تبیان، دستیار زندگی
300دختر اروپایی برای تحقق رؤیاهای پوشالی خود و پیوستن به گروه تروریستی داعش، به عراق و سوریه رفته اند؛ بیشتر این دختران بدون اجازه و اطلاع خانواده، خانه های خود را ترک کرده اند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

رویای دختران قبل از پیوستن به داعش


300دختر اروپایی برای تحقق رویاهای پوشالی خود و پیوستن به گروه تروریستی داعش، به عراق و سوریه رفته‌اند؛ بیشتر این دختران بدون اجازه و اطلاع خانواده، خانه‌های خود را ترک کرده‌اند.

داستان اکثر این دختران که به عراق و سوریه رفته‌اند، اینگونه آغاز می‌شود: خانواده‌ها برای چندین هفته از سرنوشت آنان بی اطلاع بودند و پس از مدتی در تماسی تلفنی به آنان اطلاع داده می‌شود که دخترشان برای کمک به مردان در جنگ، به داعش پیوسته‌اند. بر اساس گزارش مرکز بین المللی مطالعات افراطی گری، وابسته به دانشکده پادشاهی لندن، سن دخترانی که به داعش پیوسته اند بین 16 تا 24 سال است که بسیاری از آنان هم مدرک دانشگاهی دارند.

داعش

همچنین طبق گزارشها، 3 هزار نفر از کشورهای اروپایی به گروه تروریستی داعش پیوسته اند که حدود 10 درصد از آنان زن هستند.

"هانس گئورگ ماسن" رئیس هیأت حمایت از قانون (نهاد اطلاعاتی داخلی در آلمان) اخیرا در مصاحبه با روزنامه آلمانی "راینیشه پست" گفته است: 4 دختر آلمانی پس از معرفی با همسران آینده خود از طریق اینترنت، برای جنگ به سوریه رفتند؛ این دختران از واقعیت بی خبر بودند و نمی دانستند که چه سرنوشتی در انتظارشان است.

اکثر این زنان و دختران به هدف تشکیل خانواده و یا ازدواج با کسانی که از طریق اینترنت با آنان دوست شده بودند، به سوریه رفته اند. برخی از آنان هم با مردانی در ارتباط بودند که برای عضویت در گروه های تروریستی به سوریه و یا عراق رفته اند.

روزنامه انگلیسی "گاردین" به نقل از "لویس کاپریولی" رئیس سابق یگان مبارزه با تروریسم در اداره امنیت داخلی فرانسه اعلام کرد: مشارکت زنان برای کمک به دیگر زنان در گروه های تروریستی صورت می گیرد.

"منتصر الدعمه" پژوهشگر امور افراطی گری در بلژیک، در مطلبی در سایت خبری "المانیتور" نوشت: شدت گرفتن اسلام هراسی و قدرت گرفتن احزاب راستگرا در اروپا از دلایل پیوستن دختران به گروه های تروریستی است؛ سن و سال کم دختران هم یکی از عوامل مهم این امر است.

پنتاگون تاکنون نتوانسته آمار دقیق و با جزئیات کافی از هزینه‌های عملیات جدید ارائه دهد. مقامات آمریکایی می‌گویند عملیات نظامی در عراق و سوریه، روزانه بین 7 تا 10 میلیون دلار برای مالیات‌دهندگان آمریکایی هزینه داشته است

الدعمه خاطرنشان کرد: بیشتر دختران معتقدند در جامعه ای که در آن زندگی می کنند، هیچ جایگاهی ندارند. آنان احساس می کنند که از بسیاری از جهات حتی از سوی برخی مسلمانان رانده شده‌اند؛ به همین دلیل وقتی با دخترانی برخورد می کنند که احساس مشابهی دارند، فکر می‌کنند که به انسانهایی دوست داشتنی و پذیرفتنی تبدیل شده اند.

بنابراین، اینترنت و شبکه های اجتماعی نقش بسیار مهمی را در گمراه کردن دختران و افتادن آنان در چنگ گروه های تروریستی ایفا می کنند. اما واقعیتها در سوریه و عراق برخلاف تصوراتی است که دختران قبل از رفتن به این مناطق در رویاهای خود به دنبال آن بودند.

بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، گروه داعش 1500 زن و دختر کم سن و سال را به "برده جنسی" عناصر خود تبدیل کرده است؛ حتی برخی از زنان به عنوان غنیمت خرید و فروش می شوند. البته برخی از این دختران از سوریه به آلمان بازگشته‌اند

هزینه 1.1 میلیارد دلاری جنگ با داعش برای آمریکا

وزارت دفاع آمریکا با انتشار گزارشی اعلام کرد عملیات نظامی این کشور در عراق و سوریه تاکنون حدود 1.1 میلیارد دلار هزینه در بر داشته است.

وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد از آغار عملیات نظامی در عراق و سوریه، تاکنون حدود 1.1 میلیارد دلار هزینه کرده است. تنها حملات نیروی دریایی و موشک‌های کروز «تام‌هاوک» هزینه‌ای 62 میلیون دلاری داشته است.

