تبیان، دستیار زندگی
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: عقل و تجربه حکم می کند که جریانات هم سویی که تحت عنوان اصول گرا در عرصه سیاسی کشور فعال هستند، با یکدیگر متحد باشند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

لزوم اتحاد اصول گرایان در عرصه سیاسی

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: عقل و تجربه حکم می کند که جریانات هم سویی که تحت عنوان اصول گرا در عرصه سیاسی کشور فعال هستند، با یکدیگر متحد باشند.

بخش سیاست تبیان

اصولگرایان، ائتلاف اصولگرایان، مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر حداد عادل، غلامعلی حداد عادل، انتخابات

به گزارش تبیان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، غلامعلی حداد عادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در چهارمین مجمع عمومی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا در سال 96 اظهار داشت: عقل و تجربه حکم می کند که جریانات هم سویی که تحت عنوان اصول گرا در عرصه سیاسی کشور فعال هستند، با یکدیگر متحد باشند.

وی با اشاره به تجربه ناموفق اصولگرایان در انتخابات ریاست جمهوری 92 اضافه کرد: چگونه باید گفت دید و فهمید که تعدد نامزد ها و تفرقه و اینکه هر کسی دنبال یکی برود چه نتیجه ای به دنبال دارد مومن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی شود اما ما چند بار گزیده شدیم.

"یکی از خطرات این است که فردی هنگامی که وارد تشکلاتی شود جمعیت پرست و تشکل پرست شود."

حداد عادل با طح این پرسش که ایا می خواهیم تجربیات گذشته را بار دیگر تکرار کنیم یا به هوش آمده ایم تصریح کرد: رقیب هم می خواهد که ما تفرقه داشته باشیم که طبیعی است اما ما بایستی هشیار بوده و بدانیم می خواهیم چه کار کنیم. اینکه مردم موثر و تعیین کننده اند دستاورد بزرگی برای نظام ما محسوب می شود در نظام جمهوری اسلامی تعیین تکلیف مسئولیت های سیاسی با رأی مردم است.

حداد عادل با بیان اینکه مردم سالاری دینی در ایران زمینه ثبات و امنیت ما را فراهم آورده است گفت: حتی مخالفان فکری ما باور دارند که می توانند از طریق صندوق رأی تأثیرگذار باشند که این مطلب امیدها را زنده نگه داشته و ثبات بخش است.

وی در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه در انتخابات سال آینده دلیل و انگیزه جهت ایجاد رقابتی جدی وجود دارد خاطر نشان کرد: اگر ما با حفظ وحدت برنامه ریزی و جمع بندی تجربیات گذشته وارد رقابت شویم، احتمال پیروزی داریم. در حداقل دو دهه بعد از انقلاب، شاهد بودیم که هر گاه انتخاباتی شکل می گرفت آمریکایی ها و غربی ها تلاش می کردند تا مردم به انتخابات نه گفته و آن را تحریم کنند اما امروز نظر ها عوض شده است. آن ها در تبلیغاتشان به نفع یک جریان جهت گیری می کنند و همچنین در تصمیماتی که می گیرند طوری برخورد می کنند که جریانی بر جریان دیگر پیروز شود.

وی با بیان اینکه خارجی ها علاقه مند شده اند که در انتخابات ایران اثر بگذارند تصریح کرد: من نمی خواهم جریانات سیاسی داخل کشور را به ارتباط و تکیه بر خارجی ها متهم کنم و اصلا قصد ندارم درباره داخل کشور بحث کنم. بحث من درباره برنامه ای است که خارجی ها درباره انجام آن هستند. اگر در گذشته انتخابات ما دو طرف داشت اعم از اصلاح طلب و اصول گرا و با ادبیات هر دوره ای سر و کله هم می زدیم، در نهایت خودمان بودیم اما الان ضلع جدیدی ایجاد شده و این مسئله هوشیاری و بصیرت ما را می خواهد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در بخش ابتدایی سخنان خود با اشاره به ماهیت و فعالیت جمعیت رهپویان اظهار داشت: در ابتدا که این جمعیت تأسیس شد این سوال پیش آمد که آیا این مجموعه می خواهد خود را از بقیه تشکیلاتی که در خدمت انقلاب هستند جدا کرده و علم تازه بلند کند؟

وی ادامه داد: تلقی من از پدید آمدن جمعیت رهپویان و جمعیت های دیگر این است که ارتشی قصد دارد در جبهه ای بجنگد و وجود لشکر ها با فرماندهان مختل به معنی ایجاد تفرقه نیست بلکه نوعی سازماندهی هماهنگ تر با دیگران در مواقع اقدام و عمل است. تصور ما این نیست که خدایی نکرده عده ای می خواهند باشگاهی برای قدرت و ثروت ایجاد کنند و هر جا که فرصت اقتصادی و مدیریتی است هوای هم را داشته و بگویند که حتما باید از رفقای ما در آنجا حضور داشته باشند.

وی با بیان اینکه چنین اندیشه هایی از جمع جمعیت رهپویان به دور است گفت: شما در عین اینکه کار تشکیلاتی می کنید کاملا این آمادگی را دارید تا مانند لشکری تمرین کرده و فرمانده و سلسله مراتب برای خود دارد، در زمان های مورد نیاز از یک فرماندهی کل تبعیت کنید.

حداد عادل ادر ادامه اظهارات خود با اشاره به برخی خطر های و آسیب ها پیرامون کار در تشکلات سیاسی اظهار داشت: یکی از خطرات این است که فردی هنگامی که وارد تشکلاتی شود جمعیت پرست و تشکل پرست شود. بعضی اوقات عده ای به جز قدرت گرفتن و مصرف شدن تشکلی که در آن عضو هستند، به هیچ فکر نمی کنند و در هر اقدامی که برای کشور پیش می آید ذهنشان درگیر این است که تشکل ما مطرح شود این ها تماما وسوسه های شیطانی است.



منبع : خبرگزاری باشگاه خبرنگاران

این مطلب صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر شده و محتوای آن لزوما مورد تایید تبیان نیست .