تبیان، دستیار زندگی
فراخوان هایی در خصوص موسیقی، عکاسی و معماری به تازگی صورت گرفته که علاقمندان می توانند در صورت تمایل در این رخدادهای هنری شرکت کنند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

فراخوان های هنری تازه

فراخوان هایی در خصوص موسیقی، عکاسی و معماری به تازگی صورت گرفته که علاقمندان می توانند در صورت تمایل در این رخدادهای هنری شرکت کنند.

فراوری: یاسمن پیشوایی -بخش هنری تبیان
فراخوان هنری

«لالاییِ» مادران ایرانی به گوش دنیا می رسد

«دبیرخانه جهانی نوای صلح ایکوم با تمرکز بر «لالایی مادر»، فراخوان ارائه  این نوع فرهنگ را منتشر کرد تا با جمع آوری و به نشانه صلح جهانی به مردم دنیا تقدیم شود.»

فراخوان هنری

«سیف الله شکری»، مسئول دبیرخانه جهانی نوای صلح ایکوم گفت: در خرداد ماه سال جاری، مراحل اجرایی پروژه جهانی نوای صلح ایکوم آغاز و دبیرخانه این پروژه در راستای پیگیری اهدافی مانند «معرفی تاریخ و فرهنگ غنی ایران»، «معرفی محوطه های تاریخی و میراث ناملموس بومی ایران»، «ایجاد رابطه هنری و تبادل میان فرهنگ های مختلف جهان در مقابله با تبلیغات منفی موجود» در شهر قزوین تشکیل و در نخستین گام اجرایی، بخشی از موسیقی ایران زمین در قالب یک مجموعه موسیقایی، به نشانه پیام آوری صلح و آرامش را در مراسم هفتادمین سالگرد ایکوم در میلان ایتالیا (اواسط تیر ماه) عرضه و به همه اعضای ایکوم جهانی اهدا کرد.

او اساس کار دبیرخانه نوای صلح در این پروژه را بر «لالایی مادر» متمرکز دانست و افزود: سایت اینترنتی این دبیرخانه به آدرس www.melodyofpeace.com  توسط یک گروه طراحی و اجرا شده و همه  فراخوان و فعالیت های اجرایی پروژه از طریق این وب سایت پشتیبانی می شوند.

فراخوان عکس با موضوع مادران و تاریخ

مسئول دبیرخانه نوای صلح جهانی ایکوم از جمله برنامه های این دبیرخانه را برگزاری تور موسیقی نوای صلح ایکوم در محوطه های تاریخی ایران و جهان با همکاری «گروه نواک» دانست و افزود: این اتفاق در روز جهانی صلح (21 سپتامبر) با اجرای زنده در موزه ایران باستان به عنوان موزه مادر شروع می شود و  اجرای دوم این گروه نیز در کنار سنگ نگاره «کول فرح» برگزار خواهد شد.

شکری در ادامه با اشاره به انتشار فراخوانی از سوی این دبیرخانه برای گردآوری «لالایی های مردم ایران زمین» و انتشار آن در قالب «پروژه جهانی موسیقی صلح» گفت: در آینده نزدیک فراخوان عکس با موضوعیت «مادران و تاریخ»، «کودکان و موزه ها»، «محوطه های تاریخی»، «طبیعت و آرامش» نیز اعلام می شود.

فراخوانی برای لالایی های مردم ایران

دبیر دبیرخانه جهانی نوای صلح ایکوم همچنین درباره فراخوان این پروژه اظهار کرد: کمیته ملی موزه های ایران در نخستین گام همگانی خود قصد جمع آوری «لالایی های مردم ایران زمین» را دارد تا در قالب «پروژه جهانی موسیقی صلح» به گوش مردم جهان برساند.

او درباره ی شرایط ارسال اثر به دبیرخانه ایکوم با تاکید بر این که محدودیتی در طرح ساختاری آثار صوتی یا تصویری ارسالی وجود ندارد، توضیح داد: آثار ارسالی باید در قالب یک فایل تصویری یا صوتی خانگی (یا حرفه ای)، بدون هیچگونه ویرایش فنی یا افزوده های تزیینی هنری در وب سایت  « melodyofpeace.com» بارگذاری و ارائه شوند.

