تبیان، دستیار زندگی
سیستم عامل فایرفاکس در کنگره جهانی موبایل امسال نقش پر رنگی داشت و اگر چه به همراه تلفن‌های ارزان قیمت با مشخصات فنی بسیار ضعیف معرفی شد اما برخی از کمپانی‌های معتبر و اپراتورهای مطرح دنیا قرار است از آن حمایت کنند.
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

سونی هم گوشی فایرفاکسی می سازد


سیستم عامل فایرفاکس در کنگره جهانی موبایل امسال نقش پر رنگی داشت و اگر چه به همراه تلفن‌های ارزان قیمت با مشخصات فنی بسیار ضعیف معرفی شد اما برخی از کمپانی‌های معتبر و اپراتورهای مطرح دنیا قرار است از آن حمایت کنند. کمپانی ژاپنی سونی نیز در اقدامی جاه طلبانه تصمیم دارد تا از طریق مشارکت با اپراتور موبایل تلفونیا گوشی‌های مبتنی بر سیستم عامل نوپای فایرفاکس را در سال آینده رونمایی نماید.

سونی هم گوشی فایرفاکسی می سازد

در ادامه همکاری‌های شرکت‌های ال‌جی و هوآوی برای تولید تلفن‌های هوشمند مبتنی بر سیستم‌عامل فایرفاکس، امروز سونی هم اعلام کرد که قصد پیوستن به این گروه را دارد تا بتواند اولین گوشی مبتنی بر این پلتفرم را در سال 2014 روانه بازار کند.

یکی از خبرهای داغ از فستیوال موبایل بارسلون MWC، تصمیم کمپانی سونی برای بررسی پشتیبانی از سیستم عامل جدید بنیاد موزیلا یعنی فایرفاکس بود. این تصمیم در خلال همکاری‌های گسترده سونی با اپراتور موبایل Telefonica گرفته شده و این کمپانی ژاپنی امیدوار است اولین گوشی‌های مبتنی بر سیستم عامل فایرفاکس خود را در سال آینده رونمایی کند.

باب ایشیدا، رئیس گروه محصولات تجاری ارتباطات سیار سونی در بیانیه روز گذشته در کنگره جهانی موبایل گفت:

مهندسین ما هم‌اکنون در حال کار بر روی سیستم عامل فایرفاکس برای موبایل و HTML5 و تکنولوژی‌های در حال تکاملی هستند که پتانسیل بسیار زیادی از خود نشان داده‌اند. علاوه بر این ما همکاری با اپراتورهای شریک خود از جمله Telefonica را در توسعه یک پروژه برای ارائه حداقل یک محصول مبتنی بر این سیستم عامل در سال 2014 ادامه خواهیم داد.

سونی هم گوشی فایرفاکسی می سازد

شرکای سخت افزاری برای موفقیت سیستم عامل نوپای فایرفاکس یک کلید حیاتی به شمار می‌روند. ZTE ، آلکاتل و کمپانی تازه وارد و اسپانیایی Geeksphone پیش از این مدل‌هایی را با سیستم عامل فایرفاکس به نمایش گذاشته بودند. ال جی و هواوی نیز قول ارائه گوشی های مبتنی بر FF OS را در آینده‌ای نه چندان دور داده‌اند. البته عدم تمایل کمپانی سامسونگ به سرمایه‌گذاری روی این سیستم عامل نیز عجیب نیست چون این کمپانی کره‌ای در حال توسعه تایزن می‌باشد و بدیهی است ترجیح می‌دهد بر روی سیستم عامل خود سرمایه گذاری کند.

بعد از عدم توسعه سیستم‌عامل اختصاصی در سال‌های پیش و پس از استفاده از پلتفرم سیمبین شرکت نوکیا تحت برند سونی اریکسون، سونی با هدف تمرکز روی بازارهای در حال توسعه و رقابت با سایر کمپانی‌ها تصمیم گرفت تا اندروید را به‌عنوان پلتفرم پیش‌فرض خود انتخاب نماید.

تلفونیا که در آمریکای لاتین مشتریان بسیاری دارد، امیدوار است با استفاده از سیستم عامل فایرفاکس، گوشی‌های هوشمند بسیار مقرون به صرفه‌ای را در بازارهای در حال توسعه به مشتریان عرضه نماید

در ماه‌های گذشته با وجود گسترش شرکت‌های همکار برای استفاده از ویندوز فون 8 و تولید گوشی‌هایی مبتنی بر این سیستم‌عامل به نظر می‌رسد سونی بیشتر در تلاش است تا روی گسترش خط تلفن‌های هوشمند اندرویدی خود و افزایش بازار کاربرانش تلاش نماید.

سونی در حالی که هنوز یک طراح برجسته صنایع الکترونیکی به حساب می‌آید، بر روی قطار شتابان پیشرفت اندروید سوار شده ولی با این حال نتوانسته جلوی پیشرفت روزافزون سامسونگ را بگیرد. در حالی که سونی رقبای جدی بسیاری را نیز در کنار خود دارد. از جمله پاناسونیک، ال جی و در حال حاضر حتی خود گوگل که اخیراً بخش موبایل موتورولا را نیز به مالکیت خویش درآورده است.

تلفونیا که در آمریکای لاتین مشتریان بسیاری دارد، امیدوار است با استفاده از سیستم عامل فایرفاکس، گوشی‌های هوشمند بسیار مقرون به صرفه‌ای را در بازارهای در حال توسعه به مشتریان عرضه نماید.

سیستم عامل فایرفاکس برای تسلط بر IOS و اندروید وقت کم و شرایط سختی دارد. با این حال، واقعیت این است که یکی از منافع مشارکت در توسعه این سیستم عامل مبتنی بر وب، استفاده از همه ویژگی‌های است که طراحان سایت‌ها و برنامه‌ها در پروژه های خود استفاده می کنند.

فرآوری: فاطمه مجدآبادی

بخش دانش و زندگی تبیان


برگرفته از وبلاگینا، زومیت