تبیان، دستیار زندگی
سایت فرهنگی اطلاع رسانی تبیان همزمان با روزهای پایانی سال ۹۳ در مقاله ای تحلیلی به معرفی و بررسی «تازه های فناوری الکترونیکی» پرداخت.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

تازه های فناوری در تبیان

تازه های فناوری

سایت فرهنگی اطلاع‌رسانی تبیان همزمان با روزهای پایانی سال ۹۳ در مقاله ای تحلیلی به معرفی و بررسی «تازه های فناوری الکترونیکی» پرداخت.
به گزارش روابط عمومی، بخش ارتباطات موسسه فرهنگی اطلاع‌رسانی تبیان این مقاله را بر اساس اخبار منتشر شده در خصوص تازه های تکنولوژی در حوزه ارتباطات و رسانه تهیه و منتشر کرده است.
علی احمدی در این مقاله می نویسد:« با وجود اینکه ویدیوی گنگنوم استایل بیش از ۲ میلیارد بازدید داشته و یوتیوب میزبان بی‌شمار ویدیوی پربازدید دیگر نیز هست و در مجموع، بیش از ۱ میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد، اما به نظر می‌رسد این سرویس توان سودآوری ندارد. حتما از خود می‌پرسید چگونه ممکن است چنین سرویس بزرگی توان سودآوری نداشته باشد.پس از آنکه هزینه‌ی زیرساخت مورد نیاز برای حفظ امپراطوری ویدیویی گوگل و شرکای محتوایی را از درآمد این سرویس کم کنیم، چیز زیادی برای افزودن به لیست درآمدهای غول جستجو باقی نخواهد ماند. به گزارش وال‌استریت ژورنال، مقصر اصلی این اتفاق مراجعه‌ی اغلب کاربران به ویدیوها از طریق لینک اختصاصی است. این در حالی است که گوگل تبلیغات خود را که منبع درآمد اصلی این سرویس هستند در صفحه‌ی خانگی یوتیوب قرار می‌دهد. افزون بر این، وال‌استریت ژورنال ادعا می‌کند که گستردگی یوتیوب در میان مصرف روزانه افراد نیز چندان غنی نیست و ۹ درصد از کاربران، ۸۵ درصد از ویدیوهای تماشا شده را به نام خود ثبت کرده‌اند. بنابراین یوتیوب بیش از آنکه سرویسی یک دست و همه‌گیر باشد، اغلب توسط قشر محدودی بصورت مرتب مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مساله موجب می‌شود یوتیوب در قیاس با تبلیغات تلویزیونی، مخاطب مناسب تبلیغات ضعیف‌تری داشته باشد. یوتیوب مدتی پیش سرمایه‌گذاری بزرگی بر روی محتوای اختصاصی انجام داد اما اثرات آن بر مخاطبین همچنان چشمگیر نیست. گوگل امید دارد عضویت‌های سرویس Music Key موجب بازگشت سودآوری به بزرگ‌ترین سرویس هم‌رسانی ویدیو شود. یک شیوه‌ی دیگر نیز اجرای تبلیغات هدفمند است، به گونه‌ای که شما با تبلیغاتی که بر اساس جستجوهای اخیر شما منطبق شده روبرو شوید و احساس نیاز در شما تقویت شود. وال‌استریت ژورنال به نقل از یکی از منابع خود اعلام می‌کند که اجرای چنین رویکردی از آنچه گوگل در ابتدا انتظار داشته دشوارتر است و خوشبختانه ممکن است تا اجرای نهایی زمان بیشتری مورد نیاز باشد. توئیتر و گوگل برای نمایش توئیت‌ها در نتایج جستجوی گوگل به توافق رسیدند. از این پس گوگل به مخزن توئیت‌های موجود در شبکه‌ی‌ اجتماعی توئیتر دسترسی داشته و می‌تواند از توئیت‌ها نیز در نتایج جستجوی خود استفاده کند. با توجه به توافق جدید و دسترسی گوگل به توئیت‌ها دیگر نیازی به جستجوی توئیت‌ها توسط روبات‌های گوگل نیست و این توافق دسترسی به توئیت‌ها را سریع‌تر از پیش کرده که به نفع دو کمپانی است. پیش از این نیز این دو کمپانی توافق مشابهی داشتند، اما سال ۲۰۱۱ پس از پایان مدت قرارداد، همکاری توئیتر و گوگل قطع شد. گوگل در سال ۲۰۱۱ با راه‌اندازی سرویس اجتماعی خود، گوگل‌پلاس در تلاش بود با رقبایی نظیر توئیتر و فیس‌بوک رقابت کند، از این‌رو همکاری خود را با سرویس‌هایی که رقیب بودند، ادامه نداد. براساس اطلاعات ارائه‌ شده توسط بلومبرگ، نتیجه‌ی این توافق را نمی‌توان به این زودی مشاهده کرد و باید تا پایان نیمه‌ی اول سال جاری میلادی منتظر بود.توئیتر و گوگل اظهار نظری در این خصوص ارائه نداده‌اند. توئیتر گزارش مالی مربوط به سه‌ماهه‌ی آخر سال ۲۰۱۴ میلادی را در حالی منتشر خواهد کرد که احتمالا شاهد تایید همکاری با گوگل خواهیم بود. سهامداران بی‌صبرانه در انتظار شنیدن آماری نظیر افزایش تعداد کاربران هستند. یقینا در پیش گرفتن چنین سیاست‌هایی منجر به بالارفتن تعداد کاربران سرویس توئیتر خواهد شد.»

متن کامل این مقاله در بخش ارتباطات سایت تبیان قابل مشاهده است.

تنظیم: هومن بهلولی