ما باید تکلیف خودمان را مشخص کنیم و بدانیم که در کدام طرف ایستادهایم؛ یا باید با سکوتمان از جبهه ظلم و فساد حمایت کنیم و یا باید در مقابل مفسدین اجتماعی، اقتصادی و سیاسی بایستیم و برای برقراری عدالت تلاش کنیم.
اگر شما هم میخواهید در زندگی به فقر و سختی در معیشت دچار نشوید و جیبتان همیشه پر باشد، پیشنهاد میشود به این 10 راهکار ساده که برگرفته از روایات معصومین است توجه کنید و از آنها غافل نشوید.
عبادت هفتاد جزء دارد، اما جالب است که برخلاف تصور بیشتر مردم، هیچکدام از ادعیه و نمازها، از لحاظ فضیلت و ارزش به رتبه کار کردن، تلاش برای کسب روزی حلال و تامین معیشت خانواده نمیرسد.
یک کارشناس مذهبی خوشرویی، تواضع و فروتنی، عفو و گذشت و هدیه دادن را از عوامل تداوم دوستی دانست و گفت: یکی از عوامل بقای دوستیها و بازدارنده از جدایی دوستان، رعایت انصاف در گفتوگوها و داوریهاست .
راهکاری که جناب ابیذر در رابطه با مدیریت هزینههای زندگی میگوید این است؛ «آنچه که از مال دنیا به دست میآوری را به دو قسم تقسیم کن؛ یک قسم آن را صرف زندگی دنیاییات و اهل و عیالت کن و یک قسم هم برای آخرتت خرج کن.»
اگر کسی از راه حرام مالی را کسب کند، نه صدقهاش قبول است، نه اگر بردهای را آزاد کند، ثواب دارد. در ادامه رسول خدا فرمود: کسی به مال حرام قدرت پیدا کند، توانش را دارد، اما از ترس خدا آن را ترک کند، در محبت و رحمت الهی قرار میگیرد تا جایی که فرمان داده میشود او را به بهشت ببرید.
عضو هیئت علمی گروه حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، با تشریح حقوق شهروندی از دیدگاه فقهی امام خمینی(ره)، عنوان کرد: امام در فرمان هشت مادهای خود بر این امر تاکید داشتند که رسیدگی به صلاحیت قضات و دادستانها و دادگاهها با سرعت و دقت عمل شود تا جریان امور، شرعی و الهی شده و حقوق مردم ضایع نشود.
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: با توجه به توافقات اولیه با مسئولان حج عربستان، دفتر حافظ منافع ایران برای رفع مسائل و مشکلات احتمالی زائران حج تمتع امسال، در این کشور راهاندازی میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان فارس با تشریح فعالیتهای شرکت موقوفه دانش سلامت کوثر گفت: همزمان با برگزاری بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی تازهترین محصولات این شرکت معرفی و رونمایی میشود.
اقتصاد مقاوتی، یک ریاضت اقتصادی یا کوپنی کردن کالاها و خدمات نیست؛ بلکه آن را میتوان به نوعی صرفه جویی در مصرف بیرویه کالاهای تجملی و خارجی دانست و در بخش تولید نیز صرفه جویی در استفاده از نهادههای تولید و افزایش بهره وری.
اعتدال در مصرف که همان استفاده از منابع به اندازه کفاف زندگی است به عنوان مهمترین المان در تعریف مصرفگرایی صحیح اسلامی بوده و عین عقلانیت است، چنانچه امام کاظم (علیهالسلام) نیز قناعت به زندگی در حد کفایت را عاقلانه اندیشیدن و عاقلانه زندگی کردن دانسته و نتیجه زندگی که بر پایه قناعت در حد کفایت باشد را بینیازی معرفی کردهاند.
یکی از ارکان مهم اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید داخلی و تقویت کارخانههای تولیدی کشور هست؛ لذا مردم می توانند با ترجیح کالاهای ایرانی و حمایت از تولید داخلی، نقش بیبدیلی را در تحقق اقتصاد مقاومتی ایفا کنند.
انسان های فقیر و تهیدست برای ساماندهی به برنامه های معشیتی و نجات از معضل فقر، از روی ناچاری است چارچوب های اعتقادی و اخلاقی و حتی دینی را زیر پا گذاشته، از قلمرو ایمان خارج شده به مرزهای عقایدِ کفرامیز نزدیک می شوند
اگر در جامعه ای اقتصاد و تجارت به سمت و سویی برود که در روابط کارفرما و کارگر و معاملات اقتصادی أکل به باطل در مصادیق مختلفی چون کم کاری، احساس مسئولیت نکردن، عدم تعهد کاری و ... صورت بگیرد و یا در یک رابطه کاری دو طرفه حق یک طرف ضایع شود، یک طرف سود ببرد و دیگری راضی نباشد، اگر جامعه این گونه بشود در حقیقت یک انتحار و خودکشی اجتماعی صورت گرفته و خیانت بزرگی واقع شده است.
خوراكي كه انسان مي خورد همچون بذري است كه در زمين ريخته مي شود، اگر حلال و پاكيزه باشد، اثرش در قلب كه به منزله سلطان بدن است ظاهر خواهد شد و قلبي مي شود سرشار از صفا و از اعضاء و جوارحش جز خير و نيكي نمي تراود. لكن اگر خوراك، پليد و حرام باشد قلب را كدر و تيره خواهد نمود.
مقام معظم رهبری در دیداری که در روزهای اخیر با مردم انقلابی و شهید پرور آذربایجان شرقی داشتند در بیانات بسیار مهم و ارزشمندی، ارتجاع را یکی از مهمترین آفت ها و خطرات پیش روی انقلاب اسلامی و مسئولین معرفی کردند.
خداوند از باب رحمت و لطفی که نسبت به بندگان خود دارد، ثواب و اجر فراوان را در اموری قرار داده که انسان ها با تمسک به آن ها بتوانند تا می توانند برای خود پاداش هایی را برای روز قیامت ذخیره کنند.