تبیان، دستیار زندگی
وقتی دختر مورد علاقه‌تان را در محیط کار، دانشگاه یا یک فضای عمومی می‌بینید، ممکن است تصمیم بگیرید نظر او را درباره خودتان بدانید و در صورت موافقت، موضوع را با خانواده‌ها در میان بگذارید.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

با من ازدواج می‌کنی!؟

آداب پیشنهاد ازدواج به دختر خانم‌ها


وقتی دختر مورد علاقه‌تان را در محیط کار، دانشگاه یا یک فضای عمومی می‌بینید، ممکن است تصمیم بگیرید نظر او را درباره خودتان بدانید و در صورت موافقت، موضوع را با خانواده‌ها در میان بگذارید.


خواستگار

در چنین شرایطی، مطرح کردن درخواست ازدواج، کار سخت و مهمی است. کاری که باید به بهترین شکل انجام شود تا نتیجه مطلوب داشته باشد. چند نکته را به شما پیشنهاد می‌دهیم که امیدواریم در این زمینه به کارتان بیاید.

قبل از پیشنهاد

1. قبل از هر چیز، از خودتان بپرسید واقعاً آماده ازدواج هستید؟ می‌دانید از ازدواج چه می‌خواهید؟ آیا این فرد کسی است که دوست داشته باشید برای همه عمر، او را مقابل خود ببینید؟ پیش از آنکه پیشنهاد ازدواج دهید، درباره اهداف خود فکر کنید و با او صحبت کنید.

ببینید آیا اهداف مشترکی دارید یا صرفاً چون از او خوشتان می‌آید و دلتان می‌خواهد مدت بیشتری او را ببینید، دارید به او پیشنهاد ازدواج می‌دهید. در واقع آیا ازدواج برای شما به معنی مجوزی برای بیشتر دیدن کسی است که دوستش دارید یا می‌خواهید ادامه زندگی‌تان، اهدافتان و سنگ بنای بقیه زندگی‌تان را با او بچینید؟

2. هیاهو نکنید. اگر قصد پیشنهاد ازدواج دادن به کسی را دارید، همین قدر که خانواده شما در جریان باشند، کفایت می‌کند. همکاران و دوستان و فامیل را تا مشخص شدن نتیجه نهایی، مطلع نکنید. اگر برای مطرح کردن درخواستتان، نیاز به واسطه‌ای از دوستان خود، دوستان طرف مقابل یا همکاران مشترکتان دارید، می‌توانید او را در جریان بگذارید، به شرطی که از رازداری او مطمئن باشید.

3. ازدواج، چیزی نیست که بخواهید به خاطر انگیزه‌های آنی، وارد آن شوید. نباید فکر کنید چون او خیلی زیباست، چون خواستگاران زیادی دارد یا چون ممکن است به زودی فکر رفتن از ایران به سر او بزند، باید سریع وارد عمل شوید و او را شکار کنید. باید ارزش‌های شما با ارزش‌های همسرتان یکسان باشد. اگر در مورد فردی که می‌خواهید با او ازدواج کنید، تردید دارید، بهتر است بیشتر برای شناخت او وقت بگذارید.

از قبل، آماده کنید که چه باید به او بگویید. پراکنده‌گویی نکنید و خیلی راحت با یک مقدمه کوتاه، سر اصل موضوع بروید. به او بگویید چرا به فکر ازدواج با او افتاده‌اید و چه نقاط مثبتی در او دیده‌اید. خودتان را معرفی کنید و به او بگویید که آمادگی دارید به سوالات او صادقانه پاسخ دهید.

چطور پیشنهاد را بگوییم؟

1. حتماً در این مدت، اطلاعات حداقلی درباره روحیات او به دست آورده‌اید. جدی است یا شوخ طبع؟ فانتزی فکر می‌کند یا خیلی رسمی؟ صحبت کردن درباره ازدواج را به فضایی که مورد علاقه او است ببرید. مثلاً می‌توانید این کار را تلفنی انجام دهید، اما چندان خوشایند نیست. صحبت درباره یک زندگی مشترک، به چیزی بیشتر از گفتگوهای تلفنی نیازمند است. قرارتان را در یک محیط فرهنگی تنظیم کنید. کافی‌شاپ، یک فرهنگسرا یا موزه، محل مناسبی به نظر می‌رسد. اگر او را به محلی ببرید که پاتوق جوان‌های پرهیاهو است، مثلاً کافه‌ای شلوغ و پر از بوی دود سیگار، قطعاً نتیجه مناسبی نخواهید گرفت.

2. از او نخواهید سوار ماشین شما شود تا در خیابان یا همین طور که در حال رانندگی هستید، موضوع را با او در میان بگذارید. پیشنهاد ازدواج دادن و صحبت درباره آینده، نیازمند فضای مناسب و مکان مناسب است.

3. در جلسه‌ای که برای صحبت درباره آینده نزد او می‌روید، هدیه و گل نبرید. این کار ممکن است حس بدی به همسر آینده شما بدهد و فکر کند به جای صحبت درباره ازدواج، قرار است درباره یک رابطه دوستی با او صحبت کنید.

4. از قبل، آماده کنید که چه باید به او بگویید. پراکنده‌گویی نکنید و خیلی راحت با یک مقدمه کوتاه، سر اصل موضوع بروید. به او بگویید چرا به فکر ازدواج با او افتاده‌اید و چه نقاط مثبتی در او دیده‌اید. خودتان را معرفی کنید و به او بگویید که آمادگی دارید به سوالات او صادقانه پاسخ دهید. مراقب باشید در گفتن از محسنات خود، زیاده‌روی نکنید وگرنه او را فراری خواهید داد.

ازدواج کردن

بعد از پیشنهاد

1. به او فرصتی برای فکر کردن بدهید و مجبورش نکنید که فوراً نظرش را درباره شما اعلام کند. از او بخواهید درباره پیشنهادتان فکر کند و در صورت موافقت، موضوع را با خانواده‌اش در میان بگذارد و از او وقتی بگیرید تا با خانواده به منزل آن‌ها مراجعه کنید.

2. انتظار نه شنیدن را داشته باشید. ممکن است او به هر دلیلی شما را نپسندد یا فکر کند آینده مشترکی با شما نخواهد داشت. بنابر این، تحمل و ظرفیت پذیرش آن را در خود ایجاد کنید و محترمانه به او حق انتخاب بدهید. بگویید: «پاسخ شما منطقی و محترم است، ولی اگر بیشتر درباره این موضوع فکر کنید و نتیجه را به من اعلام کنید، ممنون خواهم شد. چون واقعاً مایلم به طور جدی درباره آینده مشترک فکر کنیم و امیدوارم بتوانیم به نقاط مشترکی برسیم.»

3. در پایان، به یاد داشته باشید که زود یا دیر پیشنهاد ندهید. اگر او تازه وارد محل کار یا دانشگاه شما شده است، نمی‌توانید ظرف یک ماه به او پیشنهاد ازدواج بدهید. همین طور اگر 2 یا 3 سال از آشناییتان می‌گذرد، تقریباً زمان دیری را برای پیشنهاد دادن انتخاب کرده‌اید. اما اگر شرایط مساعدی دارید و مانعی برای ازدواج نمی‌بینید، سعی کنید زمانی میان این دو را برای پیشنهاد انتخاب کنید.

منبع: جام جم آنلاین


باشگاه کاربران تبیان - ارسالی از: میثم ومپایر

برگرفته از انجمن: خانواده

مطلب مرتبط:

چگونه پیشنهاد ازدواج دهیم؟