وی افزود: برخورداری اثر از حداقل سطح کیفی صوت و تصویر ضروری است (ثبت اثر با یک دستگاه تلفن همراه لمسی مشروط به عدم وجود اصوات یا عناصر تصویری ناخواسته، مناسب است(

شکری اضافه کرد: در زمان بارگذاری اثر، درج اطلاعات مربوط به قطعه لالایی شامل نام فرستنده و معرفی منطقه الزامی است (اطلاعات و آثار منتخب در کتابچه بخش ملی پروژه درج شده و به دو زبان منتشر می شود).

فراخوان طراحی برای لندمارکی در پرتغال

یک فراخوان برای توسعه و ارائه ایده های قانع کننده برای طراحی لندمارکی در سایتی واقع در سگراس، الگاروه، پرتغال از طراحان دعوت کرده است.

فراخوان هنری

این رقابت تک مرحله ای بین المللی از همه دانشجویان رشته معماری، معماران جوان و حرفه ای دعوت می کند تا به توسعه و ارائه ایده های قانع کننده برای طراحی لندمارکی در سایتی واقع در سگراس، الگاروه، پرتغال بپردازند.

این شهر دارای تعداد متعددی لندمارک های مهم در یک چشم انداز برجسته است. شهری با میراث فرهنگی غنی و تاریخی ارزشمند همراه با ویژگی هایی منحصر به فرد که باید به طور کامل محفوظ بماند. سایت این رقابت در میان دماغه و کیپ سنت وینسنت، با هدف ایجاد یک نقطه مقصد جدید در این چشم انداز دیدنی و جذاب است. مکانی بی نظیر برای تعامل با چشم انداز، آسمان و دریا.

در این رقابت هیچ محدودیتی در ارتفاع، حفاری و یا پیشروی در محدوده دریا وجود ندارد و پروزه می تواند در یک منطقه محصور در خشکی و یا در یک فضای باز قرار بگیرد.

آخرین مهلت ثبت نام: ٢٤ سپتامبر 2016

تاریخ اعلام نتایج: 7 نوامبر 2016

دومین جشنواره باز رویش معماری گلین برگزار می شود


دومین جشنواره باز رویش معماری گلین شهریورماه سال جاری در دانشگاه میبد یزد و با حضور رشته های معماری، شهرسازی، مرمت، صنایع دستی، عمران، محیط زیست، منابع طبیعی برگزار می شود.

فراخوان هنری

دومین جشنواره باز رویش معماری گلین با هدف حفاظت، مرمت و احیای واحدهای بافت قدیم در دانشگاه میبد یزد برگزار می شود. دومین جشنواره باز رویش معماری گلین به همت پژوهشکده معماری بومی است با موضوعات و اهداف حفاظت، مرمت و احیای واحدهای بافت قدیم، ساخت سازه های ارتقا یافته گلین در مهمانشهر میبد، دومین جشنواره گل آفرین و آشنایی با صنایع دستی و بوم شناسی میبد برگزار خواهد شد.

بر اساس اعلام برگزارکنندگان این جشنواره، اهداف و محورهای برگزاری دومین جشنواره باز رویش معماری گلین شاملِ احداث دفتر بازرویش معماری گلین، ترویج کاربرد خاک به عنوان مصالح آینده، بازشناسی و الفت عمومی با خاک و تدوین برنامه های کوتاه مدت و میان مدت است.

همچنین در این جشنواره که شهریورماه 95 برگزار می شود، دعوت از ارگان ها و نهادهای مرتبط تبیین و تنظیم برنامه نحوه همکاری با ارگان ها و نهادها تنظیم تفاهم نامه ها و موافقت نامه های اجرایی در دستور کار است.

گفتنی است شرکت کلیه دانشجویان رشته های معماری، شهرسازی، مرمت، صنایع دستی، عمران، محیط زیست، منابع طبیعی و دیگر رشته های مرتبط در دومین جشنواره باز رویش معماری گلین آزاد است. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند به نشانی http://varc.yazd.ac.ir مراجعه کنند.


منابع:
ایسنا
هنرآنلاین
پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی