تبیان، دستیار زندگی
زی! طبق گزارش های منتشر شده از سوی دانشمندان فنلاندی در سایت خبری بین المللی سرطان، استفاده مداوم از تلفن همراه حتی تلفن های همراه جدید، احتمال ابتلا به تومورهای مغزی را در كاربران به طرز قابل توجهی افزایش می دهد. استفاده ...
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تلفن همراه و خطر تومور مغزی!


طبق گزارش های منتشر شده از سوی دانشمندان فنلاندی در سایت خبری بین المللی سرطان، استفاده مداوم از تلفن همراه حتی تلفن های همراه جدید، احتمال ابتلا به تومورهای مغزی را در كاربران به طرز قابل توجهی افزایش می دهد.

استفاده مداوم از تلفن های همراه خطر ابتلا به تومورهای مغزی را افزایش می دهد. تحقیقات بدست آمده از سوی عده بسیاری از محققان دانشگاه های فنلاند نشان می دهد احتمال مبتلا شدن به تومورهای مغزی در همان سمت از مغز كه تلفن همراه بیشتر استفاده می شود، بین 40 تا 270 درصد افزایش یافته است. گفتنی است، این نوع تومورها به گلیوما معروف هستند.

محققان با مقایسه 1 هزار و 521 كاربر تلفن همراه مبتلا به تومور مغزی گلیوما با 3 هزار و 301 كاربر سالم دریافتند احتمال ابتلای كاربران تلفن همراه جدید كه در طول عمر خود به مدت 2000 ساعت از تلفن همراه استفاده كرده اند، 270 درصد افزایش یافته است. گفتنی است احتمال ابتلای كاربران زیر 20 سال به این نوع تومور مغزی در مقایسه با سایر رده های سنی بسیار بالاتر بوده است.

تا پیش از این مسئولین باور داشتند استفاده از تلفن های همراه قدیمی عامل ابتلا به تومورهای مغزی هستند منتها با پدیدار شدن گوشی های همراه نوین هنوز این بیماری در بین كاربران شیوع دارد.

بر اساس گزارش های منتشر شده در وب سایت ها، استفاده دائمی و طولانی مدت از تلفن همراه به مدت10 سال به احتمال زیاد موجب ابتلا به تومورهای مغزی می شود. البته عده ای از محققان در این خصوص اعلام كردند: استفاده از تلفن همراه برای مدت بیش از ده سال خطر ابتلا به تومور را افزایش می دهد و به طور حتم همه كاربران مبتلا نخواهند شد.

كارشناسان به همه مردم جهان به خصوص كودكان و نوجوانان هشدار می دهد، برای مدت زمان كمتری از تلفن همراه استفاده كنند تا از خطر ابتلا به تومورهای مغزی در امان باشند.

منبع : ITIRAN.COM


مطالب مرتبط :

1. بهترین‌های صنعت موبایل در سال 2006

2. عكاسی بهتر با تلفن همراه‌

3. جنگ موبایل بین غول‌های اینترنتی

4. وبلاگ نویسی، این بار در تلفن همراه

5. خطرات زندگى الكترونیكى (1)