بر اساس گزارش مرکز بین المللی مطالعات افراطی گری، وابسته به دانشکده پادشاهی لندن، سن دخترانی که به داعش پیوسته اند بین 16 تا 24 سال است که بسیاری از آنان هم مدرک دانشگاهی دارند

فرماندهی مرکزی آمریکا در گزارش روز دوشنبه خود اعلام کرده است که نیروی دریایی این کشور در جریان عملیاتی که از نیمه ماه ژوئن آغاز شده، حدود 185 موشک و راکت شلیک کرده که 47 فروند آن موشک‌های کروزی بوده‌اند که از ناوهای آمریکایی مستقر در منطقه شلیک شده‌اند. نیروی هوایی آمریکا نیز در این مدت حدود 1000 موشک، بمب و راکت استفاده کرده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده است که پنتاگون تاکنون نتوانسته آمار دقیق و با جزئیات کافی از هزینه‌های عملیات جدید ارائه دهد. مقامات آمریکایی می‌گویند عملیات نظامی در عراق و سوریه، روزانه بین 7 تا 10 میلیون دلار برای مالیات‌دهندگان آمریکایی هزینه داشته است.

در حال حاضر بیش از 1300 نیروی نظامی آمریکایی از جمله پرسنل امنیتی، اعضای دو اتاق مشترک عملیات در بغداد و اربیل و تیم‌های مشاوره که با ارتش عراق همکاری می‌کنند، در این کشور حضور دارند.

نصب پرچم داعش در شرق کوبانی

پرچم سیاه گروه تکفیری داعش بر فراز یک ساختمان چهارطبقه در شهر کوبانی (عین العرب) دیده می‌شود.

خبرگزاری رویتزر به نقل از یک افسر ارتش ترکیه گزارش داد که امروز پرچم داعش بر فراز ساختمانی در شرق شهر کوبانی دیده شده است. در تصاویر تلویزیونی که از خاک ترکیه گرفته شده، پرچم سیاه گروه تکفیری داعش بر فراز یک ساختمان چهارطبقه در شهر کوبانی (عین العرب) دیده می‌شود. این محل صحنه درگیری‌های شدید نیروهای داعش و کرد در طی روزهای اخیر بوده است.

داعش

یک افسر ارتش ترکیه که حاضر نشد نام خود را بگوید، در گفتگو با رویترز تایید کرد که پرچم برافراشته شده در کوبانی متعلق به داعش است. دیده‌بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد عناصر داعش روز شنبه بخشی از یک تپه راهبردی مشرف به شهر کوبانی را تصرف کردند اما حملات جدید آمریکا و متحدان عرب آن باعث شد پیشروی آن‌ها کند شود.

به گفته «ادریس ناسان» یک مقام محلی در کوبانی نیروهای داعش در یک کیلومتری شهر کوبانی قرار دارند و تنها حملات هوایی برای متوقف کردن آن‌ها کافی نیست. شهر مرزی کوبانی به یک میدان جنگ مهم در نبرد بین المللی علیه داعش تبدیل شده است که این هفته پس از انتشار ویدئوی مربوط به بریده شدن سر «آلن هنینگ» انگلیسی شدید‌تر شده است.

پیشروی تروریست‌های داعش به طرف کوبانی 16 سپتامبر آغاز شد و این جنایتکاران از آن زمان پیوسته در تلاش برای افزایش کنترل خود بر مرز سوریه و ترکیه بوده‌اند.

منبع: ابنا

فعالیت سلفی‌ها اطراف منطقه ضاحیه لبنان

منابع امنیتی لبنان می‌گویند سلفی‌ها اخیراً به صورت گسترده در مناطق اطراف ضاحیه، كه منطقه شیعه نشین بیروت است بر دامنه فعالیت خود افزوده‌اند.

، سلفی‌ها به وضوح فعالیت خود در منطقه «عرمون» را طی چند ماه اخیر افزایش داده‌اند و از مساجد به عنوان پایگاه‌هایی برای نشر افكار سلفی - جهادی استفاده می‌كنند.

این منابع آگاه در ادامه اعلام كردند در برهه فعلی به نظر نمی‌رسد تحركات خطرناك باشد زیرا شكل مسلحانه به خود نگرفته است اما بیم آن می‌رود كه این حركات منجر به تكرار فتنه مفتی فتنه «احمدالاسیر» در «عبرا» شود و این منطقه به پایگاهی برای وی تبدیل گردد. احمد الاسیر بعد از فتنه موسوم به عبرا فرار كرد و همچنان در مخفیگاه به سر می‌برد.

در این درگیری كه بین نیروهای تروریستی تكفیری وابسته به او و ارتش لبنان در منطقه‌ای به نام عبرا در نزدیكی شهر صیدا رخ داد، حدود 20 افسر و سرباز ارتش لبنان كشته شدند و یازده تروریست تكفیری به هلاكت رسیدند.

فرآوری:  رضوانی

بخش سیاست تبیان


منابع : الف/ تابناک/فارس/ العالم

مطالب مرتبط:

ناپدید شدن عجیب دختران در کشورهای غربی

جنگ با ایران طرح جدید داعش

پشت پرده سناریو مرگ داعش