنوب شهرک‌ قدس و شمال کوی‌ نصر در منطقه 2شهرداری تهران قرار دارد.

این سازه به خاطر ارتفاع بلند و شکل ظاهری متفاوتش، تقریباً از همه جای تهران نمایان است، یکی از نمادهای پایتخت به شمار می‌آید.

برج میلاد

ارتفاع برج میلاد 435 متر است كه پس از برج سی ‌ان تورنتو كانادا با 3/553 متر ارتفاع، برج مسكو با 3/533 متر ارتفاع و برج شانگهای چین با 500 متر ارتفاع در مكان چهارم برج‌های مخابراتی جهان قرار دارد.

برج میلاد

برج میلاد از 5 قسمت اصلی شامل: شالوده، ساختمان پای برج (لابی)،‌ بدنه اصلی برج، سازه رأس و دكل تشكیل شده است كه ساختمان رأس آن یكی از بزرگ‌ترین ساختمان‌های راس در برج‌های مخابراتی دنیاست.

مرکز ارتباطات بین المللی تهران، كه با هدف رفع نیازهای مخابراتی و تلویزیونی تهران ساخته شده است، از چهار بخش اصلی شامل: برج مخابراتی - تلویزیونی، مركز همایش‌های بین‌المللی، هتل پنج ستاره بین‌المللی و مركز تجارت جهانی تشكیل شده است.

کارکردهای عمده برج

- ایجاد و گسترش شبكه دسترسی بی‌سیم به اطلاعات Wireless Access Network

- زیر ساخت مناسب برای سیستم های جدید تلویزیونی دیجیتال

- بهینه سازی پوشش رادیو تلویزیونی FM،UHF،VHF

- کاربری‌های هواشناسی

- گسترش و بهینه سازی پوشش شبکه های بی سیم و پی جو

برج میلاد

- ایجاد جاذبه گردشگری و بهره مندی از فضاهای گردشگری، تجاری و فرهنگی (رستوران گردان، سکوی دید،گالری هنری، گنبد آسمان و موزه انقلاب اسلامی

برج میلاد

مشخصات فنی برج:

این برج سازه‌ای است بتنی كه پایه ی اصلی برج بتن آرمه است. ارتفاع آن 315متر از روی زمین‌طبیعی با مقطع حجره‌ای (سلولار) است كه حدود ۳۳۰۰۰ متر مکعب بتن در آن مصرف شده ‌است.

بدنه برج، شامل هسته مرکزی و چهار عدد باله‌ است كه درون هسته مرکزی 3حجره به آسانسورها و یک حجره به راه پله اضطراری اختصاص یافته‌ است.

6 آسانسور شیشه‌ای در سه طرف بدنه برج، هر یك با ظرفیت 25 نفر قرار داردكه با سرعت متوسط 7 متر بر ثانیه، بازدید كنندگان را به بالای برج منتقل خواهد كرد.

برج میلاد

سازه رأس برج از جنس فولاد و از 12 طبقه با زیربنای بیش از 15000 مترمربع با حداکثر قطر 60 متر كه یكی از بزرگترین سازه راس برج‌های مخابراتی تلویزیونی دنیاست، ساخته شده است. عملکرد سازه رأس شامل رستوران ویژه و گردان، سکوهای نمایش، گنبد آسمان است.

برج میلاد

دکل آنتن برج با ارتفاع بیش از 120 متر به منظور نصب آنتنهای مخابراتی و تلویزیونی پیش بینی شده است.

مطالب مرتبط

تصاویری زیبا از برج میلاد

سایت ایران هتل با اندکی تغییر و تلخیص