تبیان، دستیار زندگی
در این مقاله، فیلم وقتی گروهبان پرستار بچه می شود جهت نمایش در زنگ های پرورشی معرفی شده است....
عکس نویسنده
عکس نویسنده
نویسنده : شکوفه باصری
بازدید :
زمان تقریبی مطالعه :

وقتی گروهبان پرستار بچه می شود

وقتی گروهبان پرستار بچه می شود(معرفی فیلم، زنگ پرورشی)

نمایش فیلم مناسب یکی از اقداماتی است که معلمان پرورشی در زنگ های پرورشی، برای دانش آموزان انجام می دهند،‌ انتخاب فیلم مناسب برای نمایش دادن به دانش آموزان،‌ یکی از مسائل مهمی است که دبیران محترم پرورشی به آن بسیار توجه می کنند.

در این راستا مرکز یادگیری سایت تبیان،‌ به منظور پر بار کردن زنگ های پرورشی در این بخش اقدام به معرفی فیلم هایی مناسب برای دانش آموزان نموده است.

امید است که شما گرامیان، این پیشنهادات مورد استفاده شما عزیزان قرار بگیرد.

نام فیلم: وقتی که گروهبان پرستار بچه می شود

کارگردان : آدام شالک من

مخاطب : کودک و نوجوان

مدت: ٨٣ دقیقه

محصول : آمریکا

سال تولید : ٢٠٠٥

معرفی:

پلامر یک دانشمند آمریکایی است به خاطر اختراع وسیله ای بسیار مهم به نام GHOST  توسط صرب ها ربوده شده و به قتل می رسد. در پی این اتفاق همسر پلامر به همراه یک مامور اطلاعاتی نیروی دریایی عازم ژنو می شوند تا صندوق امانات سری شوهرش را که حاوی فرمول ساخت اختراعش است باز کنند. در این مدت یک تفنگ دار ماهر نیروی دریایی به نام شان ولف ماموریت می یابد از پنج فرزند آن ها مراقبت کند زیرا احتمال ربوده شدن بچه ها وجود دارد ...

این فیلم سینمایی در قالب طنز ساخته شده است. مفهوم خانواده و نیازهای خانواده در آن مطرح شده است. خانواده ای  شلوغ که شامل ٥ فرزند از  نوزاد تا سن نوجوانی ١٧ ساله است که به تازگی پدرشان را از دست داده اند و با مشکلات مختلفی در گیر هستند.

نظم و انضباط  و موفقیت هایی که وسیله اجرای آن در کارهای مختلف به دست می آید از جمله مفاهیمی است که در فیلم به آن پرداخته شده است. در ابتدای امر به دلیل هرج و مرج حاکم بر خانواده بچه ها در امور تحصیلی و اشتغالاتشان دچار کمبود و افت هستند اما به دلیل نظمی که اعضای خانواده می پذیرند آن را به اجرا در آورند بر ضعف هایشان چیره می شوند.

نیاز به پدر، فقدان وی در زندگی  و نیاز به حمایت پدر از مضمون هایی است که در فیلم به آن توجه شده است .

انعطاف پذیری از نکات مثبت اخلاقی است که انسان ها در زندگی به آن احتیاج دارند و در این فیلم سینمایی سعی شده است به این نکته اشاره شود که تغییر و رسیدن به هدف ها نیازمند انعطاف پذیری است.

نکته شایان توجه این است که تمام شخصیت های فیلم این انعطاف پذیری را در خود و کارهایشان به خرج می دهند و در این مورد تبعیضی از لحاظ سن و جنس مطرح نبوده است.

همدردی بزرگترها با فرزندانشان، نیاز بزرگتر ها برای بودن با افراد کوچک تر و مورد حمایت قرار دادن آن ها از پیام های پرستار بچه ها می باشد.

احترام به بزرگتر ها، استفاده از تجربیات بزرگتر ها و تلاش بزرگترها برای تربیت و مراقبت از فرزندان به خوبی در فیلم به نمایش گذاشته شده است.

در این فیلم آزادی روابط به چشم می خورد، شوخی های بی مورد برای ایجاد طنز، نوع لباس پوشیدن  و... از نکاتی منفی است که قبل تماشای فیلم باید آن را در نظر گرفت.


مرکز یادگیری سایت تبیان - تهیه: شکوفه باصری